PS5 Dying Light 2 Stay Human
PS5 Dying Light 2 Stay Human
PS5 Dying Light 2 Stay Human
PS5 Dying Light 2 Stay Human
PS5 Dying Light 2 Stay Human
PS5 Dying Light 2 Stay Human
PS5 Dying Light 2 Stay Human
PS5 Dying Light 2 Stay Human
Playstation 5

PS5 Dying Light 2 Stay Human

18
Šifra artikla: PS50068
Barkod: 5902385108560

Dugo očekivani nastavak igre Dying Light iz 2015. godine, Dying Light 2 Stay Human je nova akciona horor igra smeštena u otvorenom svetu. Igra će biti objavljena za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X i S.

Pre više od dvadeset godina u Harranu, borili smo se protiv virusa - i izgubili. Sad opet gubimo. "Grad", jedno od poslednjih velikih naselja, rastrgan je sukobom. Civilizacija je ponovo pala u mračno doba. Ali ipak, još uvek imamo nadu.

  • Nova
    4.999,00 RSD
    2.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    1.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 04.02.2022
Sačuvajte u listi želja

Igra počinje 2030. godine, sa novim protagonistom Aiden Caldvell, opremljen raznim veštinama parkoura. Lutalica koja ima moć da promeni sudbinu grada. Ali tvoje izuzetne sposobnosti imaju cenu. Proganjan uspomenama koje ne možeš da dešifruješ, krenuo si da saznaš istinu... Izbrusi svoje veštine kako bi pobedio svoje neprijatelje i stvorio saveznike, trebaće ti snaga i pamet. Otkrij mračne tajne iza moćnih ljudi, odaberi stranu i odluči o svojoj sudbini. Ali gde god da te odvedu tvoji postupci, postoji jedna stvar koju nikada ne možeš zaboraviti - ostati čovek.

Od prve igre dodato je 3000 parkur poteza, neki su ekskluzivni za određene delove grada dok alati poput kuke za hvatanje i paraglajdera pomažu u prelasku kroz grad. Aiden takođe može da koristi zombije da ublaži padove. Iskoristi svoje parkour veštine da zaobiđeš i najteže prepreke. Pametno razmišljanje, zamke i kreativno oružje biće tvoji najbolji prijatelji.

Sačekaj noć da se upustiš u mračna skrovišta zaraženih. Sunčeva svetlost ih drži na odstojanju, ali kada nestane, čudovišta započinju lov, ostavljajući brloge slobodne za istraživanje.

Svojim postupcima oblikuj budućnost Grada i gledaj kako se menja. Igraj sa do četiri , vodi svoju igru ili se pridruži drugima i pogledaj kako se njihov izbor odrazio drugačije na igru od tvog.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Techland Publishing
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS5 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač Techland
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 5
Žanr Horor, Open World Akcija
Datum izlaska04.02.2022