Ova mama je gejmer

Predlazemo da svako ko ima mogucnost proba-odigra E.T the Extra-Terrestrial i sam donese zakljucak da li je igra najveci istorijski promasaj ili je pak zanimljiva za igrati. 
Detaljnije
Mnogo se špekuliše o poreklu igre, i ostaje misterija šta je inspirisalo Tomohiro Nishikada da napravi Space Invaders.
Detaljnije
Zvučnici su bitan deo svakog gejmerskog setup-a. Kakve vi volite?
Detaljnije
Još uvek se iznenadim kada vidim mail nekog Youtubera koji traži sponzorstvo bez osnovnih podataka. Čak i bez imena i prezimena, kao i broja telefona.
Detaljnije
Idealna akcija za sve obožavaoce Duran Duran.
Detaljnije
26.09.2021.
Ova 2021. godina će verovatno biti upamćena i kao godina u kojoj je gejming uspeo da dokaže da pored loših stvari koje su mu do sada pripisivali, postoji neverovatan broj pozitivnih ukoliko se primenjuje na pravi način.
Detaljnije
Spisak serija i filmova koji su zasnovani na hit video igrama je poduži. I često se postavlja pitanje šta bi još bilo ineresantno za snimanje. Mi smo rešili da razmislimo i podelimo sa vama predloge TV serija ili filmova koji bi mogli da budu dobra osnova za video igru.
Detaljnije
Najnoviji model SteelSeries slušalica je u radnjama a mi vam prenosimo recenziju koju je uradila Danica Manojlović na svom blogu Indijanka Danka. Uz recenziju, dobijate i 15% promo popusta za kupovinu u našem online shopu do 06.08.2021.
Detaljnije
Čini se kao da je gejming Bil Marej u Danima mrmota.
Detaljnije
Mlađe generacije misle da je sve počelo najnovijim mobilnim telefonima i društvenim mrežama, dok starije generacije, bar ovde u Srbiji, nisu upoznati sa kompletnom istorijom ove industrije.
Detaljnije
Kažu da je potrebno da razumemo i istražimo prošlost kako bi bili spremni za budućnost. I to je definitivno tačno kada je u pitanju ova industrija. Ovde se najčešće pitamo šta nam donosi budućnost, koji su noviteti i šta će nam još više olakšati život. Retko kada se osvrnemo unazad da vidimo kako su stvari nekada izgledale.
Detaljnije
Gejmeri, muzičari, roditelji... Ove subote su mnogi sedeli zajedno i komentarisali izbor za najbolju pesmu Evrope.
Detaljnije
Zbog čega sve poskupljuje?
Detaljnije
Ovih dana mnogi krive gejming zbog loših ocena svoje dece. Da li je stvarno gejming pravi ili dežurni krivac za sve?
Detaljnije
Mnogi od vas se pitaju ko su ljudi koji stoje iza nekih poznatih brendova kod nas u zemlji i u regionu. Ja iskreno mislim da su neki od njih nepravdano zapostavljeni u domaćim medijima. Oni su vredni, sposobni, neverovatno dobro poznaju tržište i najbitnije, vole svoj posao kao i prvog dana. Danas vam predstavljamo Dejana Škuletića Kingston Technology.
Detaljnije
Prošla godina je pokazala koliko se ne isplati planirati jer život zna da nas iznenadi. Ali ipak, kakav bi to početak godine bio kada ne bi postojala neka planiranja i nagađanja. Hajde da krenemo od gejminga.
Detaljnije
Nemojte pretiti, braniti i kažnjavati samo zato vi to ne razumete i ne volite. Upoznajte "neprijatelja" i potrudite se da detetu na pravi način objasnite sve prednosti i nedostatke novih tehnologija.
Detaljnije
Nije u životu sve crno i belo, niti je dobro i loše, a najmanje mi ili oni. U borbi protiv gejminga koju mnogi vode, najbitnije je da se nađe sredina a ne ili/ili...
Detaljnije
Nova izmena politike privatnosti WhatsApp-a štiti poruke između korisnika i preduzeća, ali ne i ćaskanje sa prijateljima i zbog toga je Facebook panika stvarna. Ukoliko ste pomalo zabrinuti, isprobajte neke druge aplikacije za šifrovanu razmenu poruka.
Detaljnije