E Sport
12.07.2021.

Otvorena najveća esports hala u Singapuru

Esports Experience Centre se proteže na 12,000 kvadratnih metara.

Ponekad igranje multiplejer igara od kuće jednostavno nije isto kao kada se skupite sa prijateljima u lan okruženju. Zato je singapurski Sports Hub otvorio novu halu koja će se svideti najrazličitijim gejmerima, bilo da su profesionalci ili amateri.

Iako se sve više gejmera odlučuje da igra igrice u pokretu, ne možete se zaista udubiti u igru kao kada ste sa vašim ortacima u istoj prostoriji i nadigravate se jedni protiv drugih. Novi Esports Experience Center u Kallang Wave tržnom centru, upravo želi da stvori ovakav ugođaj pomoću vrhunskih esports prostorija u kojima možete uživati sa svojim saborcima.

Singapurski gejmeri ne moraju da brinu o brzini interneta i hardveru jer je EXP (Esports Experience Center) opremljen najnovijim aparatima, velikim monitorima i neon svetlima koje vam daju oseća kao da ste na svom prvom velikom turniru.

Esports centar poseduje kafe, lan prodavnicu, prostorije za strimovanje i deo idealan za skrimovanje profesionalnih timova. Daleko od bilo kakve igraonice u koje smo trčali kada se škola završi.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1563
Spartan Gear dvostrani USB kabl tipa C 2.0A USB priključak na USB tip C Podržava br...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Tastature HTA00218
Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed Wireless 65% mehanička tastatura sa Razer Chroma&nb...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.999,00 RSD
Vrsta
Nova
23.999 ,00 RSD

Slični članci

02.
Jul.
2021.
E Sport
Evropsko prvenstvo u fudbalu je već uveliko počelo, pa možemo reći da je krenula prava fudbalska groznica. Zato je savršeno vreme da se spremimo ...
30.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Razgovarali smo sa kapitenom naše ekipe pre velikog meča u četvrtak.
01.
Jun.
2021.
E Sport
League of Legends ekipe se pripremaju za početak letnjih regionalnih liga, a i Zero Tenacity prati trend i skuplja igrače za Esports Balkan ligu i druge turn...