E Sport
14.11.2021.

Sockshka napustio OG

OG Esports nastavlja sa rekonstrukcijom svoje Dota 2 ekipe

Shuffle sezona, iliti period godine kada većina ekipa pravi promene u svojim postavama je već uveliko krenula, zbog čega nije iznenađenje što i OG pravi drastične izmene nakon jedne razočaravajuće godine. Pre neki dam su se oprostili od SumaiL-a i Sakse, a danas su na svojim mrežama potvrdili da će ekipu napustiti i trener Sockshka.

Francuz se ekipi pridružio krajem aprila 2019. godine, nekoliko meseci pre nego što je OG uspeo da se domogne svoje druge International titule. Iako ne možemo kritikovati trenera za nastupe ekipe, naročito kada shvatimo koliko su turbulentne poslednje dve godine bile za esports, pa i sam OG, TI trofej je ostao jedini koji su uspeli da podignu od 2019. godine.

”Za ovo vreme sam uspeo da napravim neke od najboljih uspomena u mom životu, a ljude sa kojima sam radio danas mogu da zovem svojim prijateljima. Večno ću biti zahvalan svima iz OG ekipe, naročito Johanu i Sebu, koji su mi ukazali ovu neverovatnu priliku”, izjavio je Sockshka.

 

Kako odmiče vreme, postaje sve teže predvideti kako će izgledati novi sastav OG-a. Da li verujete da će Ceb i N0tail nastaviti da se takmiče, ili će oni uskoro napustiti profesionalnu scenu?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00378
Ultra lagani dizajn od 68 g za lako i brzo igranje Optimizovano trajanje b...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.999,00 RSD
Vrsta
Nova
13.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Tastature HTA00228
Tip Switch-eva - Mehanički Red switch OLED pametni ekran pruža informacije direktno ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.999,00 RSD
Vrsta
Nova
24.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2023.
E Sport
19.
Mar.
2023.
E Sport
Shroud je izjavio da je oduvek želeo da dizajnira sopstvenu igru, a izgleda da se njegov san konačno ostvario.