Ova mama je gejmer
20.01.2024.

MINECRAFT film generacije

Fenomenalna glumačka ekipa

Fanovi širom sveta su voleli filmske ili TV verzije svojih omiljenih video igara, pod uslovom da ostanu verne svojoj suštini. Film zasnovan na široko popularnoj igrici Minecraft je u radu već oko 10 godina. Nakon prvobitne najave, film je pretrpeo značajne promene u pogledu kreativne ekipe i glumačke ekipe. Konačno, čini se da je glumačka ekipa sa nekim izuzetno poznatim zvezdama završena i spremna za akciju.

Savršena da, ali isto tako neverovatno luda!

Jack Black kao Stiv!

Moć komedije i emocija i Blek koji unosi nijanse i zamršene detalje u sve svoje uloge. Najpoznatiji po tome što je dao glas Pou u franšizi Kung Fu Panda, glumio u The Holiday  i Bowseru u filmu Super Mario Bros. Blek je glumac koji je uvek odličan u različitim i kreativnim ulogama. Mnoge spekulacije sugerišu da će Blek igrati Stiva u filmu Minecraft, ali još nemamo potvrdu o tome.

Jason Momoa

Poznat po ulozi Aquaman u DC u DC filmu i Khal Drogo u Game of ThronesJason Momoa je glumac koji ima raznoliku filmografiju. Momoa je dobar podjednako u komediji, drami i akciji. Bio je deo nekih veoma uspešnih franšiza koje su doživele uspeh zbog Momoinog pojavljivanja. Za predstojeći Minecraft film, najavljeno je da će on biti glavni član bez otkrivanja dodatnih detalja o njegovom liku.

Jennifer Coolidge

Ne postoji osoba koja će osporiti talenat za komediju koji poseduje Jennifer Coolidge. Ona je po mnogima kao glumica od gline koja će se prilagoditi ulozi koju donosi. Poznata po ulogama u 2 Broke Girls, Legally Blonde i The White Lotus, fanovima garantuje fenomenalnu zabavu u ovom filmu iako nismo upoznati sa njenom ulogom. 

 

Kate McKinnon

Trenutno najpoznatija po ulozi u filmu Barbie kao Weird Barbie, Kate McKinnon je glumica i komičarka. Poznata je po radu u Saturday Night Live, gde radi kao pisac već 10 godina. Pod režiserskom palicom Jared Hess-a, Minecraft, čini se, okuplja maestralne komičare kako bi napravili film generacije.

Jemaine Clement

Jemaine Clement je glumac sa Novog Zelanda, a tamo se film i snima. Radio je na seriji Wellington Paranormal kao i What We Do in the Shadows i to kao izvršni producent. On je i glumac poznat po filmovima Avatar: The Way of Water i Brad’s Status.

 

Danielle Brooks

Dawn u filmu  Minecraft igraće Danielle Brooks, koja je poznata po svojoj poslednjoj ulozi u filmu The Color Purple. Ona je u novembru doška kao pojačanje glumačke ekipe. Čini se da će Minecraft biti komedija jer su svi glumci okupljeni na ovom projektu feomenalni komičari. Brooks je glumila i u serijama Orange is the New Black i Peacemaker.

 

Emma Myers

Emma Meyers koju smo gledali u seriji Wednesday kao veseo i sjajan lik, deo je ekipe ovog filma. Trenutno radi na adaptaciji  A Good Girl’s Guide to Murder. Nemamo informacije o njenoj ulozi ali je svakako interesantan lik.  

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41237
PS4 Minecraft Dungeons - Ultimate Edition edicija sadrži čak šest  DLC-a : ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lampe MOS061
Jedinstvena 3D Minecraft Alex lampa 11cm visoka, radi na baterije (2xAAA - odvoje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO820
PS4 Minecraft Dungeons - Ultimate Edition edicija sadrži čak šest  DLC-a : ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramička šolja - Sipanjem toplog napitka prelazite na drugi nivo. Kapacitet: 5...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.599,00 RSD
Vrsta
Nova
1.599 ,00 RSD

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
24.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Video igre su uvek oslikavale trendove a najnoviji su - igrači žele moderne krpice na glavnim likovima. Kako je danas Dan džinsa, hajde da se malo viš...
18.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, naterala nas je da shvatimo koliko je vežbanje bitno.