Nintendo
11.10.2022.

Mario + Rabbids Sparks of Hope je dobio novi trejler

Mario slavi novi naslov

Mario je veoma vredan ove godine, kao i Nintendo. Svakog meseca imamo neke nove naslove od kojih je bar jedan hit. Ovog meseca je to Mario + Rabbids Sparks of Hope .

Mario + Rabbids Sparks of Hope izlazi za deset dana, a kako bi proslavio njegovo lansiranje, Ubisoft je otkrio novi bioskopski trejler koji daje uvid na svet, pretnju i njegove likove. Zaista, oktobar je gust mesec za izdavanje video igara, posebno za drugu polovinu meseca, a Mario + Rabbids Sparks of Hope je verovatno jedan od onih koji vode na listi potencijalnih hitova.  

Bilo je mnogo pompe oko Mario + Rabbids Sparks of Hope otkako je otkriven, ali poslednjih nedelja uybu]enje postaje sve opipljivije. Ukoliko niste primetili ili ynali, Games je jedini u regionu koji je dobi pravo da prodaje Cosmic Edition ove igre. 

Prva igra je pokayala da je čudan krosover apsolutno funkcionisao, a druga igra nastavlja dalje sa tim konceptom. Na primer, Ubisoft je potvrdio da će Mario + Rabbids Sparks of Hope na kraju dobiti Rayman DLC, i to je sigurno interesantno za ljubitelje Rabbids-a.

Iako ovaj trejler ne prikazuje nikakvu igru, postoji mnogo toga interesantnog za videti. Ubisoft je odlučio da pokaže impresivan bioskopski trejler za svoju nadolazeću igru, i to apsolutno funkcioniše. Prikazuje glavnog antagonistu Mario + Rabbids Sparks of Hope, Cursa, kao i brojne Rabbid i Mario neprijatelje sa kojima će se igrači suočiti, uključujući Goombas i Bob-ombs. Borba je možda malo cvetna, ali sve, od timskog skoka i Maria koji puca u vazduh, do različitog oružja i sposobnosti koje su svi prikazani, moguće je u igri.

Trejler je blistao uz prikaz različitih likova u Mario + Rabbids Sparks of Hope. Svi OG likovi su se vratili osim Yoshi i Rabbid Yoshi, ali su zamenjeni zanimljivim novim likovima kao što su jedinstveni lik Edge i Bowser koji se okreće. Naravno, ovaj drugi samo želi da povrati svoju vojsku od Curse, ali Bowser koji se može igrati je dobrodošao dodatak Mario + Rabbids Sparks of Hope. 

Čini se da su mnoge prethodne mehanike iz originalne bitke za  Mario + Rabbids Kingdom Battle  remontovane kako bi se napravilo mesto za Sparks. Od uklanjanja statusnih efekata do tehnika koje se prevode u Sparks efekate, Sparks of Hope se oblikuje u drastično drugačije iskustvo. Pošto Sparks neće biti ekskluzivan za igrača, ove promene dodaju značajnu raznolikost borbi koja bi trebalo da bude zabavna, ali izazovna za savladavanje, pri čemu svaki Spark ima različite prednosti i slabosti.

Marketing za predstojeći nastavak je usredsređen na najveće promene napravljene u celokupnom igranju u Sparks of Hope. Na primer, nestao je linearni dizajn nivoa Kingdom Battle u korist Sparks of Hope koji ima otvoreni svet. Ostale promene u igri su zasenčene, kao što je uklanjanje statusnih efekata, ali sa uvođenjem Sparks-a i njihovih elemenata i sposobnosti, Sparks of Hope će biti znatno drugačija igra u poređenju sa Kingdom Battle. Pre svake bitke, igrači će moći da zamene svoje Sparks i odrede najbolje strategije za borbu. Sparks će preuzeti prethodnu mehaniku, kao što je Aquanox koji pretpostavlja efekat statusa Bounce ili Vampdash koji će Rabbid Luigi tehniku učiniti dostupnom za druge likove. Osim toga, oni će uvesti nove sposobnosti kao što je Ethering, koji igrača nakratko čini nevidljivim; ili Reflector, koji može odbiti neprijateljske napade. Iako su mnogi Sparks potvrđeni pre zvaničnog objavljivanja, čini se da ih još treba otkriti.

Čini se da Sparks of Hope ne samo da prerađuje mehaniku Kingdom Battle radi nastavka, već se nadovezuje na njih kako bi ponudio raznovrsnije borbene susrete. Kingdom Battle je ponudio samo devet mogućih statusnih efekata, dok Sparks of Hope praktično udvostručuje ovo kada su u pitanju opremljene Sparks. Čini se da je namera da se doda veći izbor za igrače, a rani pregledi Sparks of Hope već slave raznolikost koju Sparks dodaje u borbu, kako mogu da se usklade sa različitim likovima i kako se mogu prilagoditi pojedinačnim igračima sa stilovima igranja. Fokusiranjem većeg dela mehanike modifikacije borbe na Sparks, trebalo bi da omogući igračima da najbolje razumeju kako da najbolje primene svaku od njih, sa kim i gde. Pojednostavljen pristup će takođe dati igračima jedinstvene situacije u borbi, kao što je kombinovanje Vampdash i Regenesis da bi se stalno nadoknadilo zdravlje lika, ili Reflector i Glitter da bi privukli neprijatelje i okrenuli sopstvene napade protiv njih.

Uz mnoštvo neprijatelja u Sparks of Hope sa kojima možete eksperimentisati i pronaći prave kombinacije i strategije, opcije bi trebalo da budu beskrajne.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mario + Rabbids Sparks of Hope je saga o Mariu i Rabbids-ima, koji se udružuju u n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
The Rabbids su se vratili sa novom društvenom igrom koja prenosi haos multiplaye...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch Mario + Rabbids - Kingdom Battle
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...