Nintendo
01.12.2020.

Pakao nam stiže 8. decembra

I to na Nintendo Switch

Switch verzija Doom Eternal je napravljena u saradnji sa Panic Button, studiom koji je ranije pomogao na igrama Doom 2016, Wolfenstein 2 i Wolfenstein: Young Blood kako bi mogle da se igraju na Switch konzolama.

Planirana samo kao digital download, bez fizičkog izdanja u planu, igra će zauzeti 18.8GB prostora na konzoli. U prodaji će biti od ponoći ET u okviru eShop.

U pitanju je ista verzija koja je objavljena za konzole i PC ove godine, uključuje 2v1 Battlemode multiplayer suite kao i glavnu single player kampanju. I dok je ovo ostalo nepromenjeno, Switch verzija ne podržava žiroskopske kontrole kretanja.

DLC za Doom Eternal - The Ancients Gods: Part 1 - je već dostupan za PC i konzole, a za Switch stiže kasnije.

Svi oni koji kupe igru do 22. decembra dobijaju  dobijaju digital download kod za Doom 64 i ‘Rip & Tear’ content pack, koji sadrži skinove i remix verziju Cultist Base Master campaign level.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4887
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...