Društvene igre

Ukoliko spadate u grupu onih koji misle da društvene igre nikada ne mogu biti interesantne kao video igre, tu smo da Vas razuverimo!
Detaljnije
Idealna igra za ljubitelje One Piece koji vole misteriju!
Detaljnije
Radlands je takmičarska igra kartama o identifikovanju žestoko moćne sinergije karata.
Detaljnije
06.02.2024.
Ljubitelji životinja, sigurni smo, suprimetili pakovanje igre ARK NOVA na policama naših radnji. Ali, u čemu je tajna uspeha ove igre?
Detaljnije
Ukoliko želite da unesete novu zabavnu notu u vaš život, ili želite da saznate šta to sve nudi industrija društvenih igara pored klasika kao što su Monopol, Stratego, i Kluedo, preporučujemo da krenete od igre Dixit.
Detaljnije
Društvene  igre možete igrati sami, ali je uvek interesantnije porodično ili sa prijateljima.
Detaljnije
Društvene igre ponovo ulaze u modu! Čini se da smo se malo umorili od igranja na računaru i sami u svoja četiri zida. Ukoliko razmišljate o tome koje su najbolje igre za društvo od 4 osobe, pripremili smo Vam spisak najboljih.
Detaljnije
04.08.2023.
Skate Summer je vizuelno jako upečatljiva igra i, sada već očekivano za Pandasaurus Games, ima kvalitetne komponente.
Detaljnije
Idealno je vreme da uđete u svet društvenih igara.
Detaljnije
Pre nekih 6000 godina jedan čovek uklesa na zidove piramide grupu ljudi koja se klanja mačkama. Mačke su naravno božanska bića i red im je bilo odati poštu. Od tada se (bar što se mačaka tiče) malo toga promenilo.
Detaljnije
Volim kada se (pozitivno) prevarim oko neke igre. Na prvi pogled, još jedna igra pogađanja reči, Decrypto je delovao skoro identično igrama poput Codenames i Trapwords. Ali, izgled ume da prevari. U slučaju ove igre, iza jednostavne fasade krije se prava party bombonica.
Detaljnije
Društvene igre
Azul – recenzija
21.02.2023.
Jedan od osnovnih motiva današnjeg Portugala su Azuležosi, šarene keramičke pločice koje su u ovu zemlju prvi doneli Mavri još u 13. veku. Međutim, tek početkom 16. veka, za vreme vladavine kralja Manuela koji je prilikom posete Sevilji ostao očaran lepotama Alhambre, ova kultura biva u potpunosti usvojena od strane Portugalaca. Pod uticajem Doba Velikih Geografskih Otkrića koja pre svega predvodi ova zemlja i modnih trendova, većinom ovih pločica preovlađuju plava i bela boja. Zbog ovoga pojedinci smatraju da su pločice dobile ime po reči Azul (plava), ali istoričari i lingvisti uglavnom smatraju da je koren u arapskoj reči az-zulai što znači terakota (vrsta keramike).
Detaljnije