Vesti/Najnovije

Electronic Arts i Lucasfilm Games otkrili su planove za svoje buduće igre iz franšize Star Wars.
Detaljnije
Iz Ubisofta su poručili kako njihov Watch Dogs Legion neće imati podršku nakon prve godine postojanja. Naknandnih ažuriranja i proširenja više neće biti.
Detaljnije
Zvanično se najavljuje da najnovije izdanje Polyphony Digital, Gran Turismo 7 za PS5 mora da ima na raspolaganju 110GB prostora za skladištenje.
Detaljnije
Kada imamo igru u kojoj je glavna zvezda Kianu Reeves, o igri se sve zna. Kada imamo igru koja tako stidljivo kreće sa najavama kao Tiny Tina, glumci su nekako najmanje upadljivi, iako daleko od toga da nisu bitni. Koga ćemo slušati u Tiny Tina’s Wonderlands?
Detaljnije
Techland je objavio novi trejler za fenoemenalni Dying Light 2 Stay Human i u njemu prikazao snimke različitih grafičkih modova ponuđenih u verziji za PS5.
Detaljnije
Iako je trejler prikazao više nego energičnu igru, kreatorima to izgleda nije bilo dovoljno pa su sve začinili još energičijom muzikom koju izvodi Babymetal.
Detaljnije
Šta bi to bilo dovoljno da zadovolji fanove Borderlandsa koji traže nešto novo?
Detaljnije
Da li je ovo uvod u AC Dynasty igru?
Detaljnije
Otvorite oči i pokrenite neku igru.
Detaljnije
Tiny Tina's Wonderlands ima još dve klase za otkrivanje, i iako je malo verovatno, bilo bi lepo videti neke opcije za lik poput Barda.
Detaljnije
Izgleda kao da Tini možda nedostaju kultna vozila Borderlands serije, ali to bi moglo da bude od pomoći ovoj igri da se istakne.
Detaljnije
Dobijamo li nešto sasvim novo ili samo unapređeno?
Detaljnije
GDC je objavio svoje nominacije za igru godine i druge kategorije, a nagrade će biti dodeljene na 22. godišnjoj dodeli nagrada Game Developers Choice Awards.
Detaljnije
Prošla je decenija otkako je izdat The Elder Scrolls V: Skyrim. Igra je istakla Bethesdu na način na koji Fallout 3 i drugi Bethesda Softworks naslovi nisu mogli.  Zajednica je često smatra najinovativnijom igrom 2010-ih i mnogi joj pripisuju to što je zauvek promenila RPG pejzaž. Činjenica da Skyrim ostaje relevantan do danas, Skyrim četvrto ponovno izdanje svedoči o tome.
Detaljnije
11.01.2022.
Sony Interactive Entertainment je već ranije naznačio da ima za cilj da PS5 igre učini dostupnim putem cloud striminga (verovatno PlayStation Now ili njegovog konkurentskog Xbox Game Pass-a) a novi patent svedoči o tome.
Detaljnije
Skirim je svetski poznat klasik. Ali s obzirom na dubinu igre, ponekad dolazi do grešaka. Evo nekih velikih nedoslednosti u igri Skyrimu.
Detaljnije
Čini se da Rockstar jednostavno ne može da udovolji igračima u poslednje vreme, a u ovom slučaju, izgleda da je to zbog nedostatka želje i da to pokušaju. Red Dead Online zajednica nije zadovoljna načinom na koji izdavač godinama održava kaubojski simulator usluge uživo, i zahtevaju promene.
Detaljnije
Fraza koja bi adekvatno opisala prethodnu godinu u industriji igara je „coming soon”. Pandemija je nastavila da divlja, pa bi često uskočila kao dobar izgovor za odlaganje gotovo svakog zvučnijeg naslova, pritom nevešto skrivajući nezavidne uslove rada pod kojim razvojni timovi šljakaju. Tako smo u 2021-oj svedočili Blizzardovom temeljnom potkopavanju dna, mada ni u Ubisoftu ne cveta cveće. Da ne grešimo dušu, možda je u pojedinim slučajevima zaista reč o težnji za savršenstvom (Eldene, tebe gledamo). Uprkos svim nedaćama, dobrih igara bilo je na pretek, a sledi spisak onih po kojima ćemo pamtiti dvaes’ prvu:
Detaljnije
Mnogi fanovi igre Skyrim raspravljaju o tome koji su od mnogih neprivlačnih sastojaka za napitke koji se nalaze širom ovog sveta najodvratniji.
Detaljnije