Nintendo
12.08.2020.
Autor: Danica Manojlović

Paper Mario: The Origami King

Dobra ideja za porodično igranje

Posle sjajne Odiseje, kreativnog Mario Makera 2, strategije sa Ubisoft zečevima i čega sve ne, došao je red i za nastavak papirnog spinoff serijala.

Mnogi gejmeri ali i ljudi koji ne igraju igre ali čuju povremeno nešto o tome, i svi koji nisu toliko upućeni u Nintendo svet, površno mogu pomisliti kako je u pitanju samo puko uzimanje para i kako su sve Mario igre slične.

Istina je nešto drugo.

Svaki novi Nintendo naslov puca o kreativnosti i svežih ideja. Ništa se tu nije promenilo od 1885 do danas. Ali, da li je specifičnost Paper Mario igara plus ili minus? Koliko puta može ponovo da se osveži gimmick igranja platforme / soft RPG-a sa Mario likovima isečenim od papira?

Jedan od članova našeg tima je dovolljno dugo i dealjno testirao ovu igru i uskoro vam predstavljamo komplenu recenziju ove igre.

A preporuka sa početka teksta o porodičnom igranju?

Nintendo je od samog početka prepoznat kao kompanija koja pravi konzole za celu porodicu. Dok su zaljubljenici u XBOX većinom neshvaćeni u Srbiji, i dok je PlayStation sexy gadget velikih momaka, Nintendo je konzola koja donosi zabavu celoj porodici.

Smeh, igra, vika i uzbuđenje... 

Ostanite u sigurnosti svog doma po preporukama koje nam se propisuju ali nemojte zaboraviti da se smejete i stvarate zajedničke uspomene.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Dal si spreman za desetostruko povećanu zabavu? Specijalna pozivnica za šareni s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch konzole HKO0318
Nintendo Switch Console (Red and Blue Joy-Con) Nintendo Switch
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Uživaj u šarmu Switch konzole u laganijem, kompaktijem obliku Nintendo Swit...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
32.999,00 RSD
Vrsta
Nova
32.999 ,00 RSD

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...