Nintendo
24.02.2024.

Sva iznenađenja NINTENDO DIRECT

Dobra zabava u najavi

Najnoviji Nintendo Direct: Partner Showcase ponudio je igre pune dirljivih priča, zbunjujućih izazova, prilagođavanja karaktera, uzbudljive akcije.

Ova široka paleta igara od raznovrsnih Nintendo izdavačkih i razvojnih partnera stiže na Nintendo Switch tokom 2024. godine. Najvažnije najave uključuju otkrivanje

  • Disney Epic Mickey: Rebrushed – akciono-avanturističke igre koja šalje Mikija Mausa na epsko putovanje koje zahteva kreativnost i duh otkrić.
  • Grounded: Survive je avanturistička igra za preživljavanje u kojoj ste veličine mrava, a opasnosti su veće od života;
  • Super Monkey Ball Banana Rumble, prvi potpuno novi naslov u seriji Super Monkey Ball u poslednjih 10 godina.
  • Nova igra za istraživanje podmorja Endless Ocean Luminous,
  • Pet klasičnih igara iz Rare koje su već dostupne za igranje za članove Nintendo Switch Online i Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Ovi retki naslovi – uključujući Super NES igru BATTLETOADS IN BATTLEMANIACS i Nintendo 64 igru Blast Corps, dostupni su po prvi put na Nintendo sistemu od njihovog prvobitnog lansiranja. Super Monkey Ball Banana Rumble 2

Disney Epic Mickey: Rebrushed: Pridružite se Mikiju Mausu u šarenoj avanturi dok on prolazi kroz Wasteland, svet inspirisan Diznijevim klasičnim pričama. Igrajte klasiku iz 2010. zajedno sa raznim nadogradnjama u ovom poboljšanom rimejku akciono-avanturističke 3D platforme koja je prvobitno objavljena na Wii konzoli. Zajedno sa ažuriranom grafikom i drugim poboljšanjima, sposobnosti Mikija Mausa su poboljšane sa potpuno novim skupom veština i još mnogo toga. Za ljubitelje originalnih i novih obožavatelja, pripremite se za avanturu zaista „epskih“ razmera kada Disney Epic Mickey: Rebrushed ove godine bude lansiran na Nintendo Switch-u.  

World of Goo 2: Ovaj nastavak World of Goo uključuje još više gline! Isprobajte svoju maštu i koristite živa tečna stvorenja za izgradnju mostova, podizanje kula, teraformiranje terena i gorivo za leteće mašine. Otkrijte nove vrste Goo Balls sa različitim sposobnostima – uključujući Eksplozivnu, Rastuću i Smanjujuću Goo – na više od 64 nivoa smeštena u opasnom svetu zasnovanom na fizici. Lansiranje na Nintendo Switch kao ekskluzivna konzolna igra je 23. maja.

Grounded: Survive, gradite i istražujte u ovoj impresivnoj kooperativnoj avanturističkoj igri za preživljavanje u kojoj ste veličine mrava i gde život insekata reaguje na vaše postupke. Igrajte solo ili sa najviše tri prijatelja na mreži i otkrijte podmukla čuda sopstvenog dvorišta. Izgradite baze da zaštitite svoje stvari i izradite nove alate, oružje i oklop da biste poboljšali svoje šanse protiv opasnosti svih oblika i veoma velikih gromada. Pored toga, kreirajte i delite nove avanture u režimu Playgrounds. Grounded izlazi na Nintendo Switch 16. aprila.  

Penny’s Big Breakaway 4

Penny's Big Breakaway: Pridružite se Penni i Yo-You u 3D platformskoj avanturi tima koji vam je doneo Sonic Mania. Zamahujte, jurite, okrenite i prevarite se preko 11 šarenih svetova i 40 nivoa. Koristite ukusne poslastice da privremeno transformišete Yo-Yo, dajući mu sposobnost da poboljša brzinu kretanja, zaštiti Peni od povreda i još mnogo toga! Izbegnite hvatanje i carevu beskrajnu vojsku pingvina koristeći razne jo-jo akrobacije i transformacije. Pored toga, pokažite svoje veštine brzog trčanja u režimu Time Attack Mode i iskoristite novčiće koje ste prikupili za bonus predmete, faze i dodatke koji se mogu otključati. Otkrijte svoju pravu zvezdanu moć u Penny’s Big Breakaway, sada dostupnom na Nintendo Switch-u!

Endless Ocean Luminous: Uronite u ogroman, podvodni svet koji se menja sa svakom ekspedicijom u ovoj novoj igri Endless Ocean od Nintenda. Istražite dubine tajanstvenog mora sami ili zaronite sa do 30 igrača na mreži. Ovde možete sresti preko 500 različitih vrsta morskog života. Možda ćete čak pronaći stvorenja za koja se smatra da su izumrla ili čak mitska. Gde će vas odvesti vaše podmorsko putovanje? Endless Ocean Luminous stiže na Nintendo Switch 2. maja.  

