Ova mama je gejmer

Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
Detaljnije
Mačke u video igrama nisu samo vizuelni ukras. One predstavljaju utočište, simbolizuju hrabrost i prijateljstvo, a njihova prisutnost omogućava igračima da osete blisku emotivnu vezu.
Detaljnije
Ove video igre su način da se približite iskustvu Drugog svetskog rata iznad oblaka i borbenih zona. Uzmite kontrolu nad svojim omiljenim avionima i budite deo istorije. Ali samo u igrama jer nam drugi ratovi nisu potrebni.
Detaljnije
Sada, više nego ikada, svet gejminga postaje bogatiji i raznovrsniji, zahvaljujući doprinosima različitih delova sveta. Hajde da prestanemo da se plašimo i da saznamo kako najbolje da iskoristimo potencijal koji imamo.
Detaljnije
Ove igre su savršeni primeri kako podrška razvojnog tima i posvećenost zajednici mogu potpuno promeniti sudbinu video igre i pretvoriti je u uspeh.
Detaljnije
Video igre su daleko više od puke zabave, one predstavljaju moćan alat za razvoj logičkog razmišljanja i veština kod dece. Kroz pravilan izbor igara i aktivno uključivanje u proces učenja, roditelji mogu omogućiti svojoj deci da razvijaju ključne kompetencije dok se istovremeno zabavljaju.
Detaljnije
Poslednjih par meseci je skoro svima došlo do velikog pada riča na Instagramu, i smanjenog broja lajkova. Dok neki tvrde da je to zbog odmora, drugi okrivljuju algoritam, ima nešto što se zove shadowban.
Detaljnije
Mlađe generacije su sve više vezane za gejming kao deo modernog načina života, i novih tehnologija, i ukoliko ne želite vi da se igrate, njima svakako to nećete moći da zabranite, a i ne preporučujem Vam da to radite.
Detaljnije
Uz mogućnost da usmerite neverovatnu pažnju na detalje, vaš logički um se ističe u bilo čemu, od matematičkih zadataka do uparivanja tri šara iste boje.
Detaljnije
Kada neko želi da uđe u svet gejminga, san mu je da ima Logitech ili Razer premu. Sve ostalo je ono što se podvodi pod zamene koje moraju imati jer ova dva brenda nisu jeftina.
Detaljnije
Muzika ulepšava svaki momenat naših života i čini ih nezaboravnim, veseli ili tužni. Svaka emocija ima svoj ton.
Detaljnije
Umetnost ima sposobnost da prenese duboke emocije, priče i raznolike perspektive. Kroz istoriju, veliki umetnici su nas inspirisali svojim delima, a neka od tih dela su pronašla put i do sveta video igara.
Detaljnije
Ljubav prema putovanju, čak i kroz video igre, proističe iz ljudske prirode da istražuje, uči i doživljava nove stvari. Putovanja nas inspirišu, obogaćuju nas iskustvima i podsećaju nas da svet ima mnogo toga da ponudi.
Detaljnije
Serijal igara "Just Dance" postao je svetski fenomen, okupljajući igrače svih uzrasta da se zabavljaju i plešu uz omiljene pesme.
Detaljnije
Dečiji likovi u video igrama poseduju izuzetnu sposobnost da izgrade duboke emocionalne veze sa igračima. Ovi likovi, svojom nevinošću, ranjivošću i lako prepoznatljivim borbama, izazivaju empatiju i često ostavljaju trajni trag na emocije igrača i njihova iskustva igranja.
Detaljnije
Boje su ključni faktor koji obogaćuje vizuelnu estetiku i emocionalnu dimenziju video igara.
Detaljnije
Bilo da se takmičite u trkama, rešavate zagonetke ili istražujete nove svetove, ove igre će sigurno uneti smeh i radost u vaše letnje dane. Pripazite na vreme provedeno uz igre i uživajte u zajedničkim trenucima sa porodicom.
Detaljnije
Hteo sam da predstavim mačku kakva jeste. Nekada slatka, nekada predator, sposobna da se igra sa svojim plenom, To je ipak životinja koja će uloviti pticu ujutru, a uveče će da prede na vašoj sofi,” zaključuje reditelj Mejdačevski.
Detaljnije