Nintendo
12.08.2021.

Šta smo videli na najnovijem Indie World Showcase?

Primetno je dosta vremenski limitiranih ekskluziva
  • Bomb Rush Cyberfunk, Team Reptile: U ovoj grafiti-akcionoj avanturi, izbrusite, ofarbajte i kombinujte svoj put do kraja da postanete All City King, jedan od najboljih umetnika grafita u prostranoj metropoli. Proširite svoju ekipu dodatnim likovima za igru i iskoristite intuitivni sistem trikova za kretanje po gradu. Sve ovo potkrepljeno je ritmom izvođača koji razbijaju žanr, uključujući Hideki Naganumu. Bomb Rush Cyberfunk lansira se kao vremenski ograničena eksluziva za Nintendo Switch tokom 2022.

 

  • Axiom Verge 2,  Thomas Happ Games LLC: U ovom prequal izdanju originalnog Axiom Vergea, novi junak se bori za svoj život, osnažen istim mikroskopskim mašinama koje postepeno troše njenu humanost. Sa dva međusobno povezana sveta za istraživanje i borbu, vreme je da otkrijete poreklo univerzuma Axiom Verge. Axiom Verge 2 stiže na  Nintendo Switch ... danas!

 

  • Eastward od  Pixpil / Chucklefish: Otkrijte prelepo detaljan postapokaliptični svet u Eastward-u, akciono-avanturističku RPG igru sa elementima rešavanja zagonetki i tamnice. U bliskoj budućnosti na ivici kolapsa, vredan rudar po imenu John otkriva mladu devojku po imenu Sam u tajnom podzemnom objektu. Ovaj neverovatni par krenuće na emotivno putovanje otkrivanja istine, putujući po čudesno čudnom svetu i istražujući užurbane gradove, znatiželjne kampove i senovite šume. Eastward lansira igru za Nintendo Switch kao ekskluzivnu za ovu konzolu sa vremenskim ograničenjem, 16. septembra, a pre orderi kreću na Nintendo eShop-u kasnije danas.

 

  • TOEM od Something We Made: Opuštena, ručno nacrtana avanturistička igra u kojoj ste krenuli na divnu ekspediciju i svojim fotografskim okom otkrili misterije istoimenog TOEM-a. Razgovarajući sa neobičnim likovima i rešavajući njihove probleme snimanjem zgodnih fotografija, možete se probiti kroz različite, opuštajuće regione inspirisane skandinavskim selom. TOEM lansira Nintendo Svitch ove jeseni.

 

  • Shovel Knight: Pocket Dungeon od Vine / Yacht Club Games: Uz Puzzle Knight kao vodiča, borite se sa neprijateljima, pronađite relikvije i borite se sa boss-ovima, novim i poznatim u ovoj akcionoj mešavini avanturističkih zagonetki. Grupišite neprijatelje kako biste oslobodili masovne lančane napade i zgrabite ključeve, napitke i blago dok pokušavate da pobegnete iz misteriozneminijaturne tamnice. Biće dostupno preko 10 heroja, svaki sa svojom posebnom snagom i stilom igre. Možete čak i da se povežete sa prijateljem u lokalnom režimu za više igrača.* Kao ekskluzivna funkcija za Nintendo Switch, amiibo serije Shovel Knight može se koristiti za pozivanje poznatog prijatelja vile. Shovel Knight: Pocket Dungeon lansira za Nintendo Svitch ove zime.

 

  • Metal Slug Tactics od Leikir Studio / Dotemu: Svež pogled na Metal Slug koji klasičnu akcionu franšizu pomera u novu dimenziju, Metal Slug Tactics zadržava elemente omiljene obožavaocima, poput detaljne umetnosti piksela i eksplozivne akcije, ali dodaje mešavinu taktičke borbene mehanike i roguelike elemenata. Kontrolišite poznate heroje Metal Slug kao što su Marco, Tarma, Fio i Eri u brzim, dinamičnim bitkama. Kao taktička igra, pozicioniranje je ključno, postavljanje vaših trupa na bojno polje može aktivirati veštinu sinhronizacije, gde više heroja nanosi dodatnu štetu neprijatelju. Spremite se za potpuno novo iskustvo sa Metal Slug-om kada Metal Slug Tactics lansira za Nintendo Switch 2022. godine.

 

  • Tetris Effect: Connectedod Monstars Inc., Resonair i Stage Games / Enhance: Ova verzija hvaljenog Tetris efekta sadrži Putovanje kao single player mode, ali ima i competative Zone Battle (dostupan lokalno*ili na mreži **) i kooperativni Connected mod. Takođe uključuje cross-platform multiplayer, pa je lakše pronaći ljude za igru. Ponesite Tetris Effect iskustvo sa sobom u pokretu kada se Tetris Effect: Connected pojavi za Nintendo Switch 8. oktobra.

