Ova mama je gejmer
19.07.2023.

RAK: Kakve video igre treba da igra ovaj znak?

Emotivac sa revolverom

Došli smo do još jednog utorka kada preporučujem igre u odnosu na horoskopski znak. Danas je na redu Rak!

 

RAK 21. jun – 22. jul

Vašim znakom vlada Mesec, simbol porodice i veze između roditelja i dece. Ukoliko ste roditelj, sigurno posećujete neki forum za mame i vodite živahne debate o prednostima i manama video igrica za veoma mladu publiku. Ukoliko Vam ne smeta da posadite svoje dete ispred monitora, postoji mnogo dobro osmišljenih naslova da bi stimulisali njihove sve veće kortikalne veze.

Emotivno i strasno igranje

Ovaj znak samo želi RPG zasnovan na pričama koji će ih naterati da iskuse svaku zamislivu emociju dok ne osete onaj osećaj olakšanja kada se čak i zaplače.

Rakovi su saosećajni i osetljivi ljudi. Oni su pravi humanitarci koji stvaraju jaka prijateljstva za koja se bore da ih zaštite. Neki bi to mogli nazvati jednostavnim, ali to je ispunjen životni stil. Barem bi se složio protagonista Yakuza: Like A Dragon, Ichiban Kasuga. Yakuza franšiza je slična Raku. Franšiza se obično posmatra kao GTA, dok je zapravo priča o životu. Priča Ichibana Kasuge je dirljiva koliko i otkačena, a ovo je igra u kojoj postoji sjajna urbana potezna RPG borba jer Ichiban voli RPG-ove. Rakovi će uživati da žive njegov život i doživljavaju njegov lični rast.

Strategija

Smatra se da se rak nalazi na granici između emocionalnog i fizičkog sveta. Obično se smatraju veoma intuitivnim i posebno samozaštitnim. Za ovaj znak se preporučuje RimWorld zbog njegovog jedinstvenog pripovedanja i potrebe da razmišljate na svojim nogama. Napravljen od strane nezavisnog programera iz Montreala, RimWorld je jedinstven na mnogo načina.

Jednostavnije rečeno, svet igre je vozilo za pripovedača AI koji će vas provesti kroz jedinstvenu priču zasnovanu na vašim odlukama, likovima i koloniji. Birate između niza početnih opcija i potrebno je da samo pustite da vas igra odvede odatle!

RPG

Rak je hranitelj zodijaka, znak koji obično ukazuje na to da ste saosećajni i zaštitnički nastrojeni prema drugim ljudima. Vi ste zaštitnik i emotivni magnet vaše grupe prijatelja i ako želite igru koja ovo dopunjuje, ne tražite dalje od serije Elder Scrolls.

Dok ste sigurni da ćete videti akciju u svojim avanturama u igricama Elder Scroll, veći deo vašeg vremena biće istraživanje maglovitih tamnica, nerviranje seoskog stanovništva i povremeno ubijanje zmaja.

Preporučujem i Skyrim ili Oblivion.

FPS

Za FPS igru, verovali ili ne, predlažem Valorant!

Rak bi mogao biti emocionalna osoba, ali ta emocija ih takođe dovodi do toga da mnogo rade na osnovu instinkta. Iako je uvek dobra stvar imati plan igre u igri Valorant, mogućnost da se oslonite na svoje instinkte verovatno će vam pomoći da vidite mnogo više uspeha. Ovo je još istinitije ako se nađete da igrate sami, a ne sa grupom prijatelja. Kada ostatak vašeg tima bude zbrisan, prepustite Raku da iznese uznemirujuću pobedu za rundu.

Nintendo

Intuicija i saosećanje Raka su ono što ih izdvaja od svih drugih znakova zodijaka, dajući im jedinstvenu i zaštitnu prirodu koju malo koji drugi znak poseduje. Iako na Switch-u nema toliko igara koje primoravaju igrača na zauzme striktno zaštitničku ulogu, jedna igra koja odgovara ovom opisu je Pikmin 3 Deluxe. Iako serija Pikmin nije bila najpopularnija Nintendo-ova franšiza, bila je dovoljno dobra da stvori nekoliko nastavaka i da je Pikmin 3 prenet na Switch zajedno sa nekoliko drugih Wii U naslova. Podsećam Vas da sada očekujemo i Pikmin 4!

Ako gledamo Zelda igre, imamo interesantan lik za raka. Rak se neće plašiti da bude ponekada inegativac, jer njihov dubok osećaj intuicije, empatije i majčinskih instikata zna da svet nije uvek tako crno-beo. Čarobnjak Agahnim je pomogao kralju da vodi Hayrule carstvo kroz opasna vremena, čineći mnogo da zadobije kraljevo poverenje dok je svoje prave planove za uzurpiranje prestola čuvao u tajnosti. Samo Rak može smisliti tako podli plan, držeći svoje prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže.

