Nintendo
03.12.2021.

Paper Mario stiže na Nintendo Switch Online Expansion Pack

Upišite 10. decembar

Među brojnim Nintendo franšizama, neki spin-offovi imaju takav identitet da se ističu i pronalaze svoj put do srca velikog broja igrača, i to po sopstvenoj zasluzi. Paper Mario je jedna od takvih igara, onih kojih su se mnogi obožavaoci rado sećali proteklih godina i koja ima mnogo igara koje su je pratile. Objavljeno je da će se originalni Nintendo 64 naslov pridružiti biblioteci igara dostupnih u kolekciji N64 kompanije Nintendo Switch Online, a fanovi neće morati dugo da čekaju da bi je ponovo igrali.

Paper Mario je objavljen 2000. godine, i uprkos tome što mnogi fanovi smatraju da je igra klasična, nije doživela previše ponovnih izdanja u proteklim godinama. RPG je pronašao dom sa Wii-ovom virtuelnom konzolom, ali je ponovo stavljen u Nintendoov trezor nakon toga. Serija je ostala relevantna sa nastavcima u stilu Paper Mario, ali prijem kod fanova ima tendenciju da se razlikuje u zavisnosti od igre.

Srećom, trejler koji je Nintendo objavio najavljuje da će omiljena avantura moći da se igra za one koji imaju Nintendo Switch Online Expansion Pack od 10. decembra. Trejler nam donosi dosta informacija o igri, kao što su neki trenuci Maria i njegovih partnera u borbi, zajedno sa istraživanjem sveta.

Fanovi koji su upoznati sa igrom trebalo bi da prepoznaju prikazane trenutke, kao i boss-ove.

Pošto je RPG dodat u biblioteku usluga za onlajn pretplatnike, igrači mogu da iskuse ovu igru sa nekoliko novih funkcija, kao što su tačke za premotavanje unazad i restore. Ove funkcije mogu pomoći igračima u određenim stvarima kao što su kasnije i teže potezne bitke Paper Mario-a, što bi moglo da nekim igračima unapredi iskustva.  Nažalost, najava otkriva nešto oko čega drugi fanovi možda nisu previše oduševljeni. Dok se omiljena igra N64 dodaje na uslugu, trenutno nije najavljeno dodavanje drugih igara sa njom. To znači da je dodavanje igara za Nintendo 64 zapravo potencijalno sporije od onih koje se vide u NES i SNES kolekcijama, što može naštetiti Expansion Pack-u kada su u pitanju druge kontroverzne stvari kao što je njegova cena. U najmanju ruku, oni koji su voljni da budu deo usluge dobili su kultni klasik Paper Mario koji će igrati kao deo pretplate.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-4 Broj tabli/oblasti: 5 Broj mini-igara: 100
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otkrijte tri najveće Mariove 3D avanture uz Super Mario 3D All-Stars na Nintendo Swi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
8.999 ,00 RSD

Slični članci

09.
Mar.
2024.
Nintendo
Od prve Super Mario igre na 8bit Nintendu iz 1985. godine, pa do danas… prošlo je 35 godina.
25.
Oct.
2021.
Nintendo
Tokom E3 2021 Nintendo Direct-a dobili smo gomilu najava za nove Nintendo Switch igrice. Među njima je bio Mario Party Superstars, koji je već dostupan za p...
08.
Aug.
2021.
Vesti/Najnovije
Koliko smo samo nevinih ljudi porazbijali zbog novčića?