PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
PS4 Broforce
Playstation 5

PS4 Broforce

16
Šifra artikla: PS41532
Barkod: 5056635605719

Akciona igra koja kombinuje elemente pucačine i platformskih igara. Igra je prvenstveno poznata po svojoj akciji, brzom tempu i humoru.

  • Nova
    3.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 13.02.2024
Sačuvajte u listi želja

Retro Stil Grafike: Broforce koristi retro pikseliziranu grafiku koja podseća na igre iz 8-bitne i 16-bitne ere. Ovaj stil doprinosi šarmu i nostalgiji igre.

Gameplay: Preuzimaju kontrolu nad različitim "bro" junacima, koji su parodija na popularne akcione likove iz filmova. Svaki lik ima jedinstvene sposobnosti i oružja.

Dinamična uništavanja: Okruženja su podložna potpunom uništenju, pružajući ti mogućnost da koristiš eksplozivna sredstva kako bi otvorio nove putanje kroz nivoe.

Kooperativni multiplayer: Broforce podržava kooperativni multiplayer do četiri igrača. Igrači mogu sarađivati kako bi preživeli izazove i uništili protivnike.

Nivoi inspirirani filmovima: Nivoi igre su dizajnirani s jasnom inspiracijom iz popularnih akcionih filmova, stvarajući doživljaj poznatih filmskih scena u igri.

Naglašen humor: Igra ima humoristički ton i često se poigrava sa stereotipima akcionih filmova, pružajući smešne trenutke i nekonvencionalne situacije.

Broforce je poznat po svojoj zabavnoj i uzbudljivoj atmosferi, kao i po tome što ti omogućava da prelazišs kroz nivoe na različite načine koristeći raznovrsne likove i oružja.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Devolver Digital
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova
Izdavač Devolver Digital
Pegi Rating 16
Platforma Playstation 5
Žanr Platformska, Side Scroller
Datum izlaska13.02.2024