E Sport
14.06.2021.

5 najlepših Valorant Classic pištolja

To je oružje koje uvek dobijamo na početku runde

Kao što u Counter Strike-u imate Glock, USP i P2000, tako i Valorant ima svoj Classic pištolj. To je oružje koje uvek dobijamo na početku runde, pa čak i kad nemamo pare, zbog čega je i najkorišćenije. Uglavnom se koristi kao drugo oružje, tačnije kao rezerva, ali ume da bude veoma važan, zbog čega smo mi odlučili da pregledamo sve skinove koji su do sada izašli u igri, kako bi mogli da napravimo listu naših najlepših 5.

Iako u igri postoje skinovi koji kompletno promene izgled pušaka, postoje i oni skinovi koji tehničke samo donesu nove boje na one standardne verzije. Zato smo odlučili da na 5. mesto stavimo Pistolinha skin, koji možete osvojiti tako što ćete uraditi Raze Contract. Boje su dovoljno lepe da pištolj izgleda kvalitetno i lepo, ali nisu prejake, kao što nekada umeju da budu i da kompletno unište oružje.

Pistolinha Classic SKin - ValorantStrike

Sledeći na listi je jedan malo drugačiji skin. Znamo da ovo nije baš svačiji ukus, ali ako ste neko ko voli nešto drugačije, onda je za vas definitivno Gravitational Uranium Neuroblaster. Deluje kao da je stigao iz futurističkih filmova snimanih 70ih ili 80ih, zbog čega bez sumnje zaslužuje 4. mesto. Kao i mnogi skinovi, ovaj takođe ima više varijacija, od kojih su sve simpatične, ali je žuto-crna definitivno naš favorit.

Gravitational Uranium Neuroblaster Classic | Full Set, HD-Images

Kada su u pitanju Valorant liste najboljih skinova, siguran sam da će se na gotovo svakoj naći bar po koji Glitchpop, pa tako ništa drugačiji slučaj nije ni ovoga puta. Na 3. mesto smo postavili Classic Glitchpop, jer kod njega jednostavno dosta toga funkcioniše. Boje, animacije, pa čak i zvuk su vrlo lepo uklopljeni, a ako imate dodatnih Radianite poena, mislim da može da postane još lepši.

Glitchpop 2.0 Classic Red

Iako mi je bilo teško da se odlučim između drugog i trećeg mesta, na kraju sam se odlučio da Forsaken Classic zauzme 2. mesto, naročito zbog svoje prelepe bele verzije. Dosta je jednostavniji nego prethodna dva skina, ali po meni ima neku lepotu u sebi, naročito kada pogledamo Finisher animaciju.

Forsaken Classic Vanilla

Čim smo krenuli da pravimo listu, nije bilo sumnje da će Prime Classic zauzeti mesto broj 1. Iako je Riot izbacio dosta dobrih skinova, Prime je jednostavno za nas uvek na vrhu svake liste, jer nekako pruža najbolji osećaj kada ga koristimo. Boje su odlično uklopljene na svim varijantama. Nije važno da li se radi o reload ili finisher animacije, obe izgledaju odlično, dok je zvuk toliko dobro napravljen da mnogi smatraju da vam daje prednost u odnosu na druge skinove.

Prime Classic Skin | HD images, full set and how to unlock

Postoji još nekoliko skinova koji su bili blizu liste, kao što su Infinity, Spline ili Prism 3, ali ipak nedovoljno blizu da bi se našli na Top 5. Da li se slažete sa našom listom ili bi vi promenili nešto?

Slični članci

25.
Apr.
2021.
E Sport
Sam update dolazi već za par dana, tačnije 27. aprila.
20.
Apr.
2021.
E Sport
Produkcijska kuća, Relog Media, koja je u vlasništvu Arena Sporta, je ovih dana najavila pravi spektakl za sve ljubitelje sporta budućnosti, koji će s...
21.
Mar.
2021.
E Sport
Možda i najveći autsajder VCT Valorant Masters turnira, Acend, je uspeo da napravi ogromno iznenađenje u velikom finalu savladavši favorizovanu ekipu ...