 

  • FAR: Changing Tides od Okomotive / Frontier Foundry: Isplovite na novo putovanje u ovoj atmosferskoj avanturi vožnje smeštenoj u postapokaliptični univerzum koji je prvi put predstavljen u  FAR: Lone Sails. Zauzmite svoje pomorsko plovilo i istražite ogromni vodeni pejzaž, uhvatite se u koštac sa snažnim olujama i savladajte zagonetke, dok se otiskujete na put u potraži za novim domom. To je emotivno, meditativno putovanje koje ne zahteva prethodno znanje o seriji FAR. FAR: Changing Tides lansira za Nintendo Switch početkom 2022.

 

  • Loop Hero od Four Quarters/Devolver Digital: Umesto da se igrate kao heroj u ovoj inovativnoj RPG-u zasnovanoj na kartama, morate stvoriti svet kroz koji junak putuje. Koristeći sve širi špil mističnih karata, postavite neprijatelje, zgrade i teren duž svake jedinstvene ekspedicijske petlje koju junak istražuje. Moćni plen se može povratiti i opremiti za svaku klasu heroja, a što više petlji popunite, to se više proširuju vaše mogućnosti, usput se otključavaju nove karte, klase heroja i šefovi čuvari. Loop Hero lansira za Nintendo Switch ove zime.

 

  • Boyfriend Dungeon od Kitfox Games: U ovom iskrenom simu za sastanke u tamnicama, iskoristite novac u igri koji zarađujete u borbi protiv čudovišta da biste pribavili oružje na romantičnim izletima. Više stilova borbe samo znače više slatkiša za uspostavljanje odnosa! Boyfriend Dungeon stiže za Nintendo Svitch ... kasnije danas!

 

 

  • Necrobarista: Final Pour od  Route 59 / Coconut Island Games: U priči o kafi i smrti, ovaj vizuelni roman u stilu animea prati dinamičan sastav likova dok se kreću kroz fantazijsku kulturu kafe u Melburnu, upitnu etiku nekromantije i proces otpuštanja. Ova proširena Director's Cut originalne igre sadrži novi sadržaj priče i remasterisane slike. Postoji čak i novi način rada Studio gde igrači mogu da kreiraju sopstvene dijaloge i priče. Necrobarista: Final Pour će se lansirati kao vremenski limitirana ekskluziva za Nintendo Switch ... kasnije danas!

 

 

  • ISLANDERS: Console Edition od GrizzlyGames / Coatsink: Ova opuštajuća, proceduralno generisana strateška igra prikazuje razvoj ostrva postavljanjem zgrada iz vašeg inventara. Osvojite dovoljno bodova i dobićete više zgrada pomoću kojih ćete nastaviti da razvijate svoje ostrvsko naselje. Zatim, kada ne možete dalje graditi, samo počnite od nule i ponovite sve na drugom ostrvu. Sa svojim minimalističkim pristupom, intuitivnom mehanikom i gotovo beskrajnim šarenim ostrvima na kojima možete nadograditi, ISLANDERS vam omogućava da iznova i iznova stvarate grad svojih snova za kratko vreme. ISLANDERS: Console Edition lansira se za Nintendo Switch kao vremeska ekskluziva za ovu konzolu ... kasnije danas!

 

 

  • Garden Story od Picogram / Rose City Games: Postanite čuvar Grove -a i istražite ovo živo ostrvo i inspirišete njegove stanovnike, odbranite se od invazivne truleži i obnovite svoj dom. Prihvatite zahteve seljana, rešavajte zagonetke i učinite sve što možete da vratite zajednicu! Garden Story lansira se kao vremenski limitirana ekskluziva za ovu konzolu ... kasnije danas!

 

 

The Indie World presentation je prikazao i montaže očekivanih indie igara, uključujući dve igre koje se danas lansiraju za Nintendo Switch: Slime Rancher: Plortable Edition od Monomi Park i Curious Expedition 2 od Maschinen-Mensch / Thunderful Publishing. Dodatno, videli smo i  Hundred Days – Winemaking Simulator od Broken Arm Games i Gang Beasts od Boneloaf, a oba naslova stižu ove zime; ASTRONEER od System Era Softworks, stiže u januaru; i LumbearJack od Finalboss Games / Armor Games, najavljen je za 2022.

 

 

Games vam preporučuje da svakako odigrate Slime rancher koji je neočekivani postao hit igra. Više o igri pročitajte u našem tekstu na blogu

 

Nintendo igre koje očekujemo do kraja godine možete po sniženim cenama preorderovati.

Slični članci

16.
Apr.
2024.
Nintendo
Za sve one koji se verovatno pitaju zbog čega stavljamo Nintendo i Mobilno na istu listu, odgovor je jednostavan - igraju se u pokretu!
31.
Mar.
2024.
Nintendo
Veliki broj ljubitelja Nintendo igara a naročito Super Maria, nisu ozbiljno shvatili prošlogodišnje obaveštenje o limitiranoj ponudi nek...