Nintendo
27.09.2022.

Splatoon 3: Callie i Marie značke

Trenutno su IN!

grači mogu da koriste značke da prilagode svoje Splashtagove u Splatoon 3, a dva od njih mogu da se otključaju ispunjavanjem jednog zahteva. Preciznije,  Callie i Marie značke se mogu zaraditi u isto vreme, mada nekim obožavaocima možda nije jasno kako će se dokopati Squid Sisters bedževa.

Igrači koji žele da dođu do značke Callie i Marie i ono na šta treba da obrate pažnju je Splatoon 3's Story Mode. Zaista, iako će mnoge fanove prvenstveno zanimati ponude igre za više igrača, postoje nagrade koje se mogu zaraditi kroz kampanju, uključujući značke. Radi potpune jasnoće, igrači mogu pokrenuti Režim priče Story Mode tako što će razgovarati sa Cuttlefish, koja se nalazi u šahtu u Splatsville, i potrebno je oko osam sati da se u potpunosti pobedi.  Međutim, fanovi neće zaraditi Callie i Marie značke jednostavnim dovršavanjem kampanje, već umesto toga moraju da dostignu maksimalni nivo heroja u ovom režimu igre Splatoon 3. Ovo se radi otključavanjem i nadogradnjom svakog čvora u meniju Hero Gear, a za to je potreban priličan broj Sardinijuma i poena za nadogradnju. Ove valute se zarađuju pobeđivanjem boss-ova, lomljenjem predmeta i još mnogo toga, a igrači ne bi trebalo da imaju previše problema da ih pronađu dok igraju Story Mode.

Kada igrač Splatoon 3 konačno dostigne maksimalni nivo heroja i otključa značke Callie i Marie, može dodati značke svojim Splashtagovima. Možda je najjednostavniji način da to uradite da otvorite Meni pritiskom na X, a zatim pritisnite R dok se kartica Status ne istakne. Igrači zatim treba da kliknu na karticu Gear sa leve strane, kliknu na svoju Splashtag, a zatim pritisnu R da bi istakli karticu Značke.

Da napomenemo, značke Callie i Marie sigurno nisu jedine značke u igri, a zapravo ih se može zaraditi još više napredovanjem kroz Story Mode. Igrači takođe mogu dobiti neke značke trošeći gotovinu u General Store-u, igrajući Splatoon 3's Salmon Run i pobeđujući u mečevima.

Ovo mnoštvo izvora znači da bez obzira na koju aktivnost obožavalac odluči da se bavi, skoro uvek može da napreduje ka dobijanju nove značke.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Čučni i mastilom ispiši svoj put ka tronu u Splatoonu 3. U novom okruženju&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Splatoon 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1799
Nintendo Switch torbica i zaštitna folija - Splatoon 3 Idealno za sve fanove Ni...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dovedi svoj gaming na novi nivo uz Pro Controller gamepad za Nintendo Switch&trade...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Sep.
2022.
Nintendo
Funkcija crtanja Splatoon 3 je zabavan način da se povežete sa drugim igračima kroz umetnost obožavatelja i humor, a njihovo postavljanje je prilično jednost...
18.
Sep.
2022.
Nintendo
Splatoon 3 ima režim priče koji se prilično razlikuje od svojih prethodnika.
17.
May.
2021.
Nintendo
Najlakše je zabraniti, ali znate decu. Oni će uvek naći način da urade ono što žele, a naročito kada im se zabranjuje. Nintendo Switch ima kont...