Focus on
04.09.2022.

Stray manija ne prestaje

Modova je previše i nikad dosta

Modova nje je uvek bilo IN i način da se pokaže nečija kreativnost, ali i oda priznanje nekim omiljenim likovima i igrama. Poslednjih par meseci, i to od prvog dana od objavljivanja, STRAY stiče sve više obožavalaca. Zbog toga je i normalno i očekivano da se konstantno pojavljuju novi modovi koji menjaju igru, ili ga ubacuju u neke druge igre.

Modovi su savršen način da se petljate sa igrom na PC računaru.  Ako želite da zamenite svoju mačku avanturistu, postoje opcije da zamenite Garfilda, psa, pa čak i CJ-a iz GTA San Andreasa iz nekog nepoznatog razloga, ili možete da nastavite i prilagodite svoju mačku i da je stavite na mesto STRAY.. Moderi su takođe prevazišli ove modove da bi promenili samu igru, ako želite da vidite kako bi vaše putovanje izgledalo kada se igra u perspektivi prvog lica. Postoji značajan broj ovih Stray modova koje treba pregledati. Postoje stvari koje će poboljšati vašu igru ili je učiniti još slađom, do promena koje će biti urnebesne nekoliko minuta pre nego što požalite zbog svega. Iz tog razloga vam zaista preporučujemo da napravite rezervnu kopiju vašeg Stray folder pre nego što bilo šta uradite, tako da možete da vratite sve modove bez potpune ponovne instalacije. Većina modova uključuje zamenu Pak datoteka koje se nalaze u vašoj instalacionoj fascikli, koja se uglavnom nalazi ovde:

Steam\Steamapps\Common\Stray\Hk_project\Content\Paks

Ako morate ponovo da instalirate igru jer ne možete da zaustavite mačku da prdi, nemojte reći da vas nismo upozorili da sve lepo sačuvate. Zapamtite da su ovo PC modovi!

 

Stray's Garfield mod is here, without lasagna - Polygon

Garfield mod za one koji mrze ponedeljak

Stray je džindžerka. Garfield je definitivno najpoznatija džindžer maćka, pa je sasvim razumljiva i očekivana ova zamena. Pogledajte ove promene u mod Garfield za promene u igri Stray.Ovo je verovatno jedna od boljih zamena likova jer se radi o razmeni mačke sa mačkom, tako da verovatno možete da igrate celu ovu igru bez problema..Proverite Stray scratching.

Kako biste probali mod, preuzmite fajlove sa linka i onda prinađite folder za instalaciju u  Stray Paks folder: 

Steam\Steamapps\Common\Stray\Hk_project\Content\Paks

Sačuvajte vaše Pak fajlove i ekstraktujte i kopirajte Hk_project-WindowsNoEditor_Garfield fajl u folder. Trebalo bi da možete da vratite igru u normalu brisanjem Hk_project-WindowsNoEditor_Garfield a kada završite, budite sigurni da ste sve bekapovali u slučaju da je potrebno da resetujete bez deinstalacija.

 

Horrifying Stray Mod Turns The Cat Into GTA's CJ - GameSpot

CJ mod za GTA mačju akciju

Biti u mogućnosti da igrate kao CJ iz GTA u Stray je očigledno izuzetno čudan mod od  mod from Sirgalahad172 koji vam omogućava da igrate kao zvezda San Andreasa, zgnječena u obliku mačke. To verovatno nije ona sa kojom stvarno želite da završite igru, ali možda vredi pet minuta zabave, iako će prekinuti početak pokušajem da sve mačke napravite CJ jer postoji samo jedan model mačke i biva zamenjen. Da biste je koristili, potrebno je samo da preuzmete datoteke na linku, a zatim kopirate Pak datoteke u folder Pak gde god da se nalazi vaša igra, pa pronađite folderza instalaciju, a zatim ovu putanju za Steam:

Steam\Steamapps\Common\Stray\Hk_project\Content\Paks 

UVERITE SE DA NAPRAVITE REZERVNU KOPIJU TE PAK DATOTEKE PRE nego što uradite BILO ŠTA DRUGO! Ovo se sa razlogom zove Joke CJ Mod i ne radi baš savršeno. Ako nemate rezervnu kopiju Pak-a da biste se vratili na vaš, bićete zaglavljeni sa CJ-om dok ponovo ne instalirate igru.

