XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
XBOX ONE Star Trek - Resurgence
Playstation 5

XBOX ONE Star Trek - Resurgence

16
Šifra artikla: XBO1029
Barkod: 5056635605191

Star Trek – Resurgence je video igra koja se temelji na svetu popularnog naučnofantastičnog serijala Star Trek. Ova igra ti nudi priliku da se suočiš sa zanimljivim avanturama u dubokom svemiru.

  • Nova
    4.999,00 RSD
    1.999 ,00 RSD
4.999,00 RSD
1.999,00 RSD
1.999,00 RSD
Ušteda: 3.000,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 27.10.2023
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Star Trek – Resurgence je avanturistička igra puna narativa koja će te privući svojim interaktivnim sadržajem izbora dijaloga u kom ćeš graditi odnos i istraživati. Pored igranja uloga vođenih dijalogom i bogatih razgranatih priča, takođe ćeš se baviti svemirom Zvezdanih staza u nizu drugih stilova igranja uključujući pilotiranje šatlom, fejzer borbe, skeniranje trikordera, stealth i mehaniku mikro-igre.

Svemirska avantura - Avantura je  smeštena u univerzum Zvezdanih staza i dozvoljava ti da kontrolišeš dva člana federacijskog zvezdanog broda: prvog oficira Džaru Rajdeka i podoficira Kartera Dijaza. Resolute nije u najboljoj formi, jer je posledica smrtonosnog incidenta pokidala poverenje između posade i njihovog vođe, kapetana Solana. Još veća od ovog pitanja je kriza na ivici svemira — dve ranije miroljubive vanzemaljske rase su na ivici rata, a Resolute je jedini dostupan brod koji im može pomoći da dođu do mirnog rešenja.

Interaktivna priča - Glavni razlog odlične igrivosti Star Trek - Resurgence leži u njegovoj interaktivnoj priči. Igra ti daje mogućnost da donosiš odluke koje će uticati na ishod priče, a dijalozi i rešenja zagonetki dodaju složenosti samoj igri. Kao kapetan broda, moraćeš da upravljaš svojom posadom i donositi odluke koje utiču na uspeh njihovih misija. Timski rad i važne odluke u hitnim situacijama su ključni elementi igre.

Borba i diplomatija - Suočićeš se sa raznim izazovima uključujući borbe sa neprijateljima i diplomatiju sa drugim svemirskim rasama. Ovo dodaje raznovrsnost gejmpleju i omogućava ti da odabereš svoj put u ovoj sjajnoj igri.

Vizualna estetika - Grafički dizajn igre nudi impresivne vizualne efekte svemira, sa detaljno dizajniranim svemirskim brodovima i vanzemaljskim rasama. Ovo čini igru vizualno atraktivnom sa vernim detaljima u prikazima samog sveta u kom se nalaziš tokom igranja.

Star Trek - Resurgence je igra koja će privući ljubitelje serijala Star Trek i ljubitelje svemirskih avantura. Sa bogatom pričom i izazovima ova igra ti pruža priliku da postaneš kapetan svemirskog broda i donosiš ključne odluke koje oblikuju sudbinu svemira.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nighthawk Interactive
Tip proizvoda: XBOX
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).
Karakteristika Vrednost
Kategorija XBOX ONE igre
Vrsta Nova
AKCIJA- RASPRODAJA Rasprodaja
Izdavač Nighthawk Interactive
Pegi Rating 16
Platforma Playstation 5
Žanr Akcija - Avantura
Datum izlaska27.10.2023