Redak kvintet debituje na Nintendo Switch-u: Pet igara, koje je sve razvio Rare, dodat je odmah u kolekcije Nintendo Switch Online i Nintendo Switch Online + Expansion Pack! Članovi Nintendo Switch Online mogu da uživaju u BATTLETOADS IN BATTLEMANIACS u okviru Super NES – Nintendo Svitch Online biblioteke, i SNAKE RATTLE N ROLL i R.C. PRO-AM u okviru NES – Nintendo Switch Online biblioteke. Članovi Nintendo Switch Online + Expansion Pack mogu da igraju te naslove i Blast Corps, što donosi destruktivnu akciju vozila u Nintendo 64 – Nintendo Switch Online biblioteku.

STAR WARS™: Battlefront Classic Collection 1

STAR WARS: Battlefront Classic Collection: Borite se širom galaksije u ovoj kolekciji velikih borbenih klasika! Uz STAR WARS Battlefront iz 2004. i njegov nastavak iz 2005. STAR WARS Battlefront II, svaka igra sadrži solo kampanje, lokalne mečeve za više igrača i velike onlajn bitke do 64 igrača. Pilotirajte legendarnim zvezdanim brodovima i prkosite izgledima kao poznati likovi kao što su Luke Skywalker, Anakin Skywalker i Darth Vader. Ova kolekcija takođe uključuje dodatne likove za igru kao što su Kit Fisto i Asajj Ventress i bonus mape kao što su Jabba’s Palace, Bespin: Cloud City i Yavin 4: Arena. STAR WARS: Battlefront Classic Collection stiže na Nintendo Switch 14. marta. 

SOUTH PARK: SNOW DAY! 4

SOUTH PARK: SNOW DAY: Udružite se sa Kartmanom, Stenom, Kajlom i Kenijem da biste spasili grad u ovoj kooperativnoj akcionoj igri. Prilagodite sopstvenog New Kid i izborite svoj put kroz snegom zatrpane ulice South Parka solo ili sa do tri prijatelja u potpuno novoj priči. Opremite raznovrsno oružje i upotrebite razorne specijalne sposobnosti u avanturi da spasite svet i uživate u danu bez škole. SOUTH PARK: SNOW DAY! biće lansiran na Nintendo Switch 26. marta.

Another Crab’s Treasure: Postanite rak pustinjak i povratite svoju cenjenu školjku u epskom lovu na blago preko zagađenog okeana! Nosite smeće oko sebe – limenke, karton i šta god još nađete – kao oklop nalik školjki da biste se zaštitili od jezivih neprijatelja i drugih pretnji koje vrebaju u dubini. Sakupite preko 60 granata sa posebnim posebnim sposobnostima da biste se odbranili i poboljšajte svoju borbenu veštinu pomoću adaptacija koje ste naučili od raznih okeanskih stvorenja. Lepo se provedite kada Another Crab's Treasure ispliva na obalu za Nintendo Switch 25. aprila.

Contra: Operation Galuga: Proletite kroz ponovno osmišljavanje klasične akcione igre iz 80-ih sa modernom grafikom, novim funkcijama i eksplozivnom kooperativnom borbom! Contra: Operation Galuga stiže na Nintendo Switch 12. marta, a vi možete i sami da doživite intenzivnu akciju uz besplatnu demo verziju, koja je sada dostupna u Nintendo eShop-u.

Pepper Grinder 9

Pepper Grinder: Ova platformska igra puna akcije i avanture igra Pepper – pomorsku dušu sa strašću za istraživanjem. Naoružana svojim pouzdanim brusilicom, Pepper se kreće kroz teren i vodu, kontroliše mašine i usitnjava neprijatelje dok pokušava da povrati svoje nestalo bogatstvo! Uključite se u slagalice, borite se sa bosovima, napunite blagom i otkrijte skrivene nivoe. Pepper Grinder se lansira na Nintendo Switch 28. marta. Uronite u ovaj živopisno animirani svet uz besplatni demo koji je sada dostupan u Nintendo eShop-u!  

Suika Game Multi-Player Mode Expansion DLC: Napravite veliki plod... sa prijateljima! Suika Game – fenomen opuštene slagalice koja se slaže sa voćem – dobija plaćenu sezonsku propusnicu za DLC koja mešavini dodaje lokalne bitke za dva igrača, a u budućnosti stiže i onlajn igra za više igrača. Uživajte u plodovima svog rada u originalnom režimu zajedno sa novim režimima vremenskog ograničenja i napada. Uživajte u ovom slatkom DLC-u koji je sada dostupan na Nintendo Switch-u! 

