Ova mama je gejmer

Igre, firmovi, serije i život... Pas je definitivno čovekov najbolji prijatelj koji možda još uvek nije dobio zasluženo mesto u video igrama.
Detaljnije
Specijalna, fan projekcija svetski poznatog klasika.
Detaljnije
Microsoft tvrdi da Sony najverovatnije plaća developerima da ih odbijaju kada je u pitanju Xbox Game Pass, i to kao odgovor na optužbe u vezi akvizicije. 
Detaljnije
Postoji hrana od koje Vam neće samo biti muka već može biti… ubitačna
Detaljnije
Ukoliko razmišljate da li je gejming industrija za vas, možda bi trebalo da uradite ovih par stvari pre nego donesete bitne odluke.
Detaljnije
U Srbiji imamo najdužu gondolu na svetu! Pre zlatiborske gondole najduža svetska gondola bila je TianmenShan Cable Car gondola (7,4 km) koja se nalazi u sklopu Nacionalnog parka Zhangjiasie u Kini, u okviru kojeg je snimljen kultni film Avatar nagrađen Oskarom reditelja Džejmsa Kamerona. A kako se gondole kotiraju u video igrama?
Detaljnije
Da biste obezbedili posao u industriji igara, postoji nekoliko veština i interesovanja koji će mnogo pomoći.
Detaljnije
Gejming je industrija u kojoj ne postoje granice kada su u pitanju godine, polovi ali i poslovne orijentacije. Sve je gejming i svi se mogu baviti gejmingom, samo je bitno da imate pomalo ono dete u sebi.
Detaljnije
Ovo je zabavan film za celu porodicu i sigurna sam da ćete iz bioskopske sale izaći da jednim velikim osmehom na licu!
Detaljnije
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Detaljnije
Priključite se konkursu „Tor, moj bog rata“  i pokažite nam svoju kreativnost!  
Detaljnije
13.06.2022.
Svaki Disney film prati gomila propratnih dešavanja, uključujući ne samo onno što je blisko povezano sa filmom, već i sa gadgetima i video igrama. Hoće li se to ovoga leta ponoviti sa BUZZ Lightyear?
Detaljnije
Više od godinu dana pre premijere imamo trejler koji je izbacio Lionsgate za prequal The Hunger Games pod nazivom The Ballad of Songbirds and Snakes.
Detaljnije
Posle ovog ludila oko korone, čovek bi pomislio da ćemo se baviti samo lepim stvarima i uživanjima. Trend video igara i filmova ove godine ipak pokazuje da volimo da se plašimo.
Detaljnije
Ovaj film jasno pokazuje da nema zamene i naslednika dostojih da nastave ovu fenomenalnu priču.
Detaljnije
Treći Moj ONline filmski festival od trajaće od 28. maja do 5. juna na platformi mojoff.net.
Detaljnije
Postoje proizvodi koji budu popularni i brzo nestanu a postoje i proizvodi za koje mislimo da nikada više neće biti potrebni a onda nas iznenade. Takav je slučaj sa web kamerama.
Detaljnije
Gejming nisu samo video igre. Osnova na kojoj su izgrađene i nastale video igre su neke stare društvene igre, među kojima su i kockice. Kako se neke stvari vraćaju, sada se sve više igraju neke stare igre a kockice doživljavaju pravu renesansu i verujte mi, glava će Vas zaboleti od izbora boja, materijala i oblika.
Detaljnije
Oduvek je bilo igara koje su bile teže od prosečnih a u poslednje vreme je sve izraženije nezadovoljstvo pojedinih gejmera težinom nekih igara pa se postavlja pitanje da li igrači žele da se osećaju izazvano, a ne kažnjeno.
Detaljnije
Sam omot me je odmah privukao ali nisam ni sanjao da će me baš ta igra toliko zaludeti.
Detaljnije