Ova mama je gejmer
10.08.2022.

MENI: Horor ima novi trejler

Kada uživanje prelazi u teret

Novi trejler filma o kome se sve više piše u poslednje vreme, donosi užitak za sva čula, hranu koja se ne jede, nego se oseća, ukusna jela koja su prava umetnost, ali da li postoji granica kada uživanje prelazi u teret?

Sjajna glumačka ekipa na čelu sa Rejfom Fajnsom („Grand Budapest hotel“, „Nije vreme za umiranje“, „The King’s Man: Početak“) koju čine Anja Tejlor Džoj („Severnjak“, „Kraljilin gambit“), Nikolas Holt („Miljenica“), Dženet Mektir („Ozark“, „Džesika Džouns“), Džon Legisamo („Mulen Ruž“, „Romeo i Julija“) i mnogi drugi.

„Meni“ prati priču o mladom paru (Anja Tejlor Džoj i Nikolas Holt) koji zajedno sa grupom stranaca idu na udaljeno ostrvo na severozapadu Pacifika kako bi uživali u delikatesima sa ekskluzivnog menija čuvenog šefa kuhinje (Rejf Fajns).

Ali… Postoji hrana od koje Vam neće samo biti muka već može biti… ubitačna.

Glavna uloga u horor ostvarenju poverena Anji Tajlor Džoj (Anya Taylor – Joy) je ulaznica ka uspehu, s obzirom na to da je ova mlada glumica poznata po ulogama iz filmova strave, ali i ozbiljnim istorijskim dramama poput – filmova „Severnjak“ (The Northman), „Veštica: Narodna priča Nove Engleske“ (The Witch), ali i u veoma uspešnim serijama kao što su „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders) u kojoj glumi članicu mafije, Amerikanku, italijanskog porekla Đinu Grej i glavnu rolu u seriji „Kraljičin gambit“ (The Queen’s Gambit) za koju je dobila nagradu Zlatni globus. 

Režiju  potpisuje Mark Majlod („Igra prestola“). Film „Meni“ svoje bioskopsko prikazivanje započinje 17. novembra

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41064
Nudeći izazov čak i najzahtevnijim igračima, Monstrum će vas primorati da koristite s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 60%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50218
The Dark Pictures Anthology: Volume 2 paket dolazi sa dve igre - House of Ashes & The ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dobble je jednostavna društvena igra prepoznavanja u kojoj igrači poku&scar...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
18.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, naterala nas je da shvatimo koliko je vežbanje bitno.
15.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U jednom od prethodnih tekstova smo se bavili umetničkim delima u video igrma, ali sada je vreme da se pozabavimo igrama koje istražuju umetnost.