Focus on
31.10.2022.

Bayonetta 3: Budi Jeanne

Nije da je baš lako

Iako je možda zvezda serijala, Bayonetta je samo jedan od mnogih popularnih likova koji se pojavljuju u PlatinumGames izuzetno uspešnom serijalu Bayonetta. Ljudi kao što su Rodin i nedavno predstavljena Viola svakako imaju mnogo toga interesantnog, ali je verovatno Jeanne ta koja je najbliža titularnoj Umbra Witch kada je u pitanju dopadljivost.

Kao i Bayonetta, Jeanne je član klana veštica Umbra i do sada se pojavljivala u svakom delu franšize. U stvari, Jeanne je lik koji se može igrati u prve dve Bayonetta igre, što dovodi mnoge obožavaoce u situaciju da se zapitaju da li će ona ponovo biti otključana u Bayonetta 3.

Dobra vest je da jeste, iako će igrači morati da ulože prilično truda kako bi je zapravo otključali.

Igrači će imati priliku da igraju kao Jeanne u specijalnim špijunskim misijama u određenim tačkama u glavnoj priči, ali neće moći da je izaberu na ekranu za odabir karaktera sve dok ne završe igru.

Baš kao u prve dve Bayonetta igre, igrači mogu otključati Jeanne u Bayonetta 3 tako što će završiti glavnu priču. Ovo će većini igrača uzeti između 12 i 15 sati ukupno, mada oni koji preskaču  cut scene mogu očekivati da će smanjiti ovo vreme. Srećom, nije važno na kojoj težini igrači izaberu da završe igru, tako da manje vešti igrači ne moraju previše da brinu o tome da će morati da se previše muče da bi otključali Jeanne u Bayonetta 3.

 

Kada završe Poglavlje 14 Chapter 14 Bayonetta 3, igrači će dobiti poruku koja ih obaveštava da je Jeanne dodata na ekran za odabir karaktera. Iako će poglavlja ostati uglavnom ista kada igrate kao Jeanne, ona se kontroliše veoma različito od druga dva lika u igrici koja se mogu igrati, što može pomoći da Jeanne igranje ima veoma jedinstven osećaj. Postoje i određene Bewitchments koje zahtevaju da se poglavlja dovrše kao Jeanne, tako da će takmičari morati da provedu dosta vremena sa njom.

Za razliku od Bajonete i Viole, igrači neće moći da promene Jeanin kostim. Bar mi to nismo shvatili kako. Ovo će bez sumnje predstavljati veliko razočarenje za neke igrače, posebno na činjenicu da je veštica Umbra već imala nekoliko različitih izgleda tokom serijala. Naravno, to ne znači da nova odeća za Jeanne neće biti dodata igri u nekom trenutku u budućnosti, ali, za sada, barem, igrači će morati da se zadovolje ružičastim i crvenim brojem koji se može videti kako nosi tokom glavne priče.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Omiljena veštica se vraća  po treći put i to ekskluzivno na Switch kon...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD

Slični članci

31.
Oct.
2023.
Vesti/Najnovije
Tekst napisan 29.10.2021   Napetost, strah i vrištanje... Omiljena tema ovih dana pa hajde da vidimo kako sve to izgleda kada su u pitanju vide...
30.
Oct.
2023.
Vesti/Najnovije
Ovog oktobra dobijamo neke horor igre koje se čine idealnim za Haloween gejming veče.
19.
Oct.
2022.
Vesti/Najnovije
Šta igrati ukoliko volite da se dobro uplašite ali ne verujete u vanzemaljce, poludele životinje ili duhove?