Nintendo
19.02.2021.

Moglo je i bolje!

Šta smo videli na Nintendo Direct prezentaciji?

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD je najavljen za Nintendo Switch (16.jul,2020)

Najlošije čuvana tajna je napokon i ozvaničena. Sjajan nastavak Zelda serijala iz 2011. godine sa Nintendo Wii konzole dobija uskoro Switch izdanje. Kako je ova igra izašla za stari Wii ovo će biti prvi put da dolazi u punoj HD rezoluciji, sa podrškom za motion kontrole ali i igru bez njih. Takođe, stižu nam i posebni Joy-Con u stilu igre za sve igrače koji reše da se podsete ovog naslova koristeći stare dobre motion kontrole.

Splatoon 3 je najavljen za Nintendo Switch (2022)

Videli smo i veoma ranu najavu za treći deo popularnog Nintendovog multiplayer hita Splatoon. U trejleru je prikazana pustinja, kao i skroz novi grad, a šta tačno sledeći Splatoon donosi saznaćemo verovatno kasnije ove godine jer igra neće stići pre 2022.

Mario Golf: Super Rush najavljen za Switch (25.jun,2020)

Skroz nova Mario Golf avantura dolazi na Nintendo Switch 25. juna ove godine. Ovo će biti i veliki povratak Maria na terene za golf, prvi nakon 2003. godine.

Super Mario predmeti će biti dodati u Animal Crossing: New Horizons (do kraja meseca)

Kad smo kod Super Maria, izgleda da proslava 35. godišnjice ove franšize još uvek nije završena. Nedavno smo imali izlazak 3D Worlda i Bowser’s Fury-a, a sada mnogi predmeti inspirisani legendarnom Ninteno maskotom dolaze u uvek zabavni Animal Crossing New Horizons. Ovaj update biće besplatan i pojaviće se do kraja februara.

 

Nova JRPG strategija u stilu Final Fantasy Tactics je najavljena za Switch - “Project Triangle Strategy” (Tokom 2022, demo je dostupan sada)

Radi se o novom izdanju Square Enixovog HD-2D serijala, Project Triangle Strategy dolazi na Nintendo Switch tokom 2022. godine. Ovaj komplikovani naslov je samo trenutni radni naziv za igru koja će najverovatnije biti naslednik (ali ne i nastavak) Octopath Traveler-a. Iako igra izlazi tek 2022. godine, demo možete probati već danas!

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass najavljen

Nažalost vesti o pravom nastavku Breath of the Wild nije bilo na ovoj prezentaciji, ali dobili smo vest da ćemo o istom saznati više tokom ove godine. Do tada - sećate se igre o kojoj smo nedavno pisali? Hyrule Warriors: Age of Calamity je svojevrstan prequel za Breath of the Wild u “Warriros” fazonu. Ako vam nije bilo dovoljno akcije, uskoro stižu i proširenja za igru u vidu Expansion Pass-a koji će doneti nove borbe ali i produžiti priču (usput olakšavajući čekanje tih BOTW2 vesti).

 

Autor Nikola Nick Jovanović

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskusi događaje velike nesreće 100 godina pre igre Legend of Zelda: Breath of...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Akcione figure HFI3213
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.599,00 RSD
Vrsta
Nova
6.599 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...