Vesti/Najnovije

Kada kažemo "loša igra". postoji gomila razloga za to. Neke su jednostavno loša priča, druge izvedba, treće su se suočile sa nekim nepredviđenim problemima. Svima prvo napamet pada Cyberpunk 2077 ali da li je ona jedina? 
Detaljnije
Fortnite nam u drugoj sezoni nudi starogrčki panteon što može biti početak novog  uzbudljivog trenda za buduće sezone ove igre.
Detaljnije
Možda kvantitativno ova godina nije kao prošla,ali tu je kvalitet! Šta nas očekuje na policama osmog marta?
Detaljnije
HoYoverse je smislio novi sistem pod nazivom baner Chronicled Wish u igri  Genshin Impact.
Detaljnije
Cloud, Tifa, Aerit i grupa kreću u sledeće poglavlje Final Fantasy VII prerade sa mnoštvom novih funkcija i dodataka.
Detaljnije
Možda najpoznatije igre za relaksaciju mogu nekima biti iznenađenje jer nisu to samo Tetris i Candy Crush. Šta igrati nakon teškog dana na poslu?
Detaljnije
Ovo je žanr koji je teško definisati ali je teško i odabrati samo par igara kao preporuku za početnike.
Detaljnije
Malo, malo pa neki skandal.Ovoga puta je u pitanju Lesnar koji izostaje iz WWE2K24 a prethodno je uklonjen sa naslovnice Forty Years of Wrestlemania
Detaljnije
Lord of the rings je franšiza koja ima neverovatan broj fanova i baš zbog toga uvek u ponudi imamo čaše, šolje, flaše, termose i druge gadgete sa omiljenim likovima. Ali... da li znate da postoje knjige sa receptima iz ovog serijala? Evo par naših predloga za pripremu istih.
Detaljnije
Palworld je igra koja je izazvala dosta kontraverzi svojim likovima inspirisanim Pokemonima. Da li imamo još igara koje su bile inspirisane nekim drugim hitom?
Detaljnije
U ovoj trenutnoj eri igara, kada izdavači i AAA programeri izbegavaju rizik sa strategijom licenciranih igara, remastera i nastavaka, novi IP je zaista nov koncept.Tako da je inovacija i eksperimentisanje rezervisano za indie izdavača  Ali šta se desi kada poznati studio koji stoji iza par dobrih igara odluči da preuzme taj rizik. Rezultat u ovom slučaju je  Banishers: Ghosts of New Eden koji se dokazuje da se rizik isplati.
Detaljnije
Dan zaljubljenih je idealan povod da se prisetimo nekih od najpoznatijih parova u video igrama.
Detaljnije
Biti zaljubljen je divan osećaj. Ponekada se parovi i posvađaju, nekada je sve savršeno a nekada su tu i igre koje možete zajedno odigrati i ojačati vezu. Igre vam mogu pomoći i da se bolje razumete. Ili mogu i da odmognu...
Detaljnije
CD Projekt RED je nedavno ponudio unapređenja o ažuriranju Cyberpunk 2077, uz još jednu rundu korekcije grešaka u  ovom fantastičnom naslovu i njegovoj ekspanziji, Phantom Liberty. 
Detaljnije
Originalni Shin Megami Tensei: Persona 3 je jedan od najvažnijih i najuticajnijih JRPG-ova svih vremena. U 2006. godini, u vreme kada su simovi za sastanke još uvek u velikoj meri izbegavani ili pogrešno shvaćeni od strane zapadne publike za igre, Persona 3 nas je podstakla na ideju da je kul i intrigantno imati igru zasnovanu na razvijanju veza sa likovima umesto nanošenja velike količine štete na čudovišta. Ono što je Persona 3 uradila je bilo genijalno, igra je oboje: igranje kao srednjoškolac koji se druži danju i ubica natprirodnih čudovišta noću. Današnji Jrpg-ovi sko da se ne mogu zamisliti bez nekog oblika zbližavanja družine a za sve to je zaslužna upravo Persona 3.
Detaljnije
Prvi detalji igre, nastavku Cyberpunk 2077, pod radnim nazivom Orion su procureli na mreži, zajedno sa nekim drugim informacijama o igri.
Detaljnije
Predivan dvominutni film koji prikazuje svakodnevni život ljudi i njihovih džepnih prijatelja je pokrenuo lavinu komentara na internetu i naterao je fanove Pokemona da traže zvanično izdanje serije.
Detaljnije
Glavni glumac franšize John Wick, Kianu Reeves, odao je priznanje pokojnom kolegi Lensu Rediku i izjavio da je on naterao ljude da se zaljube u naslovi lik i ceo serijal.
Detaljnije
Hideo Kojima je u nedavnom tvitu (ne ide nešto sa onim iksu) potvrdio i objasnio zbog čega nećemo videti Mads Mikkelsen-a u Death Strending 2 igri.
Detaljnije
RTS ili Strategija u realnom vremenu su nadmašile popularnost strategijskih kompjuterskih igara zasnovanih na potezu. Ali, koje je najbolje prvo zaigrati?
Detaljnije