PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
PS4 Sand Land
Playstation 4

PS4 Sand Land

12
Šifra artikla: PS41567
Barkod: 3391892030716

Sand Land - PS4

Zaroni u Sand Land gde ljudi i demoni pate od ekstremne nestašice vode.

Sand Land se vraća posle skoro 25 godina od  prvobitnog izdanja kao samostalna Akciona manga RPG. Priča, napisana od strane legendarnog Akira Torijame, se odvija u postapokaliptičnom svetu gde je demonski princ nevoljno regrutovan da pomogne preostaloj ljudskoj populaciji. Ova šarmantna priča je oživela i kao anime serija i kao video igra.

  • Nova
    8.999 ,00 RSD
0,00 RSD
8.999,00 RSD
8.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 26.04.2024
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Upoznaj vragolastog Princa Beelzebuba, njegovog pratioca Thief-a i neustrašivog Šerifa Rao-a, i prati ovaj tim u izuzetnoj avanturi u potrazi za Legendarnim izvorom skrivenim u pustinji.

U Sand Land, Akcionoj RPG igri ti si glavni lik, Beelzebub. Nauči da kontrolišeš njegove moći i vodi svoju ekipu herojskih likova koji istražuju legendarni svet Peščane zemlje. Čuvaj se mnogih opasnosti koje ga nastanjuju: između razbojnika, divljih životinja i kraljevske vojske dođi do izvora, ali znaj da neće biti lako! Koristi svoj takt i maštu da razviješ tenkove i razna druga vozila koja će ti pomoći da se lakše krećeš ovim ogromnim prostranstvom.

Neograničene mogućnosti vozila koja prevazilaze tvoje najluđe snove. Otključaj vozila i apgrejduj ih različitim mehaničkim delovima, uključujući oružje, motore i suspenzije. Dizajniraj i upravljaj velikim brojem vozila, kao što su borbeni tenkovi sa moćnim topovima, motori koji jure preko pustinjskih dina i Jumping botove koji preskaču reke kako bi istražili svaki kutak kontinenta.

Postani Spasilac u Sand Land-u jer samo ti imaš moć da budeš ona razlika koja je potrebna svetu. Kreni u akciju i postani spasilac u koga se milioni nadaju i veruju. Neka tvoji postupci inspirišu druge da ti se pridruže u stvaranju boljeg sveta za sve. Napravi svoj bazni kamp u gradu Spino dok kreiraš odnose sa njegovim stanovnicima. Dok dovodiš prognane iz pustinje u Spino, gledaj kako grad i njegove mogućnosti rastu. Slušaj njihove zahteve i želje i otključaj korisne materijale i pametno iskoristi sve gradske mogućnosti.

Avantura izvan dina Sand Lands i njenih kanjona je svet gde otkrivaš njene tajne. Putuj kroz peščana prostranstva, savladaj sve prepreke. Jesi li spreman da se suočiš sa izazovima ovog prelepog, ali opasnog sveta? Ukrcaj se i pronađi ulaz u nepoznati svet!

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Bandai Namco
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Stopićeva ulica 6, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova
Izdavač Bandai Namco
Pegi Rating 12
Platforma Playstation 4
Žanr Akcioni RPG, RPG
Datum izlaska26.04.2024

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41422
Datum izlaska: 13.01.2023
One Piece Odissey je RPG projekat koji kombinuje klasične elemente JRPG žanra. Igra je ...
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
PS4 Sand Land
PS4 igre
PS4 Sand Land
Nova:
8.999 ,00 RSD