E Sport
19.02.2022.

Dobre i loše vesti za FaZe

Ropz se oporavio od korone, ali je Rain pozitivan

Robin “⁠ropz⁠” Kol se pridružio svojoj ekipi na IEM turniru u Katovicama posle uspešnog oporavka i negativnog COVID-19 testa, ali je njegov saigrač, Havard ”Rain” Nigard nažalost pozitivan.

Ropz je dobio pozitivan COVID test 9. februara. Dok je bio u izolaciji u Varšavi, na IEM Katowice menjao ga je Džastin “jks” Sevidž, sa kojim je FaZe savladao Sprout i MOUZ u play-in fazi, kao i Team Liquid u prvoj rundi grupne faze. Sa negativnim COVID testom, ropz se pridružio svojoj ekipi u Katovicama.

 

Međutim, rifler ekipe Rain je jutros nažalost dobio pozitivan COVID test. Mečeve grupne faze igraće sa timom iz izolacije svoje hotelske sobe, sve do oporavka. Svoj prvi meč grupne faza igraće protiv Fnatic-a, danas u 16:50 časova.

 

Potencijalni problem za FaZe i druge ekipe kao što je Na’Vi je pravilo koje je izdao ESL, i koje kaže da igrači ne mogu da igraju plejof iz izolacije. U slučaju da se njihovi igrači ne oporave do plejofa, timovi će morati da pronađu izmene.

 

Više eSport vesti na Klan Rur

Slični članci

15.
Feb.
2022.
Vesti/Najnovije
Uvek će se naći kritičari ali ako smo iskreni, sa svim svojim vrlinama i malo mana, ovo je fenomenalna igra!
10.
Feb.
2022.
Blog
I da li je povezana sa Bloodborne, Demon’s Souls i Dark Souls igrama?
19.
Dec.
2021.
E Sport
Prošlo je skoro dve godine, a korona i dalje vlada čitavim svetom. Pandemija je imala (i još uvek ima) ogroman uticaj na sve aspekte naš...