E Sport
22.08.2021.

CS:GO je proslavio deveti rođendan

Divan dan, divan dan, divan dan, našem CS:GO-u rođendan, rođendan, rođendan.

Na jučerašnji dan, pre tačno 9 godina, Valve je izbacio igru po imenu Counter Strike Global Offensive, za koju sam siguran da nisu mislili da će i dan danas biti ovoliko popularna. Iako je svoje najviše brojke beležila početkom prošle i ove godine, CS:GO i dalje svakodnevno igra u proseku preko pola miliona ljudi.

Preko 530 hiljada igrača se nalazilo u igri, što je stvarno jedna neverovatna brojka, koja čini CS jednom od najigranijih igara na svetu.

Valve se povodom rođendana zahvalio svim igračima koji su ikada igrali njihovu igru, nevezano da li je to bio sam jedan dan, ili mnogo duže od toga. Da li vi spadate među ljude kojoj su ovoj čuvenoj igri dali bar jednu šansu?

 

Pratite RUR na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Tastature HTA00195
  Full LED mehanička tastatura sa Outemu tasterima Full keys anti-ghosting Me...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD

Slični članci

08.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
CS:GO igrač po imenu Lunar je kupovinom skinova za samo nedelju dana povećao vrednost svog inventara sa 0 na 2,6 miliona dolara!
25.
Jul.
2021.
E Sport
Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrat...
28.
May.
2021.
E Sport
Od skromnog Half-Life moda do milionskih esports turnira, Counter Strike: Global Offensive je postavio temelje za potpuno novi žanr multiplejer igara, o...