Focus on
14.11.2022.

God of War Ragnarok je prilagodljiv svima za igranje

5 nivoa težine, koji odabrati?

Za mnoge je God of War iz 2018 jedan od najboljih naslova prve strane na PlayStation 4, ne samo zbog odlične priče i borbe igre, već i zbog toga koliko je dostupna.

Igra ima širok spektar opcija pristupačnosti, uključujući četiri različite postavke težine. To omogućava igračima da prilagode iskustvo svojim tačnim zahtevima.  God of War Ragnarok nekako uspeva da bude još prilagodljiviji, sa mnogo više opcija pristupačnosti od svog prethodnika i jednom dodatnom postavkom težine.

Iako je veći izbor definitivno dobra stvar za igrače, ipak može učiniti izbor najbolje postavke u God of War Ragnaroku malo teškim, posebno za one koji su novi u franšizi.

Kako znati koji je mod najbolji?

 

Give Me Story

Give Me Stori je dizajniran za ljude koji žele da se fokusiraju prvenstveno na priču, a borba postaje mnogo jednostavnija i lakša kada se izabere ova opcija. Igrači bi trebalo da razmišljaju o tome kao o veoma lakom režimu, što ga čini odličnom opcijom za one koji nisu upoznati sa hack-and-slash žanrom ili one koji već znaju da su loši u tome.

 

Give Me Grace

Ovo je  je zapravo lak način igranja. Neprijatelji su malo jači nego što su u režimu Give Me Stoyi, ali bi i dalje trebalo da se odigra bez previše problema. Kao i režim Give Me Story, Give Me Grace omogućava igračima da se usredsrede na priču, a istovremeno im daje mali ukus borbe u igrici.

 

Give Me Balance

Ovo je je podrazumevana postavka težine u igricama God of War i efektivno je ekvivalentna normalnom režimu. Borba je izazovna, ali i dalje prilično prosta, sa određenim borbama sa boss-ovima koji imaju kontrolne tačke da bi se uračunale skokove težine. Po svoj prilici, Give Me Balance će na kraju biti najbolja postavka težine za većinu igrača.

 

Give Me No Mercy

Ovo je je teški režim igre i preporučuje se za one sa jakim borbenim veštinama. Vreme i blokovi postaju mnogo važniji nego u lakšim režimima, dok bitke sa boss-ovima više neće imati kontrolne tačke, što znači da će igrači morati da ponovo počnu od samog početka ako im ponestane zdravlja.

 

Give Me God of War

Ovo igrate na sopstvenu odgovornost! Nije za one sa slabim srcem. Igrači bi trebalo da misle o ovome kao o ultra teškom režimu, u kojem su potrebni munjeviti refleksi. Za razliku od drugih podešavanja težine igre, igrači će moći da izaberu režim Give Me God of War samo od početka igre i neće moći ponovo da ga izaberu ako smanje postavku težine na sredini igranja . To je režim za stručnjake i za većinu igrača će biti malo previše izazovan.

 

Koji režim vi birate za početak?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41327
Pridruži se Kratosu i Atreusu na mitskom putovanju u potrazi za neophodnim odgovorima k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50202
Nastavak God of War 2018 je stigao, God of War Ragnarok u prodaji za PS5 konzole. Prid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih n...
13.
Nov.
2022.
Playstation
Devet kraljevsta Boga rata u Singapuru.
08.
Nov.
2022.
Focus on
Rezultati recenzije God of War Ragnarok su sada objavljeni, pa evo kako se recenzije igre upoređuju sa delom iz 2018.