Vesti/Najnovije

Neočekivana hit igra je zabeležila tri miona prodatih primeraka.
Detaljnije
Serijal po imenom “Dnevna doza nostalgije” su tekstovi u kojima se momci prisećaju igara koje su objavljene na današnji datum i uče mla]e generacije istoriju gejminga.
Detaljnije
Dying Light 2 ima napuštene strukture koje su ne samo za borbe već neke od njih možete pretvoriti i u pekare, farme bundeva, škole i druge interesantne stvari.
Detaljnije
Scorpionov Get over here napad lancima nastao je usred snimanja animacija kao spontana i potpuno slučajna ideja.
Detaljnije
Dizni ima paklen plan do kraja godine!
Detaljnije
SteelSeries je upravo proširio svoju kolekciju sa Apex 3 TenKeyLess TKL tastaturom. 
Detaljnije
Nakon decenije postojanja opcije za razmenu šala članova tima, League of Legends je odlučio da onemogući funkciju za sve razgovore u korist smanjenja toksičnosti za zajednicu.
Detaljnije
Ovogodišnja ceremonija u decembru će se odvijati u Microsoft Theater u Los Angelesu-u.
Detaljnije
"Ne valja fizika br'te nije to realno, ARKADNO je!"
Detaljnije
Capcom je najavio da Monster Hunter Rise za PC, preko Steam platforme, stiže uskoro, već 12. januara, 2022. Kako je najavljeno tokom Tokyo Game Show 2021 prezentacije, verzija za Steam doneće mnoga unapređenja u odnosu na original sa Switcha kao što su podrška za 4K rezoluciju, teksture visoke rezolucije, veći i otključani frame-rate, podršku za kontrole na mišu i tastaturi, voice chat i 21:9 ultrawide podršku.   Demo PC verzije stiže 13. oktobra i sadržaće offlinesolo play ali i multiplayer mod. Monster Hunter Rise stigao je na Nintendo Switch u martu ove godine i mi smo vam preneli var recenzija o ovoj igri.
Detaljnije
O PES-u smo dosta pisali poslednjih par meseci zbog uspeha naših igrača, a evo i vesti o neuspehu Konami-ja.
Detaljnije
Čini se da Guerilla Games,  developer koji stoji iza Horizon Forbidden West, traži radnike za rad na multiplayer projektu.
Detaljnije
Igre imaju tu slobodu da istražuju fantastične svetove, ali neke od njih odlučuju da u svoje kampanje uključe istorijski tačne detalje.
Detaljnije
Priča za pamćenje, sjajna postavka likova i doterani novi borbeni sistem čine Tales of Arise najboljom igrom u dugovečnom serijalu koji danas vraća JRPG na mapu relevantnosti.
Detaljnije
Ko nije imao svog omiljenog Štrumfa?
Detaljnije
Herkul Poaro, belgijski privatni detektiv nenadmašne inteligencije i majstor u razumevanju zločinačkog uma prošle godine je proslavio 100. rođendan i možda je tada nastala ideja za igru.
Detaljnije
Fortnite: Battle Royale se do daljnjeg neće vratiti na Apple iOS sisteme.
Detaljnije
Iako su mnogi unapred odbacili ideju o adaptaciji video igara iz World War Z, igra je prerasla svoje licencirano izdanje i postala je jedna od najvećih coop pucačina koja će uskoro dobiti novi nastavak.
Detaljnije
Prošle godine smo dobili remaster kultnog naslova Destroy All Humans! a komentari i odziv fanova su bili dovoljni da THQ Nordic nastavi sa unapređenjem i najavljuju... DAH2 remaster!
Detaljnije
Svima poznat izdavča THQ Nordic je obeležio deceniju postojanja i zbog toga smo dobili na platformi Steam igru Titan Quest. Izbacili su i zlatno izdanje prvog dela igre Jagged Alliance. Tu ćete naći original iz 1995-t i, spinof Deadly Games. Besplatne su za preuzimanje do 23. septembra. 
Detaljnije