Ova mama je gejmer

Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
Detaljnije
Ovoj princezi nije potreban princ (ili Mario) da je izvuče iz nevolje!
Detaljnije
Da li počinjete dan sa šoljicom kafe? Može biti da koristite kofein kao povećanje energije. Nacionalni mesec svesti o kofeinu je odlično vreme da saznate koliko kofeina unosite u toku dana i da li to ima štetne efekte na vaše telo. 
Detaljnije
Video igre su evoluirale u impresivna iskustva pričanja koja sadrže jake likove, i naravno ženske likove. Za razliku od stereotipnog i mizogenog prikaza ženskih likova iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, ženski likovi u 2023. su bili ambiciozni, moćni, pametni, prilagodljivi i ponekada baš gadni.
Detaljnije
07.03.2024.
Bilo da ste neko ko redovno čita neku knjigu ili to radite samo na odmoru,danas je idalan dan da se posvetimo knjigama!
Detaljnije
Dok pripremamo tekst o heroinama u video igrama za Osmi mart, hajde da se podsetimo na vetski dan haljina nekihnajboljih izdanja ovog dela garderobe u igrama.
Detaljnije
04.03.2024.
Game, set i meč! Danas je idealan dan za sve one koji vole tenis!
Detaljnije
03.03.2024.
Kada bolje razumemo uzroke gubitka sluha, možemo poboljšati kvalitet života onih koji ga  doživljavaju.
Detaljnije
Prvi mart je dan kada se veliki broj ljudi širom sveta isključuje sa društvenih mreža. telefona i sličnih uređaja uz nastojanja da se posvetimo prirodi i jedni drugima.
Detaljnije
Nekako smo se navikli na klik bejtove kada su u pitanju nebulozni naslovi u novinama i portalima. Prolazi i kod serija i filmova koji navodno donose jedno a vidimo nešto sasvim drugačije, ali mi je ovo prvi put da opis predstave nije tačan! Možda je prvobitno i bila ideja da se priča promeni i ponudi nešto malo drugačije od serije ali je, bar meni, veliko razočarenje što smo dobili prepričanu seriju sa sve fast forward opcijama.
Detaljnije
"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih" 
Detaljnije
Video igre nisu uvek samo pucanje i ubijanje. Dosta igara nam govori o odnosima u porodici i donese neke lepe emocije i pouke.
Detaljnije
Sve porodice su srećne nekako isto a svaka je tužna na svoj način. A šta se dešava kada imamo disfunkcionalne porodice? Dobijamo interesantne video igre!
Detaljnije
Film SUNCE MAMINO će svoju bioskopsku premijeru sa publikom imati 13. februara,a naša ekipa je imala tu čast da oaj film pogleda na premijeri za novinare. I evo naše recenzije.
Detaljnije
Igra koja je mnogo obećavala ali to nije odmah ispunila, i to ne svojom greškom! Ko je kriv?
Detaljnije
28.01.2024.
Dok se svuda piše o najboljima, možda je pravo vreme da se prisetimo i igara koje su nas razočarale prošle godine.
Detaljnije
U poslednje vreme mi se čini da su roditelji postali oprezniji kada su u pitanju igre koje daju deci da igraju. Ali... do sada me niko još nije pitao koje su to igre koje deca ne bi smela da ih vide da igraju.
Detaljnije
Verovali ili ne, gledaćemo igrani Minecraft film! Tu su Jason Momoa, Jack Black, Jennifer Coolidge i još neka poznata imena. Samo... kako li će uopšte izgledati na sand box igra na velikom platnu?
Detaljnije
Svaka poznata ličnost,svaki film ili igra, sve ono što je na uvidu javnosti je podložno tračevima i pričama. Neke su istinite, neke odmah prepoznamo kao nemoguće, ali ima onih koje su se toliko puta ponovile da je laž postala istina. Evo par mitova gejming sveta za koje je dokazano da nisu tačni.
Detaljnije
Šolje i čaše postaju nezamenjiv deo svakog iskrenog zaljubljenika u STAR WARS. Da li ste proverili našu ponudu i neke od najpoznatijih pića koja se služe u ovim šoljama?
Detaljnije