PS4 UFC 4
PS4 UFC 4
PS4 UFC 4
PS4 UFC 4
PS4 UFC 4
PS4 UFC 4
PS4 UFC 4
PS4 UFC 4
Playstation 4

PS4 UFC 4

16
Šifra artikla: PS41007
Barkod: 5030945122494
  • Nova
    3.999 ,00 RSD
  • Korišćena
    2.999 ,00 RSD
0,00 RSD
3.999,00 RSD
3.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 14.08.2020
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

UFC 4 je novi izdanak popularnog serijala borilačkih igara, i jedina licencirana igra koja vam dozvoljava da se oprobate u mešovitim borilačkim veštinama (MMA). Na raspolaganju vam je 229 boraca zasnovanih na izgledima pravih MMA velikana, kao i mogućnost kreiranja svog borca. Pored oktagona, dostupne su još dve arene - Backyard i Kumite. Backyard je improvizovani ring smešten u dvorište, okružen tipičnim američkim kućama iz predgrađa. Kumite je drevna arena smeštena u pećinu, zasnovana na ringovima iz brojnih Van Damovih filmova.

Iako je borba sa drugim igračima kamen temeljac igre UFC 4, dostupan je i karijerni režim u kojem pravite svog borca i borite se protiv AI protivnika u pokušaju da osvojite titulu. Ovaj režim dizajniran je tako da vas uputi u osnove igre i glavnih disciplina zastupljenih u MMA borbama - boksa, kikboksa, rvanja i džiudžicua.

U odnosu na prethodne igre iz serijala, UFC 4 donosi unapređene i pojednostavljene kontrole, što omogućava čak i početnicima da se brzo snađu i ovladaju brojnim potezima. Borba u klinču i bacanja unapređeni su posmatranjem, snimanjem i analiziranjem pravih boraca u ringu, sa željom da se dobije na autentičnosti.

Prezentacija ključnih momenata je unapređena, te ćete sada moći jasnije da vidite kakav uticaj kritični udarci imaju na vašeg protivnika. Novi vizuelni indikatori ukazuju kada je neko ošamućen, da bi jasnije označili kada je vreme da se zada finalni udarac - ili zaštiti od istog. Usporeni snimak će vam dozvoliti da uživate u svakoj prekretnici tokom meča.

Klinč više nije rezervisan samo za okršaje na podu, već je moguće ući u njega i stojeći, a bacanja su značajno raznovrsnija i neizvesnija nego pre. Na njihove ishode utiču karakteristike boraca, ali i veština samog igrača.

Borba na podu je takođe značajno izmenjena - igrači sada imaju mogućnost da pokušaju da se izvuku, da nastave da udaraju ili da uhvate protivnika u zahvat. Mini-igra kojom se kontrolišu zahvati je redizajnirana tako da pruži uzbudljivije iskustvo koje je lakše ispratiti, ali i dalje ostaje izazovno.

Ako ste ikada želeli da se oprobate u mešovitim borilačkim veštinama bez rizikovanja ozbiljnih povreda, UFC 4 je savršen izbor za vas.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: EA
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 117, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač EA
Pegi Rating 16
Platforma Playstation 4
Žanr Borilačka
Datum izlaska14.08.2020
PS4 UFC 4
PS4 igre
PS4 UFC 4
Nova:
3.999 ,00 RSD
Korišćena:
2.999 ,00 RSD