Nintendo
05.03.2021.

Nintendo Pro ipak u ovoj godini?

Gde ima dima, ima i vatre

Kako prenosi Bloomberg, Nintendo planira da predstavi ovaj novi model i nada se da će „veći ekran osetljiv na dodir moći da podstakne veću potražnju za ovom konzolom za vreme sezone praznika ove godine“. Tračevi ukuzuju na to da će ova konzola moći da prikazuje 4K grafiku ultra visoke definicije u TV modu.

Samsung Display Co. započinje masovnu proizvodnju OLED panela 720p rezolucije već u junu 2021. godine, sa početnim mesečnim planom od skoro milion jedinica. Ovi displeji bi po planu nakon toga bili poslati montažerima u julu.

Ukoliko pokušavate da uporedite, trenutni Nintendo Switch model ima ekran od 6,2 inča i rezolucije 720p. Zamislite da novi ekran izgleda kao da ste proširili ekran trenutnog Switcha na celu povšinu crne maske koja okružuje ekran trenutnog modela. Navodi se da će OLED panel trošiti manje baterije, nuditi veći kontrast i verovatno će imati brže vreme odziva u poređenju sa trenutnim Switch tečno-kristalnim ekranom.

Izveštaj navodi i da je Nintendo za ovaj novi model odlučio da koristi krute OLED panele kao jeftiniju, ali manje fleksibilnu alternativu tipu koji se obično koristi za vrhunske smart telefoneU vreme kada troškovi rastu zbog nedostatka sirovina, možda je to dobra odluka.

Switch Pro, kako ga neki sada zovu, fanovi već neko vreme očekuju od Nintenda. Ova legandarna japanska kompanija je tradicionalno veoma misteriozna kada su njihove nove konzole u pitanju, a predsednik Nintenda Shuntaro Furukava, o čemu smo pisali,  rekao je da neće najaviti novi model u skorije vreme.

Iskreno, iako mnogi priželjkuju nešto novo, Nintendo nema razloga da žuri sa novim modelom konzole kada se stari prodaje više nego odlično. a za ovu godinu je najavljeno dosta hit naslova. Videćemo šta donosi kraj godine.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Set uključuje: • Kart x 1 • Kapije x 4 • Oznake strelica x 2 • USB ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.999,00 RSD
Vrsta
Nova
15.999 ,00 RSD

Slični članci

18.
Jan.
2021.
Nintendo
Nintendo je predstavio novu Nintendo Switch Mario Red i Blue Edition konzolu, i ona je više nego interesantna.
24.
Dec.
2020.
Nintendo
Nakon PS5 i XBox Series X, sve se više govori o novoj Switch 2 konzoli. Šta smo do sada saznali o Nintendo Switch 2?