Ova mama je gejmer
06.06.2022.

Povratak Hunger Games

Trejler za The Ballad of Songbirds and Snakes

Preuzeto sa bloga Indijanka Danka

 

Lionsgate je predstavio prvi tizer za The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, prekuel hit filma koji neki znaju napamet.

Objavljena 2020. godine, deset godina nakon objavljivanja Mockingjay, The Ballad of Songbirds and Snakesa bila je dugo očekivani nastavak serijala  Suzanne Collins, Hunger Games. Priča je smeštena godinama pre originalne serije i fokusira se na mladog Coriolanus Snow-a, koji odrasta u zlog predsednika. Svi znamo koliko ga je maestralno odglumio Donald Sutherland u filmovima Igre gladi.

U aprilu 2020., samo mesec dana preThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, objavljeno je da je Lionsgate u razvoju adaptacije filma sa Francis Lawrence-om, koji je režirao The Hunger Games: Catching Fire i oba Mockingjay. Tom Blythe, poznat po glavnoj ulozi u Epix originalnoj seriji Billy the Kid, daće sve od sebe kao mladi Snow. Nedavno je,  Rachel Zegler zvezda West Side Story, dobila glavnu ulogu Lucy Gray Baird, mlade devojke iz Distrikta 12 koja ostvaruje vezu sa budućim vladarom Panema.

Iako trejler nema ni jedan lik, samo pticu i zmiju, nateraće vas da se naježite ukoliko ste fan ovih filmova. Ovo je i očekivano jer film tek treba da počne sa glavnim fotografisanjem, ali trejler za najavu prikazuje snežnu šumu u kojoj se pojavljuje zlatna ptica pevačica - kao i zmija. Trejler obećava publici povratak u igre 2023. 

Brzo ili sporo, sigurno je da ćemo redovno dobijati informacije sa snimanja.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Funko POP! kolekcionarska figura od 10 cm po motivima maskote Iron Maden benda.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD

Slični članci

25.
May.
2022.
Ova mama je gejmer
Ovaj film jasno pokazuje da nema zamene i naslednika dostojih da nastave ovu fenomenalnu priču.
11.
Jan.
2021.
Vesti/Najnovije
Umbrella Academy treći deo je najavljen a videli smo i novu glumačku podelu za The Sparrow Academy, a uključuje i telekinetičku kocku po imenu Christoph...