Focus on
14.02.2023.

Hogwarts Legacy: Kako uzgajati zveri

Uz pronalaženje, tu je i uzgajanje

Hogworts Legacy omogućava svojim igračima da iskuse potpuno novu stranu sveta čarobnjaka.

Glavna priča prati mladog studenta pete godine tokom njegove prve godine u školi veštičarenja i čarobnjaštva Hogworts, i iako veliki deo igre od njih zahteva da pohađaju časove, takođe im je dozvoljeno da sami prave svoj put ako žele. Hogworts Legacy je pun opcionog sadržaja koji dodatno poboljšava svet igre i omogućava igračima da oblikuju sopstvene priče. Međutim, određene aktivnosti postaju dostupne samo napredovanjem zapleta priče i otključavanjem novih funkcija. Jedna takva karakteristika omogućava igračima da odgajaju razne magične zveri, ali otkrivanje kako uzgoj funkcioniše u početku može biti malo teži.

Hvatanje zveri  

Da bi stekli trofej i dostignuće, The Nature of the Beast, igrači će morati da pronađu i uhvate dvanaest magičnih stvorenja, vrate ih u sobu zahteva Room of Requirement, i uzgajaju. Iako igrači takođe mogu da uhvate Feniksa Phoenix, nemoguće je uzgajati njihov skup, što čini ukupan proces razmnožavanja malo lakšim. Da bi igrači uhvatili zveri, prvo moraju da završe glavnu misiju, The Elf, The Nab-Sack, and the Loom, od kojih će im biti data sredstva za to.

Sledeće, igrači treba da razgovaraju sa Deekom i završe sporednu misiju pod nazivom The Plight of the House-Elf, nakon čega treba da počnu Foal of the Dead. Kada se završi ova potraga, igrači treba da kupe  Beast Breeding Pen u prodavnici Tomes and Scrolls u Hogsmeade i stave je u svoj Vivarijum Vivarium.

Kada se ovi koraci preduzmu, igrači mogu da započnu potragu za magičnim zverima u svetu Hogworts Legacy. Da bi uhvatio zver, sve što igrač treba da uradi je da se prikrade iza jedne i aktivira Nab-Sack, magični predmet u kome će se nalaziti bilo koje stvorenje na koje je usmereno. Međutim, većina stvorenja u Hogworts Legacy obično se uplaši kada im se približe, tako da bi igrač trebalo da koristi Disillusionment Charm ako ih i dalje primećuju.

 

Uzgajanje zveri

Dok je hvatanje zveri prilično jednostavan proces, njihovo uzgoj zahteva malo više truda. Da bi uspešno uzgajao dva stvorenja, igrač prvo mora da uhvati mušku i ženku zver iste vrste. Nakon toga, pomenute zveri treba da budu smeštene u Beast Breeding Pen u Room of Requirement.  

Da biste započeli proces oplemenjivanja, knjiga izvan Beast Breeding Pen mora biti u interakciji. Kada se ovo uradi, igrač će morati da sačeka trideset minuta dok se proces razmnožavanja ne završi i nova zver se ne rodi.

 

Uzgajanje svih zveri u Hogwarts Legacy

Nažalost, ne mogu se sva stvorenja u igri uzgajati, ali to čini dobijanje trofeja i dostignuća, The Nature of the Beast, mnogo lakšim za otključavanje. Za igrače koji žele da ih sve uzgajaju, ovih dvanaest zveri moraju biti pronađene, uhvaćene i dovedene u prostoriju zahteva:

  • Diricawl
  • Fwooper
  • Giant Purple Toad
  • Graphorn
  • Hippogriff
  • Jobberknoll
  • Kneazle
  • Mooncalf
  • Niffler
  • Puffskein
  • Thestral
  • Unicorn

 

Koja je Vaša omiljena zver?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41352
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra . Sada možeš da isku&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50231
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra. Sada možeš da iskusi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra . Sada možeš da isku&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hogwarts Legacy je impresivna, open-world akciona RPG igra . Sada možeš da isku...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Ušteda 13%
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499,00 RSD
6.499 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jan.
2024.
Focus on
Za one koji ne vole da gube vreme na istraživanje svakog dela mape, tu je opcija za brzo putovanje.
19.
Jan.
2024.
Focus on
Čitava metropola je sakrivena na planini Kaf! Kako i kada se otključava pristup celoj mapi igre Prince of Persia: The Lost Crown?
25.
Dec.
2023.
Focus on
GTA 6 nam stiže 2-25. godine (ukoliko ga ne objave ranije kao trejler), i sasvim logično se ppstavlja pitanje - Šta će se dešavati sa GTA serij...