Focus on
15.11.2022.

Amazon se bori sa nestašicom God of War Ragnarok

Dosta retailera se neplanirano našlo u problemu

God of War Ragnarok za PlayStation 4 i PlayStation 5 možda se suočava sa značajnom nestašicom na Amazonu, najvećem prodavcu na mreži u Sjedinjenim Državama.

God of War Ragnarok je zvanično lansiran u sredu, 9. novembra, za PS4 i PS5. To je svakako najiščekivanije ekskluzivno izdanje za PlayStation 2022. i jedno od najvećih izdanja igara u celoj godini. Ipak, čak ni God of War Ragnarok nije imun na nestašice. Naime, postoji problem da se igračima isporuče fizičke kopije PS4 i PS5. 

Amazon je primao preordere za God of War Ragnarok na PS4 i PS5 od jula. Tada je Sony zvanično potvrdio datum izlaska nastavka 9. novembra. Takođe je tada potvrđeno više izdanja God of War Ragnarok, uključujući i standardno i kolekcionarsko izdanje. Postoji čak i znatno skuplje Jotnar izdanje koje sadrži repliku Moljnir čekića. Maloprodaja je bila ključni fokus za izdavanje God of War Ragnarok, i to veoma jasno, ali to ipak nije omogućilo i adekvatno snabdevanje.

Postoji dosta izveštaja o tome da je Amazon odložio isporuku God of War Ragnaroka određenim naručiocima unapred, i to nedelju dana pre D1.

God of War Ragnarok su Prime pretplatnici trebalo da dobiju ranije, tako da su mnogi korisnici koji su naručili unapred verovali da dobijaju igru za nekoliko sati. Tada je Amazon obavestio naručioce u pretprodaji putem e-pošte o kašnjenju. Umesto toga, igra bi bila isporučena između 16. i 23. novembra, čak dve nedelje kasnije nego što je prvobitno navedeno.

 

Dan kasnije, PS5 God of War Ragnarok Launch Edition na Amazonu i dalje navodi da će njegova besplatna prime isporuka stići između 18. i 21. novembra. PS4 verzija igre je navedena kao da stiže 21. novembra. Čak i God of War Collector Edition će stići ranije, sporuku 13. novembra. Nema ni naznaka lokalizovanih problema sa isporukom, pošto su izveštaji podeljeni širom Sjedinjenih Država, iako su Kanađani i oni u UK rekli da postoje nema takvih problema.  Najjednostavniji odgovor je da je potražnja za God of War Ragnarok u SAD veća od očekivane.

Pošto su prethodne porudžbine pogođene, Amazon možda jednostavno nije dobio dovoljno zaliha da bi God of War Ragnarok zadovoljio potražnju.

Jednostavno ali neočekivano, dok smo se mi navikli da nam se ne isporučuje potrebne količine kolekcionarskih izdanja igara uopšte.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50292
PS5 Assassin's Creed Mirage - Collectors Edition sadrži Assassin's Creed Mir...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Vrsta
Nova
18.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50280
Goat Simulator 3 za PlayStation 5 konzolu je vrhunac tehnologije što se tič...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50275
Preko 400 mašina od 100 najpoznatijih svetskih proizvođača Nove kulture poput ma...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2024.
Focus on
Za one koji ne vole da gube vreme na istraživanje svakog dela mape, tu je opcija za brzo putovanje.
19.
Jan.
2024.
Focus on
Čitava metropola je sakrivena na planini Kaf! Kako i kada se otključava pristup celoj mapi igre Prince of Persia: The Lost Crown?
25.
Dec.
2023.
Focus on
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serij...