Ova mama je gejmer
21.08.2023.

Najbolje igre za porodično igranje tokom leta

Vožnje, bajke i đuskanje

Leto je vreme kada se porodica okuplja i provodi vreme zajedno, tražeći zabavne načine da se rashladi i uživa u odmoru.

Contents

Zabava za celu porodicuMario Kart 8 DeluxeOvercooked! 2Luigi’s Mansion 3Just Dance serijalLEGO serijal igaraDisney Dreamlight ValleyRatchet & Clank: Rift ApartThe Legend of Zelda: Breath of the WildRocket LeagueMinecraftOd trke do đuskanja i pevanja

Zabava za celu porodicu

Video igre su sjajan način da se svi u porodici zabave i povežu tokom letnjih meseci. Iako mnogi misle da su igre opasne, one mogu povezati porodicu i stvoriti neverovatno lepe uspomene. Bitno je da se napravi pravilan izbor igara uzimajući u obzir i preference svih članova porodice.

Igranje video igrica sa porodicom je zabavno kao i gledanje filmova i animacija, igranje društvenih igara ili tradicionalnih igračaka i bavljenje nekim sportom.

Dosta je zabavnih igara, ali ovo je možda prvih deset. I slobodni ste da se ne složite samnom, i očekujem vaše komentare.

Mario Kart 8 Deluxe

Ova igra pruža brzu i veselu trkačku zabavu za sve uzraste. Igrači mogu izabrati omiljene Mario likove i vozila i takmičiti se na šarenim stazama. Mario Kart 8 Deluxe je odličan izbor za porodična takmičenja i smešne trenutke.

Mario Kart 8 je jednostavno najbolj a igra za više igrača koji može uspeti da navede sve da se slože i omogućava igračima svih uzrasta da uživaju u uzbudljivim međusobnim trkama. Mario Kart 8, posebno u svojoj Deluxe inkarnaciji je tipičan naslov arkadnih trka. Ima beskonačnu vrednost ponavljanja zahvaljujući ažuriranjima, koja stalno dobija nakon više godina od lansiranja na konzoli Nintendo Switch, sa bezbroj staza na kojima se može takmičiti i mnoštvom likova za igranje.

Igrana onlajn ili van mreže, igranje u pokretu ili priključeno na TV ekran, Mario Kart 8 je u svakom slučaju, kralj porodičnih igara.

Overcooked! 2

Ako tražite igru koja će testirati saradnju i timski rad u porodici, Overcooked! 2 je pravi izbor. Igrači rade zajedno kako bi spremili ukusne obroke u haotičnim kuhinjama. Ova igra donosi mnogo smeha i zabave dok se zajedno suočavate sa izazovima.

Overcooked 2 je poboljšani nastavak igre za više igrača koju je razvio i objavio poznati Tim 17. Drugi deo ovog IP-a čuva iskustvo iz prethodnog poglavlja i nudi naslov rafiniran u svakom aspektu. Overcooked 2 daje izuzetnu vrednost ponavljanja u svojoj haotičnoj i pakleno zabavnoj igrici, sa nekoliko smešnih novih elemenata, uključujući opasnosti po životnu sredinu i više interakcija. To je igra koja podstiče porodicu na zajednički rad, a takođe je i dragoceno sredstvo da svoju decu upoznate sa multitaskingom i upravljanjem vremenom.

Luigi’s Mansion 3

Ova igra pruža kombinaciju avanture i zagonetki dok Luigi istražuje ukleti hotel. Igrači rešavaju zagonetke, love duhove i otkrivaju tajne sobe. Luigi’s Mansion 3 je savršena za porodice koje vole misteriju i humor.

Igra ima jednostavnu, ali efikasnu radnju. Hellen Grawely je pozvala Marija, Luiđija, Peach i njihove sluge da iskoriste besplatan odmor u njenom luksuznom hotelu. Očigledno je nagoveštaj strani pojam za vodoinstalatersku družinu, jer je to ime verovatno trebalo da podigne neke crvene zastave. Bez obzira na to, kada se čekiraju, svi zaspe skoro trenutno i onda zabava počinje.

Just Dance serijal

Ako želite da se svi razmrse i igraju zajedno, Just Dance je fantastičan izbor. Igrači igraju uz popularne pesme, prateći pokrete na ekranu. Ovo je odličan način da se porodica zabavi i aktivira.

Od 2009. Just Dance je postala najprodavanija franšiza video igre za ples na svetu i savršen je način da se opustite sa prijateljima i porodicom. Sa svakim novim ažuriranjem, način igranja ostaje isti, igrači pokušavaju da kopiraju ono što plesači na ekranu rade, dok se kreću pomoću daljinskog upravljača konzole. Sada to može i pomoću mobilnog telefona. Igrači mogu da zarađuju poene i biće ocenjeni na osnovu njihovog učinka. Vrednuje se samo talenat za igranje i ritam.

LEGO serijal igara

LEGO igre su uvek dobar izbor za porodičnu zabavu. Ove igre kombinuju omiljene filmske i strip junake sa LEGO svetom. Deca i odrasli zajedno mogu istraživati svetove, rešavati zagonetke i prolaziti kroz priče.