 

 

Stray first person mod da stvarno gledate očima mačke

Ako zaista želite da se osećate kao mačka, onda će vam ovaj Stray mod prve osobe dati upravo taj pogled mačjeg oka. Da biste to uradili, samo preuzmite datoteku i raspakujte je u instalacioni direktorijum – – Steam\Steamapps\Common\Stray. Zapamtite, kao i uvek, prvo napravite rezervnu kopiju datoteka kako biste mogli da vratite mod bez ponovnog instaliranja cele igre.  To je osnovni proces instalacije, koji bi trebalo da vam pruži početni ukus Stray akcije iz prvog lica, ali postoje neke dodatne datoteke koje možete da instalirate i koje će minimizirati povremene prelaske nazad na treću osobu.

Proverite readme datoteku u preuzimanju za više detalja o tome.

 

 

Stray Cat modovi za prilagođavanje

Postoje dve glavne opcije za prilagođavanje mačaka u Stray-u. Jedan vam jednostavno daje Photoshop šablon koji morate sami da crtate i obojite, a zatim možete da kopirate u odgovarajuće datoteke. Druga opcija  je uglavnom ista ideja, ali sa malo više detalja. Oba su generalno prilično jednostavna, uzimate šablone tekstura i bojite ih kako god želite, a zatim ih dodajete u foldere igre da biste svoju kreaciju stavili u igru. Koju god rutu da odaberete, obavezno pratite uputstva na relevantnom linku, jer ako pokušamo da ih objasnimo ovde, samo ćemo zbuniti stvari. Samo zapamtite, kao i uvek, da napravite rezervnu kopiju svih fascikli koje promenite kako biste mogli da vratite stare stvari.

Why The Cat In Stray Is Orange (And How You Can Change It)

 

Igrajte kao štene

Očigledno je da je ovaj mod za psa lutalice pun 360 o tome kako treba da igrate igru, ali ako želite da igrate kao štene, možete. U redu, štene koje mjauče i neprirodno je dobro u penjanju, ali je manje-više tu. To je jednostavan mod, samo preuzmite datoteke na linku i kopirajte datoteku Hk_project-WindowsNoEditor_HappyPuppy u svoju fasciklu Stray Paks. Proverite svoju instalaciju i potražite odredište Stray/Hk_project/Content/Paks.  

Uvek ne zaboravite da napravite rezervnu kopiju svih fascikli koje menjate, za slučaj da kasnije želite da poništite igru.

 

Visokointelektualna mačka sa naočarima

Ovo je jednostavan mod za naočare za Stray koji će vašoj mački staviti naočare na njušku. Nema mnogo više od toga. Samo preuzmite datoteke  i ispustite ono što dobijete na lokaciju Stray Pak, koja bi trebalo da bude u vašoj odredišnoj datoteci:    Steam\Steamapps\Common\Stray\Hk_project\Content\Paks  

Kao i kod svih modova ovde navedenih, napravite kopiju datoteka i fascikli koje menjate tako da možete brzo i lako da vratite podrazumevano podešavanje. Ovo vam neće pomoći da čitate kolekcionarske predmete Stray Sheet Music, ali i dalje izgledaju dobro.

 

Stray' PC mods: 10 must-see riffs on the indie hit

 

Rick and Morty mod

Ovaj mod Vam omogućava da igrate kao jedan od dva mnogima omiljena lika, ili ste Rick, ili ste Morty. Mod možete naći na linku OVDE. Napomene su iste a instalacija jednostavna.

 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50205
Izgubljena, sama i odvojena od porodice, mačka lutalica mora da razreši drevnu m...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Garfield Kart - Furious Racing
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2024.
Focus on
Za one koji ne vole da gube vreme na istraživanje svakog dela mape, tu je opcija za brzo putovanje.
19.
Jan.
2024.
Focus on
Čitava metropola je sakrivena na planini Kaf! Kako i kada se otključava pristup celoj mapi igre Prince of Persia: The Lost Crown?
25.
Dec.
2023.
Focus on
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serij...