Ova mama je gejmer

Gejming nisu samo video igre. Osnova na kojoj su izgrađene i nastale video igre su neke stare društvene igre, među kojima su i kockice. Kako se neke stvari vraćaju, sada se sve više igraju neke stare igre a kockice doživljavaju pravu renesansu i verujte mi, glava će Vas zaboleti od izbora boja, materijala i oblika.
Detaljnije
Oduvek je bilo igara koje su bile teže od prosečnih a u poslednje vreme je sve izraženije nezadovoljstvo pojedinih gejmera težinom nekih igara pa se postavlja pitanje da li igrači žele da se osećaju izazvano, a ne kažnjeno.
Detaljnije
Sam omot me je odmah privukao ali nisam ni sanjao da će me baš ta igra toliko zaludeti.
Detaljnije
Gejmerske stolice su uvek interesantne, a čini se da je trust rešio da nasa konstantno iznenađuje novim modelima.
Detaljnije
Harry Potter kao lik iz knjige, kao junak iz filma ali i kao deo naših života. Sada se vraća, na neki način!
Detaljnije
Video igre sa temom praznika nisu ni približno tako uobičajene kao TV emisije ili filmovi sa prazničnom temom, ali ako želite da uđete u božićni duh uz igru ili dve pre posete Deda Mraza, postoje neke opcije. Evo izbora nekih nedavnih izdanja i starih favorita.
Detaljnije
Čak iako ove igre nisu savršene, zaista ćete ceniti njihov božićni duh i nostalgiju za nekim prošlim godinama.
Detaljnije
Moj prvi, malo poslovniji susret sa ovom kompanijom je bio u Atini na prezentaciji igre Red Dead Redemption 2. I tada su mi izgledali totalno opušteni i zabavni. A onda sam čula urbane legende o ovoj kompaniji. Šta je ono što znamo a šta je ono što se nagađa o ovom gejming veteranu?  
Detaljnije
Vreme je raznih lista, pa zašto onda da jedna ne bude posvećena ženskim likovima u igrama 2021. godine, i to onim najboljim igrama.
Detaljnije
RoboCop za ZX Spectrum ima veliko znacenje. Ova igra je osvojila ogromna priznanja. Dobila je Crash Smash od CRASH-a, Sinclair Users i Your Sinclair dali su joj 94% i prosecnu ocenu 8.8/10.
Detaljnije
Predlazemo da svako ko ima mogucnost proba-odigra E.T the Extra-Terrestrial i sam donese zakljucak da li je igra najveci istorijski promasaj ili je pak zanimljiva za igrati. 
Detaljnije
Mnogo se špekuliše o poreklu igre, i ostaje misterija šta je inspirisalo Tomohiro Nishikada da napravi Space Invaders.
Detaljnije
Zvučnici su bitan deo svakog gejmerskog setup-a. Kakve vi volite?
Detaljnije
Još uvek se iznenadim kada vidim mail nekog Youtubera koji traži sponzorstvo bez osnovnih podataka. Čak i bez imena i prezimena, kao i broja telefona.
Detaljnije
Idealna akcija za sve obožavaoce Duran Duran.
Detaljnije
26.09.2021.
Ova 2021. godina će verovatno biti upamćena i kao godina u kojoj je gejming uspeo da dokaže da pored loših stvari koje su mu do sada pripisivali, postoji neverovatan broj pozitivnih ukoliko se primenjuje na pravi način.
Detaljnije
Spisak serija i filmova koji su zasnovani na hit video igrama je poduži. I često se postavlja pitanje šta bi još bilo ineresantno za snimanje. Mi smo rešili da razmislimo i podelimo sa vama predloge TV serija ili filmova koji bi mogli da budu dobra osnova za video igru.
Detaljnije
Najnoviji model SteelSeries slušalica je u radnjama a mi vam prenosimo recenziju koju je uradila Danica Manojlović na svom blogu Indijanka Danka. Uz recenziju, dobijate i 15% promo popusta za kupovinu u našem online shopu do 06.08.2021.
Detaljnije
Čini se kao da je gejming Bil Marej u Danima mrmota.
Detaljnije