Pentiment: Putovanje u Bavarsku iz 16. veka i suočavanje sa izborima i posledicama koje će se širiti kroz malu zajednicu u godinama koje dolaze. Zakoračite u živi ilustrovani svet inspirisan najranijim štampanim knjigama i upoznajte živopisnu postavu likova u malom gradu Tassing i obližnjoj opatiji Keirsau. Svaka odluka koju donesete na tom putu može uticati na budućnost zajednice za generacije. Pronađite svoj put kroz ovo turbulentno vreme kada je Pentiment već dostupan.  

Tales of Kenzera™: ZAU 3

Tales of Kenzera: ZAU: Ukrcajte se u dirljivu akciono-avanturnu igru inspirisanu bogatim mitovima Bantu kultura. Kao Zau, morate se suočiti sa sopstvenim emocijama da biste postali dostojni Nganga, ili duhovni iscelitelj, i povratili duh svog oca. Ovladajte kosmičkim moćima sunca i meseca i hrabro prelepite i podmukle zemlje Kenzere zajedno sa Bogom smrti. Tales of Kenzera: ZAU izlazi na Nintendo Switch 23. aprila. 

ENDER MAGNOLIA: Bloom in the mist: Istražite međusobno povezanu mapu punu tajni i intriga u ovom nastavku ENDER LILIES: Quietus of the Knights. Akcija, avantura i priča o uništenju i obnovi odvijaju se pred Jorgovanima i njihovim pratiocima. Porazite bosove, steknite nove veštine, pretvorite neprijatelje u korisne poznanike i produbite veze sa svojim pratiocima na putu. Koje misterije čekaju u ovoj mističnoj zemlji, koja se smatra izvorom sve magije? ENDER MAGNOLIA: Bloom in the mist na Nintendo Switch-u ove godine.  

Super Monkey Ball Banana Rumble: AiAi i prijatelji su se vratili u najnoviju avanturu u seriji Super Monkey Ball! Prilagodite svog lika sa preko 300 opcija, prođite kroz više od 200 faza, pokrenite prošle rivale sa novim potezom Spin Dash, igrajte se sa prijateljima u potpuno novom co-op Adventure Modu i po prvi put u istoriji serije 16 igrača mogu da nagnu svoj put do pobede na mreži. Neka Rumble počne! Ciljajte da budete Top Banana kada Super Monkey Ball Banana Rumble bude lansiran ekskluzivno na Nintendo Switch 25. juna.

Monster Hunter Stories: Postanite jahač čudovišta i sprijateljite se sa nebrojenim čudovištima iz serije Monster Hunter u ovoj poboljšanoj verziji originalnog RPG epa! Prvobitno objavljen 2017. za Nintendo 3DS sistem, Monster Hunter Stories za Nintendo Switch sadrži HD vizuelne prikaze, nove glasovne snimke, muzejski režim ispunjen umetnošću i muzikom iz igre i dodatnim sadržajem koji je ranije bio dostupan samo u Japanu. Monster Hunter Stories ovog leta stiže na Nintendo Switch.  

Pocket Card Jockey:Ride On! 3

Pocket Card Jockey: Ride On!: Hit pasijans igrica trka konja galopira svoj put na Nintendo Switch! Dođite do cilja igrajući pasijans i sastavite najbolje karte koje možete da pomognete svojim konjima da odnesu zlato kući. Osvojite veliku pobedu i imaćete nove konje koje ćete dodati svojoj štali. Sadrži nova pravila koja omogućavaju stratešku igru, udobne Joy-Con kontrole i trkačke segmente preporođene u 3D. Takmičite se na mreži, igrajte svojim tempom ili samo uzgajajte i sakupljajte slatke konje. Bez obzira kako igrate, dobar provod je sa kartama. Kompletan Pocket Card Jockey: Ride On! igra i demo za igranje sada su dostupni ya Nintendo Switch!

Shin Megami Tensei V: Vengeance: Iskujte svoj put kroz postapokaliptični svet u ovoj konačnoj verziji Shin Megami Tensei V. Očekuju vas dve kompletne putanje priče, uključujući potpuno novu priču sa novim lokacijama i demonima gde će vaš izbor odrediti sudbina svekolikog postojanja. Krećite se kroz konfliktne i tragične moralne odluke i suočite se sa dramatičnom pričom o osveti ili istražite originalnu sagu Shin Megami Tensei V. Koji put ćete izabrati? Shin Megami Tensei V: Vengeance izlazi na Nintendo Switch 21. juna.  

