Nintendo
23.05.2023.
Autor: Borivoje Naumovski

Aeroinženjering konačno u Zeldi?

Nismo tražili ove opcije, ali ne znamo kako smo živeli bez njih

U inovativnoj trci što luđih i neverovatnijih dizajna od "štapa i kanapa" (u dosta slučajeva i bukvalno), od sprava za mučenje manjih protivnika, pa sve do samoupravljajućih dronova. Da, dronova. U Zeldi.

U međuvremenu je YouTuber 4kliksAlex odlučio da se okuša u jednom od najtežih dizajna aerodinamike i izgradi čitav helikopter. I ponovo - da, helikopter. I ponovo, u Zeldi.

 

 

4klikAlex je pribegao jednom ili dva "haka" za odsustvo uobičajene mehanike, dodavši centralni rotor na bazu za elise, koje je sastavio od još serijala drvenih ploča, rotora i "Zonai wings" elemenata kako bi kreirao realnu fiziku helikoptera.

Sada se samo postavlja pitanje - kako propisno naoružati i "proterati" buduće verzije ove kreacije od prve animacije - sve do Ganondorfa? Željno iščekujemo dalji razvoj i lude kreacije koje će ovu već hit igru učiniti još zabavnijom i većom.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskorači preko granica prostranog Hyrule kraljevstva i vini se u nebesa u nastavku jedn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pored željno isčekivane igre Switch The Legend of Zelda - Tears of The Kingdom, im...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
55.999,00 RSD
Vrsta
Nova
55.999 ,00 RSD

Slični članci

14.
May.
2023.
Focus on
Najnnovija polemika gejming sveta je da li je licemerno uživati u Tears of the Kingdom i kritikovati Redfall kada imaju istu brzinu kadrova.
17.
Apr.
2023.
Focus on
Postoje osnovne Zelda igre, i igre koje su zasnovane na Zelda univerzumu. Hajde da se podsetimo svih osnovnih Zelda igara do sada.
09.
Apr.
2023.
Focus on
Kada je u pitanju Zelda, mnogo je momenata koji su obeležili igranje i istoriju video igara. Hajde da se posetimo nekih od najbitnijih momenata franši...