Nintendo
08.11.2021.

Animal Crossing: New Horizons ima grešku

Pazite kako zalivate ogradu

Jedan obožavalac Animal Crossing: New Horizons je verovatno uživao, kao i svi ostali, u ažuriranju 2.0. Pazio je na svoju baštu kada je slučajno zalio previše blizu jedne od svojih novih ograda. Iz nekog razloga, pravac ograde se iznenada promenio. Nakon što su uverio da zna kako je to uradio i da li može ponovo, podelio je ovu neobičnu interakciju na podredditu Animal Crossing: New Horizon.

Obično se ništa ne dešava ako se ograda zalije, čak ni animacija da voda kaplje sa zida. Iz nekog razloga, ako se vrlo specifičan deo ograde polije vodom, to može promeniti konstrukciju zida. Igrač koristi jednu od ograda koja je prvobitno isporučena uz igru, ali izgleda da se greška može desiti čak i sa bilo kojim ograđivanjem, uključujući i one koje su nedavno predstavljene u Animal Crossing: New Horizons 2.0 ažuriranju.

Igrač je na subreddit r/animalcrossing postavio video snimak greške koji pokazuje da dosledno repliciraju grešku. Korisnik "EverEverything" tvrdi da da bi se greška desila, ona mora biti deo ograde koji je prethodno postavljen u drugom pravcu u odnosu na ostatak šare ograde. Da bi se proizvela greška, razlika u šablonu ograde mora biti na kraju neprekidne ograde i mora biti istog tipa ograde. Zalivanje poslednje tačke povezivanja pre promene šablona će izazvati pojavu greške i preusmeriti kraj tako da odgovara ostatku ograde. U kasnijem komentaru se takođe navodi da se greška može javiti ili sa slabom kantom za zalivanje koja zaliva jedno određeno područje ili sa izdržljivijim alatom za zalivanje koji može pokriti veću površinu. Igrač takođe navodi da ponovno evidentiranje ograde ne ispravlja grešku.

 

To je čudna greška, ali nevina po prirodi jer se čini da se ništa drugo u neposrednoj blizini ne menja. Igra ne kvari niti izaziva bilo šta zlonamerno u okruženju ili u samoj igri. Čini se da originalni poster i komentatori ispod teme sve to shvataju kao nešto dobro. Neki drugi komentari tvrde da su takođe videli da se ova greška pojavljuje u njihovim igrama.

Čini se da je ažuriranje Animal Crossing: New Horizons 2.0 pokrenuto sa dosta grešaka, ali se činilo da su sve one zabavne i neobične. Nedavno je prijavljena greška u kojoj je sestra koja je posetila drugo ostrvo Animal Crossing iznenada isplivala na krov nakon što su se sudarili. Ovo se verovatno može pripisati nečemu u igri za više igrača za koju se zna da izaziva neke jedinstvene interakcije.

Još jedan kvar u igri će dovesti do nestanka predmeta koji su bili postavljeni na mitskom 4. nivou ostrva. Do nivoa je potrebno malo manipulacije, ali nakon ažuriranja Animal Crossing: New Horizons 2.0 igrači koji su imali predmete na 4. nivou prijavili su da su nestali. Kasnije su neki pronašli nestale predmete u kanti za otpatke Recycle Bin u zgradi Rezidencijalnih službi Residential Services.

Pretpostavlja se da je kodiranje ažuriranja 2.0 učinilo da tehnika ponovo dođe do tog nivoa teže.

Tu je i greška koja se igra sa podacima o sačuvanim zapisima igrača. Štaviše, japanski studio je dodatno upozorio vlasnike DLC paketa da preuređuju svoje kuće kada su kapije aerodroma otvorene.  Ova greška negativno utiče na Animal Crossing igranje, posebno ako igrači pozovu drugove na svoja ostrva.  Studio je otkrio da je aradi na popravci. U međuvremenu, igrači su upozoreni da ne obnavljaju nove kuće kada su kapije aerodroma otvorene. Kao zamena, moraju se odjaviti i ponovo pokrenuti sport kako bi se držali dalje od greške.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Toys to Life HAC1491
Prikupljaj i poveži se pomoću Animal Crossing amiibo kartica koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD
Vrsta
Nova
799 ,00 RSD

Slični članci

05.
Nov.
2021.
Nintendo
Predstojeći Animal Crossing: New Horizons DLC Happy Home Paradise, biće "prvi i jedini" DLC u igrici za koji ćete morati da platite. 
22.
Sep.
2021.
Nintendo
Svako od nas ima svoje razloge zbog kojih igra određene igre. Mi smo pokušali da navedemo 15 razloga zbog kojih milioni širom sveta igraju Anim...