Arranger: A Role-Puzzling Adventure: Pratite Džemu, neskladnu u malom gradu na putovanju samootkrivanja, u ovoj avanturističkoj igri punoj zagonetki. Kada se Džema kreće, kreće se i svet oko nje – stvarajući i razigrani osećaj haosa i redovan tok malih, promišljenih zagonetki koje treba da rešite. Prilagodite svoje iskustvo različitim opcijama pomoći i uživite se u priču kroz ekspresivan umetnički stil sa scenama priče na komičnom panelu. Arranger: A Role-Puzzling Adventure stiže na Nintendo Switch ovog leta.  

Unicorn Overlord: Povratite svoj tron zajedno sa pouzdanim saveznicima u ovoj taktičkoj fantazijskoj RPG igrici kompanije Vanillaware. Negujte vojsku od preko 60 likova – uključujući ljude, vilenjake, masivne zveri i nebeske anđele – i obiđite živahan svet u kultnom stilu Vanillavare-a dok izvodite herojska dela širom pet nacija. Unicorn Overlord se pokreće 8. marta. Isprobajte besplatnu demo verziju koja je sada dostupna i prenesite svoj napredak na celu igru ako je kupite.  

GUNDAM BREAKER 4: Kreirajte svoj vrhunski Gundam i rasporedite ga u raznim borbenim misijama. Porazite svoje neprijatelje, nabavite njihove delove i opremite nove sposobnosti. Zatim pomešajte i uskladite delove iz preko 250 osnovnih kompleta da biste personalizovali svoju Gunpla sa najvećim izborom mobilnih odela i delova bilo koje igre Gundam Breaker do sada. Pored toga, možete da sakupljate, pozirate i prikazujete svoje kreacije u režimu Diorama. Izrazite svoj stil i spremite se za nalet! Razbijajte, gradite i borite se kada GUNDAM BREAKER 4 bude lansiran na Nintendo Switch ove godine.  

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time 5

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time: Novo poglavlje serije FANTASY LIFE uskoro se otvara! Promenite između 14 različitih uloga pod nazivom Životi kad god želite i istražite novo ostrvo prepuno misterija. Izgradite svoj grad u sadašnjosti i avanturu u prošlosti. Upoznajte likove koji se vraćaju i otkrijte tajne uništenog ostrva. Plus, do četiri igrača mogu da igraju zajedno na mreži. Izlazi na Nintendo Switch 10. oktobra.  

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream: Unesite iskrivljenu verziju sveta SWORD ART ONLINE koji postoji izvan sećanja, vreme i prostor u ovoj akcionoj igri koja sadrži solo igru i onlajn saradnju. Izaberite svoju ulogu u obliku vaših omiljenih likova u SWORD ART ONLINE i udružite se u napadima od 20 igrača da biste pobedili moćne neprijatelje. Prilagodite svoj omiljeni lik, potražite sa prijateljima i izazovite napade visokog nivoa! SWORD ART ONLINE Fractured Daydream izlazi na Nintendo Switch ove godine.

Kingdom Come Deliverance - Roial Edition: Hvaljeni istorijski akcioni RPG dolazi u sistem Nintendo Switch. Igrajte kao Henri i doživite otvoreni svet pun izazovnih borbi, veličanstvenih zamkova i bujnih šuma. Poboljšajte svoje veštine, zaradite povlastice, kujte svoju opremu i rešavajte izazove na različite načine – pomoću prikrivenosti, borbe u bližoj borbi, ubeđivanja, prinude i još mnogo toga. Suočite se sa posledicama svojih izbora dok vaše odluke oblikuju svet oko vas. Uz kompletnu igru Kingdom Come Deliverance i sav njen DLC, Kingdom Come Deliverance – Royal Edition se nalazi na Nintendo Switch 15. marta. 

Snufkin: Melody of Moominvalley:  Vratite harmoniju Mumi dolini u ovoj muzičkoj avanturi bogatoj pričama koja obuhvata suštinu priča o Muminima. Niz užasnih parkova se pojavilo, narušavajući pejzaž i njegovu harmoničnu prirodu. Kao Snufkin vadićete znakove i rušiti zabačene statue dok energično pokušavate da obnovite prirodu i dom stanovnika dok stavite tačku na planove marljivog čuvara parka. Doživite simfoniju sa svakim korakom, uzdignutu muzikom i melodijama islandskog post-rok benda Sigur Rós, i lutajte Moominvalley otvorenog srca kada Snufkin: Melody of Moominvalley izlađe na Nintendo Switch 7. marta.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! 5

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!:  Iskusite svet Demon Slayer kroz igru na ploči! Izaberite poznatog lika i bacite kockice da biste unapredili svoje putovanje po pločama koje sadrže ikone iz animea. Svaka tabla ima dnevni i noćni period. Igrajte razne događaje i mini igre tokom dana da biste se pripremili za noDemon Slaier -Kimetsu no Iaiba- Pomesti tablu! slic

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...