LEGO je franšiza koja je oduvek pomagala članovima porodice da se povežu i izgrade zajedno nešto kreativno i jedinstveno. Na delu puta do najbolje porodične igre, naći ćete LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. To je igra koja spaja ironiju tipičnu za ove video igrice, pametne citate i igranje koja se čini trenutnim, zabavnim i poboljšanim, zahvaljujući znanju akumuliranom u prethodnim LEGO naslovima u video igrici koja je savršena početna tačka i sinteza za sve uzraste sa kojim će uskočiti u univerzum koji je stvorio Džordž Lukas.

Disney Dreamlight Valley

Ostvarenje želje za svakog igrača koji je ljubitelj raznovrsnih univerzuma čije je stvaranje pre samo jednog veka započeo veličanstveni Wolt Dizney.

Disney Dreamlight Valley je pristup žanrovima životnih i društvenih simulatora koje je napravio Gameloft i oslanja se na najbolje primere ove vrste. Prisustvo različitih svetova opravdava mnoge animirane filmove koji su zaokupili maštu svakog deteta i odrasle osobe, a priča nacrtana Merlinovim potragama i lak način igre čine ovaj naslov savršenim za igranje sa vašom decom.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ova igra pruža akciju i avanturu kroz različite dimenzije. Sjajna grafika i zabavni likovi privlače sve uzraste. Igrači istražuju svetove, koriste raznovrsno oružje i rešavaju zagonetke.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ova avanturistička igra nudi prelepe pejzaže i duboku priču. Porodica može zajedno istraživati svet Higruła, rešavati zagonetke i suočiti se sa izazovima.

Rocket League

Fudbal sa automobilima? To je Rocket League! Igrači se takmiče sa svojim vozilima u brzoj i uzbudljivoj igri. Ovo je odličan izbor za porodice koje vole sportske igre.

Rocket League postoji godinama i još uvek je prelepa, jednostavna i zarazna igra za više igrača koja ima skromno poreklo, čiji koreni su postavljeni u prequel-u objavljenom na PlayStation 3, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars i u nestvarnom turnir modu. Polako je postao bestseler u celom svetu. Mehanika igranja je laka za naučiti, ali je teško savladati, a mečevi između dva tima šarenih automobila igračaka mogu postići visok nivo zabave.

Rocket League je prilagođena deci i to je savršen naslov da ih uvede u konkurentnost na zdrav način.

Minecraft

Najuticajniji naslov modernog doba igara, Minecraft, koji se može pohvaliti sa više od dvesta miliona prodatih kopija od svog lansiranja 2011. godine, predstavlja oličenje doživljaja sandbox-a u kojem možete oblikovati svoje snove a jedino ograničenje je vaša mašta jer možete da izgradite najikoničnije strukture, kreirate svoje omiljene likove i stvorenja u zadivljujućoj piksel umetnosti, podučavate osnove programiranja ili se jednostavno opustite uz mirnu muziku i pravite slatke stvari sa svojom porodicom.

Od trke do đuskanja i pevanja

Ne samo da je zabavno i nudi mogućnost da se upustite u zabavna, haotična, izazovna ili epska putovanja, već ima i mnogo obrazovnih potencijala koji se kreću od svakodnevnih veština kao što su refleksi, upravljanje vremenom i obavljanje više stvari istovremeno do nečega konkretnijeg što uključuje početni nivo znanja o budućnosti koja se vrti oko programiranja i razvoja. A najslađe je to što svoju decu možete pustiti da se igraju sa mnogim igrama uz koje ste odrasli.

Bilo da se takmičite u trkama, rešavate zagonetke ili istražujete nove svetove, ove igre će sigurno uneti smeh i radost u vaše letnje dane. Pripazite na vreme provedeno uz igre i uživajte u zajedničkim trenucima sa porodicom.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50379
Pleši i deli uzbudljive trenutke tokom cele godine uz #1 platformu za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Minecraft igračima pruža beskonačna prostranstva i neograničene mogućnosti za kreativno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
Vrsta
Nova
4.499 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Jurcaj kroz Mushroom Kingdom trkačke staze — pod vodom, na nebu i naopačke preko ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pleši i deli uzbudljive trenutke tokom cele godine uz #1 platformu za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO820
PS4 Minecraft Dungeons - Ultimate Edition edicija sadrži čak šest  DLC-a : ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ranac Disney - Mickey Idealan poklon za sve ljubitelje serijala Zvanično licencirani ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.699,00 RSD
Ušteda 48%
3.299,00 RSD
Vrsta
Nova
3.299,00 RSD
1.699 ,00 RSD

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Znamo da zvuči čudno, naročito ako imamo u vidu da kod nas postoji čitaj jedan pokret roditelja koji su protiv gejminga. Problem je što neki od njih n...
24.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koej pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama m...
22.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika ponekad može biti dosadan predmet za učenje, pa zašto ne biste iskoristili jednu od ovih matematičkih računarskih igara da zadržite interes...