XBOX ONE The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu
XBOX ONE

XBOX ONE The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu

12
Šifra artikla: XBO669
Barkod: 5030933124264

Stvorite svoju Simovu jedinstvenu Star Wars priču dok istražujete udaljeni svet Batuua. Da li će se vaš Sims pridružiti Otporu, upasti u skavendžere ili se prijaviti za Prvi poredak? Do tebe je! Stvorite reputaciju svog Simsa da otključavate misije, kupite svetlosni mač ili droida i upoznate kultne Star Wars likove kao što su Rei i Kilo Ren.

 

  • Nova
    999,00 RSD
    399 ,00 RSD
  • Korišćena
    399 ,00 RSD
999,00 RSD
399,00 RSD
399,00 RSD
Ušteda: 600,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 08.09.2020
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

 Doživite ivicu galaksije - vaši Simsi više sigurno nisu kod kuće. Od Milenijumskog sokola do živahne kantine i jedinstvene odeće Batuua,vaši Simsi će biti okruženi znamenitim prizorima i zvucima Star wars univerzuma. Kada se vaš Sims vrati kući, vratite novi dekor i recepte inspirisane vašim putovanjima, igrajte igru šabak ili vodite razigrani trening sa svetlosnim mačem.
    Napravite svoju Star Wars priču - Otpor, Prvi poredak i skavendžeri se bore da bi kontrolirali Batuua, ali akcije vaših Simsova određuju ko će uspeti. Dok Sims preduzima izazove i posebne misije, vi ćete preokrenuti odnos snaga. Otključajte nagrade poput pristupa star fighters-ima, nove odeće i kritičnih misija na Batuu. A ko zna? Možda ćete pronaći svog posebnog Batuuana!
    Ujedinite se sa likovima iz Star Wars sveta - Završavanjem misija zarađujete svoje Sims reputacione bodove, a dok ih skupljate, približavate se sastanku sa vođama snaga na Batuuu. Mogućnosti se menjaju u zavisnosti od delovanja vašeg Sima - da li ćete odlučiti da podržite Kilo Ren-a u njegovim naporima da otkrije bazu Otpora ili se pridružite Reiu i Vi Moradi u borbi protiv Prvog poretka? Koji god put vaš Sims odabere, Hondo Ohnaka i njegovi skavendžeri su uvek tu ako vam treba nekoliko dodatnih galaktičkih kredita.
    Nabavite sopstveni svetlosni mač i droida - Istražite Batuu da biste pronašli delove za najpoželjniji artefakt u Star wars-u: svetlosni mač. Sakupite svaki komad da biste napravili sečivo koje je vaše. Zatim pozovite druge Simse da se bave izazovima svetlosnog mača! Ili posetite Droid Depot i kupite svog sopstvenog droida koji će vam pomoći u vašim avanturama ... i možda zarobite nekoliko Simsa. Možete čak i svog droid prijatelja povesti kući sa sobom, tako da uvek imate tu plus jednog za zabave!

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: EA
Tip proizvoda: XBOX One
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija XBOX ONE igre
Vrsta Nova, Korišćena
Izdavač EA
Pegi Rating 12
Platforma XBOX ONE
Žanr Simulacija
Datum izlaska08.09.2020
XBOX ONE The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu
XBOX ONE igre
XBOX ONE The Sims 4 + Star Wars Journey to Batuu
999,00 RSD
Nova:
399 ,00 RSD
Korišćena:
399 ,00 RSD