U Super Mario franšizi, Vi delite horoskopski znak sa  Princess Peach! Ona može biti emotivna a njena osetljivost može da stane na put tome da je bolje upoznate. Kada princeza nije devojka u nevolji koju je Bauzer kidnapovao, obično je ograđena zidom u svom zamku, gde bi želela da izbegne svaki sukob. Ona bi radije izbegavala borbu bilo koje vrste, zbog čega se smatra dobrim primerom za astrološki znak Raka.

PlayStation

Kada su u pitanj PlayStation igre, definitivno odaberite jedan kultni skup likova, Jak and Daxter. Njihova franšiza se pokazala neverovatno popularnom jer je ovo jedinstveno uparivanje zaista izvuklo najbolje jedno od drugog, pružajući ne samo jednog već dva legendarna heroja za igrače da uživaju. Oni bi sigurno i bili u znaku zodijaka Rak, uglavnom zbog njihove odanosti i zaštitničkog ponašanja. Dva lika stalno paze jedan na drugog i uvek pokušavaju da pomognu, i to ih čini tako dopadljivim i interesantnim za igranje.

Mobilne igre

Rakovi skoro intuitivno shvataju zamršenosti mobilnih igara, skoro odmah shvatajući šta je potrebno da bi pobedili i šta moraju da postignu da bi izvukli maksimum iz svojih iskustava.

Candy Crush Saga i njene sestrinske igre, uključujući Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga i Candy Crush Friends Saga, zauzimaju Vašu memoriju telefona i slobodno vreme od 2012. To su najslađe igre za one koji izgovaraju “Nisam ja gejmer” a provode svakodnevno vreme u igranju istih. Duboko emotivan i lojalan vodeni znak, Rakovi će se posvetiti pomaganju Tifi da reši probleme Carstva slatkiša. Svetle boje i divne animacije takođe će zadovoljiti Rakova umetnička čula.

MUST PLAY

Pod obavezno, Rak mora da zaigra Animal Crossing New Horizons! Divne komšije, prelepa druženja, igradnja zajednice i iznenađenja prijateljima… Toliko je toga što ćete u ovoj igri obožavati!

Poznati likovi u igrama u znaku Raka

Neki od Rakova u video igrama

  • Edelgard (Fire Emblem: Three Houses) – 22. jun
  • Sonic (Sonic the Hedgehog) – 23. jun
  • Ezio (Assassin’s Creed 2) – 24. jun
  • Crash Bandicoot (Crash Bandicoot) – 19. jul
  • Ryu (Street Fighter) – 21. jul

Arthur Morgan – Red Dead Redemption

S obzirom na to da je jedna od najvažnijih stvari za Raka poverenje, Artur Morgan je verovatno jedan od njih. Ovaj odmetnik je sposoban da izbalansira svoju razigranu stranu sa svojom zlokobnijom stranom, ali je veća verovatnoća da će oni u koje veruje da ostanu nasmejani. Oni koji ne uspeju da zasluže Morganovo poverenje verovatno će pre ili kasnije završiti na nišanu njegovog oružja. Iako nije brz u tome da daje poverenje, on brzo ili traži odmazdu protiv onih koji izdaju njegovo poverenje ili im nevoljno pomaže da budu bolji.

NAPOMENA: Rakovi nekada nisu ni svesni da su igranjem mobilnih igara postali pravi gejmeri.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4313
Skyrim Special Edition izdanje sadrži: Osnovnu igru  Sve ekspanzije Pobo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prve dve klasične ekspedicije su sada dostupne na sistemu Nintendo Switch™! Ponov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Upoznaj Pikmin-e, mala stvorenja nalik biljkama koje možeš da uzgajaš, pr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izgradite zajednicu ispočetka na opustošenom ostrvu prepunom mogućnosti • ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO412
Od kreatora Grand Theft Auto V i Red Dead Redemption - Red Dead Redemption 2 je epska p...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD

Slični članci

13.
Jul.
2023.
Ova mama je gejmer
Blizanci žele da igraju sve igre, sve vreme, u isto vreme.
05.
Jul.
2023.
Ova mama je gejmer
Ne postoji ništa što Bik voli više od pobede. Kada su u pitanju njihove navike u igranju igara, oni su hrabri i ambiciozni ljudi koji pr...
29.
Jun.
2023.
Ova mama je gejmer
Svi znaju da ste Vi ste najhrabriji i najambiciozniji znak, vođa svakog čopora i da su Vam potrebne igre koje će to i dokazati.