Nintendo
17.12.2020.

Nintendo Switch Online SNES i NES naslovi u decembru

Donkey Kong Country 3

Decembarske Nintendo Switch Online igre čine Nightshade sa NES-a kao i SNES naslovi Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble!The Ignition FactorSUPER VALIS IV i Tuff E Nuff.

Kako je najavio Nintendo, sve ove igre postaće dostupne Nintendo Switch Online pretplatnicima 18. decembra, 2020. nakon septembarskog update-a ove retro kolekcije koji je doneo Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest i Mario's Super Picross.

Nintendo je takođe objavio "Classified Information" video koji sadrži kodove za Donkey Kong Country 3, The Ignition Factor i Super Valis IV. Ovi kodovi sadrže bonus prostorije, level select i druge cheatove za spomenute igre.

Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! objavljen je 1996. godine za Super Nintendo, i u njemu su junaci prethodnih igara Donkey Kong i Diddy Kong nestali, sada je na Dixie Kong i novom liku Kiddy Kongu da ih pronađu i spasu

The Ignition Factor objavljen je 1994. godine i u pitanju je intenzivna igra sa vatrogascima, još jedan sjajan raritet za kolekciju.

Super Valis IV igrate kao Lena, jedina ratnica koja može da maše Valis mačem u borbi protiv zlih sila u ovom akcionom platformeru. Ova igra ima jednu specifičnu mehaniku, što više vremena provedete prelazeći nivo boss na kraju će biti teži.

Tuff E Nuff je akciona igra u kojoj četiri šampiona prelaze veliku kulu na čijem je vrhu Jade, samoprozvani Fighting King. Interesantno za ovaj 2D fighter je što postoji instant replay mod nakon borbi.

I na kraju imamo Nightshade jedinu igru za 8bit NES u ovom update-u Nintendo Switch Online igara, u kome postajete Mark Gray poznatiji kao Nightshade koji je poslednja osoba koja stoji između Sutekh-a i totalne kontrole nad Metro City-em. Izvođenje ovog naslova kombinuje akciju sa point and click deonicama.

Napomena: Da bi ste dobili ove a i prethodne igre besplatno na vašem Nintendo Switch nalogu potrebno je da imate uplaćenu Nintendo Switch Online pretplatu.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Donkey Kong - Country Tropical Freeze
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD

Slični članci

18.
Mar.
2024.
Nintendo
Amiibo tek sada kod nas postaje popularan, dok se su svetu mnogi bore da dođu do najređih figura iz Amiibo kolekcije.
14.
Mar.
2024.
Nintendo
Nintendo je dugo bežao od filmova nakon fijaska od pre više od dadeset godina,ali je uspeh  Super Smash Bros filma promenio mnogo toga ...