Konzola PlayStation 5 825 GB
Konzola PlayStation 5 825 GB
Konzola PlayStation 5 825 GB
Konzola PlayStation 5 825 GB
Konzola PlayStation 5 825 GB
Konzola PlayStation 5 825 GB
Playstation 5

Konzola PlayStation 5 825 GB

Prosečna ocena:
Šifra artikla: HKO421
Barkod: 711719423997
  • Nova
    73.999 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Playstation 5 predstavlja najnovije tehnološko dostignuće na polju konzola za igranje. Izuzetno kvalitetan hardver ispod haube omogućava igrama nove generacije da zablistaju u 4k rezoluciji, sa frejmrejtom do 120 slika po sekundi. Pošto nije sve u izgledu, inženjeri iz Sonija su vredno radili i na unapređivanju kontrolera - novi DualSense gamepad savršeno leži u ruci, a dolazi i sa nekoliko novih mogućnosti. Ukoliko smatrate da Vam kapacitet konzole od 825 GB ovo nije dovoljno prostora, Playstation 5 omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa eksternim hard diskom putem USB porta.

Srećom, poboljšanja nisu napravljena samo na polju snage - novi DualSense gamepad predstavlja korak napred u svakom smislu. Najjači aduti kojima se diči su adaptivni trigger dugmići i tzv. haptički fidbek. Adaptivni trigger dugmići (L2 i R2) daju developerima mogućnost da podese otpor koji će ovi tasteri pružati prilikom pritiskanja. Primera radi, to znači da svako oružje u igri može da pruži drugačiji osećaj pod prstom kada se koristi. Haptički fidbek je, suštinski, unapređena verzija poznate vibracije gampada. Motori koji ga pokreću su brojniji i sofisticiraniji, što znači da će i vibriranje koje izazivaju moći detaljnije da se šteluje. Opcije za snimanje zvuka uključuju korišćenje ugrađenog mikrofona ili priključivanje slušalica sa mikrofonom na 3,5 mm priključak; praktično isključivanje zvuka omogućeno je putem posebnog dugmeta kad god to poželite, dok dugme za kreiranje pruža igračima raznovrsne metode za formiranje gejmerskih sadržaja i prenošenje avantura uživo širom sveta.

Naravno, sve ovo ne znači mnogo bez kvalitetnih igara. Sony je po običaju oko sebe okupio pregršt talentovanih developera, i već sada su dostupne mnoge igre koje koriste pun potencijal konzole, kao što su God of War Ragnarok , Stray, Horizon Forbidden West , Elden Ring. Konzola Sony Playstation 5 je savršen izbor za sve gejmere, bez obzira da li se po prvi put upuštate u ove vode, ili želite da zamenite postojeći uređaj boljim.

Tehničke karakteristike:

  • 4K rezolucija i brz prikaz do 120 slika u sekundi.
  • AMD Ryzen Zen procesor sa osam jezgara, radni takt od 3.5 GHz.
  • AMD Radeon RDNA 2 grafička kartica.
  • 16 GB GDDR6 RAM memorije.
  • SSD skladište kapaciteta 825 GB

Vrsta proizvoda: Konzola
Proizvođač: Sony
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Briv Consulting d.o.o.
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Sony PS5 Konzole
Vrsta Nova
Platforma Playstation 5
Proizvođač Sony