PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
PS5 House Flipper 2
Playstation 5

PS5 House Flipper 2

Šifra artikla: PS41566
Barkod: 5060264379293

House Flipper 2 je igra za koja pruža jedinstveno iskustvo renoviranja i uređenja doma.

  • Jednostavna zadovoljstva: Igra se fokusira na jednostavna zadovoljstva čišćenja i organizovanja, nudeći igračima opuštajuće iskustvo upravljanja domaćinstvom.
  • Zadaci i Alati: Kao igrač, preuzimaš različite zahteve klijenata i koristiš alate za čišćenje, renoviranje i dekorisanje domova.
  • Sandbox i Story mode igranja
  • Vizuelni iskustvo i Mehanika: Igra je vizuelno unapređena u odnosu na originalnu verziju i ima poboljšanu mehaniku, ali prisutno je nekoliko manjih bagova koji retko utiču na igranje.
  • Nova
    5.999 ,00 RSD
0,00 RSD
5.999,00 RSD
5.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 17.05.2018
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Flipper-ov novi Groove! Nije važno da li ste veteran mejkovera ili tek počinjete - osećaćete se kao kod kuće za tren oka! House Flipper 2 sa novom mehanikom  i unapređenjem one iz originalne igre. Stari dobri čekić, pouzdani valjak za farbanje i krpa, svi čekaju na tvoj povratak!

Novi vizuelni elementi čine da naše renoviranje izgleda oštrije kao nikada ranije! Još jedna cigla u zidu Zašto renovirati kuću kada je možeš samo izgraditi? Oslobodi svoju kreativnost u Sandbox Modu igre! Koristi ga da ponovo kreiraš zgrade iz stvarnog života ili dizajnerske projekte koji postoje u tvojoj mašti. Zapamti: izgradnja od nule nije lak zadatak! Ali hajde da se suočimo sa tim, definitivno je vredno uložiti dodatni napor da se dizajnira kuća iz snova.

Nekada davno... Između planinskih vrhova i beskrajnog mora, nalazi se grad Pinnacove. Mesto gde vreme usporava, a ljubazni stanovnici spremni da ti povere svoje domove. Možeš li otkriti neke od priča unutar ovih zidova? Tvoj stari drug Tom, koji izgleda da poznaje celi komšiluk, rado će podeliti sa tobom neko lokalni hint. More mogućnosti U House Flipper 2, budi preduzimač! Odluči šta znači 'opuštajuća igra'!

Da li uživaš u izgradnji? Odaberi Sandbox režim koji ti omogućava da gradiš kuće od nule. Ili možda više voliš čišćenje i ukrašavanje? U Story modu, režimu priče, udubićeš se u duge i zanimljive projekte renoviranja, kao i da se nosiš sa nekim brzim ali i hitnim poslovima. Sedi i opusti se, dolazi novo doba House Flipper-a!

 

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Merge Games
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS5 igre
Vrsta Nova
Izdavač Merge Games
Pegi Rating 3
Platforma Playstation 5
Žanr Arkada, Simulacija
Datum izlaska17.05.2018
PS5 House Flipper 2
PS5 igre
PS5 House Flipper 2
Nova:
5.999 ,00 RSD