Ova mama je gejmer
16.08.2022.

“GOSPODARA PRSTENOVA: DVE KULE”

Žurka za prave fanove

Gospodar prstenova je serijal koji ima neverovatan broj pristalica. Svako od njih ima neke svoje favorite i razloge zbog kojih je oduševljen ovom pričom. Ukoliko spadate u one prave, prave zaljubljenike, i početkom septembra ste u Beogradu, onda obavezno zaokružite datum 2. septembar.

SPECIJALNA FAN PROJEKCIJA ČUVENOG “GOSPODARA PRSTENOVA: DVE KULE” POVODOM DVE DECENIJE OD ORIGINALNOG STARTA FILMA

Povodom tačno 20  godina od prvog prikazivanja i izlaska na veliko platno, sada već čuvenog avanturističkog filma GOSPODAR PRSTENOVA: DVE KULE reditelja Pitera Džeksona ( Peter Jackson), a po romanu DŽ.R.R.  Tolkina “DVE KULE”, u mts Dvorani će 02. septembra biti održana specijalna, fan projekcija svetski poznatog klasika. 

 

U drugom delu čuvene sage, podsetimo, dok su Frodo i Sem bliže Mordoru uz pomoć prevrtljivog Goluma, podeljeno druženje se protivi Sauronovom novom savezniku Sarumanu i njegovim hordama Izengarda. Glumačka ekipa  je u sastavu Elijah Wood kao slavni Frodo; Ian McKellen kao nezaboravni Gandalf; Viggo Mortensen kao Aragorn, kao i mnogi drugi.

 

Fanovi filma, kojih u našoj zemlji ima preko 1oo, imaće prilike da se po ko zna koji put podsete skoro tročasovnog drugog dela, jedne od najgledanijih avanturističkih filmskih saga ikada.

 

 

 

 

 

 

MTS Dvorana – Repertoar

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Bobble Figure POP! Lord of the Rings / Hobbit - Aragorn 10cm
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
3D šolja, specijalno dizajnira za ljubitelje Hobbita i Gospodara prstenova. Zva...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.299,00 RSD
Vrsta
Nova
2.299 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Sve popularnija tema o igrama i serijama - Šta je isto a šta je promenjeno? ovoga puta proveravamo seriju i igru Fallout!
20.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Svet video igara, konkretno modernih video igara, počeo je da se razvija kasnih osamdesetih. Ali, mnogo pre toga, bilo je nekoliko komercijalnih otkrića...
19.
Jun.
2024.
Ova mama je gejmer
Pisali smo o sve većem broju filmova i serija koji inspiraciju nalaze u igrama. Većina se bazirana poznatim igrama i nosi isti naziv, dok neki filmovi traže ...