Vesti/Najnovije

Hogworts Legacy je objavio video zapis u stilu iza scene videa koji dokumentuje neke od kompozitora i njihove misli i metode u pravljenju magične partiture još magičnije igre.
Detaljnije
Ažuriranje Witcher 3 sledeće generacije je kao povratak u svet koji poznajete, samo što sve izgleda još bolje nego što pamtite.
Detaljnije
Dok je prethodni naslov serijala na listi razočarenja u 2022. godini, najnoviji ima odlični početak.
Detaljnije
Decembar je nekako uvek pun sa dešavanjima ali ćemo svakako zapamtiti utorak 6. decembar..
Detaljnije
Predstoje nam neka velika izdanja video igara zakazana za decembar 2022. godine, baš na vreme za praznike. Evo svega što vas čeka.
Detaljnije
Imamo kandidate za Game Award ali dobro bi bilo da imamo nagrade i za najveća razočarenja. Možda bi se ove igre svakako tu našle.
Detaljnije
Splatoon 3 je otkrio prvi veliki Big Run koji dolazi u igru, i izaziva igrače da odbrane Wahoo svet od invazije Salmonids-a.
Detaljnije
SONY nije oduševljen ovom akvizicijom a čini se da ima dobre razloge, bar kada je u pitanju Call of Duty.
Detaljnije
Igrači koji žele da na kratko pogledaju kako će izgledati predstojeći Assassin's Creed Mirage mogu to iskusiti kroz njegov besplatni crossover sadržaj u ažuriranju poslednjeg poglavlja Valhale.
Detaljnije
Igrač World of Warcrafta iz Koreje je uspeo da postigne novi rekordni nivo u Dragonflight-u za manje od tri sata, uprkos svim tehničkim problemima.
Detaljnije
Destroy All Humans serijal je kolekcija haotičnih i smešnih sekvenci koje ili vi sami stvarate, ili koje vam igra nabija direktno facu. Ako vam premisa deluje interesantno, vreme je da isprobate kako vam se čini da za promenu osvajate planetu umesto da je spašavate od vanzemaljaca.
Detaljnije
Folksvagen ili Volksvagen... svakako izgleda odlično!
Detaljnije
Borba će možda malo biti uzdrmana jer će igrači morati da se naviknu na novi sistem i nauče kako da se kreću ovim menijem inventara što je brže moguće.
Detaljnije
18.11.2022.
Sada kada znamo ko su nominovani, a znamo i koje igre ste kupovali i hvalili, čini se da su neke igre neopravdano izostavljene.
Detaljnije
Vreme je da se definitivno zakopaju sekire u korist igrača širom sveta.
Detaljnije
Game Awards 2022 je objavio listu nominovanih i čini se da neke igre mogu da se nadaju na više frontova.
Detaljnije
Sezona 01 donosi lansiranje Warzone 2.0 i njegovog novog DMZ režima, dve ponovo osmišljene mape za više igrača, dodatni sadržaj za specijalne operacije, novi sistem Battle Pass i još mnogo toga.
Detaljnije
Tužan razlog da možda opet posetite "Arkham"
Detaljnije