Ova mama je gejmer
06.04.2024.
Autor: Danica Manojlović

Igre u kojima sređujete i dizajnirate kuću ili stan

Mesec uređenja doma

Postoje igre koje se fokusiraju na dizajn enterijera i omogućavaju vam da možete pustiti svoju kreativnu stranu da se igra bez iscrpljivanja energije ili sredstava.

 

Home Design 3D

Ovo je igra koja je mnoge oduševila 2015. godine. Home Design 3D za PC i mobilne uređaje ima nekoliko varijanti, ali sve vam one omogućavaju da dizajnirate i opremite virtuelni dom.Dizajniran je da bude planer koji se lako koristi i koji vam omogućava da kreirate kuću po svom izboru i isprobate novi izgled kako poželite. Realistički i fleksibilni alati za dizajn omogućavaju da vizualizujete svoj sledeći dom, vidite kako bi novi izgled izgledao u vašem trenutnom domu ili da se jednostavno zabavite. Ova igra olakšava stvaranje kuće iz snova pamakar i na monitoru.

 

Animal Crossing: New Horizons

Igra o kojoj smo i mi i drugi dosta pisali.Pomaže da se osećate bolje, povezuje vas sa prijateljima ali i omogućava da budete kreativni... koliko god to želite!

 Animal Crossing: New Horizons nije toliko detaljan kao druge igre za dizajn enterijera koje se fokusiraju isključivo na aspekt dekoracije, ali ima mnoštvo opcija zahvaljujući drugim igračima. U mogućnosti ste da dizajnirate ne samo svoj dom, već i čitavo ostrvo kako napredujete u igri.

Tapete, nameštaj i dekoracije u skladu sa modnim trendovima, jednostavno i zabavno!

 

The Sims 4

Sims serijal je poznat po tome da namomogućava da radimo stvari koje možda u stvarnom životu nismo u mogućnosti. Sims 4 vam omogućava da radite dosta tih stvari a iako dizajn enterijera nije glavni aspekt igre, on je i dalje važan. Tehnički možete čak i da je igrate samo za mehaničara Build and Buy, a zatim da pokažete svoju kuću Sims zajednici.

Paket igara Dream Home Decorator posebno daje dekoraciji više dubine a tu je i nova karijera dekoratera enterijera pored novih opcija za pravljenje i kupovinu. Saršen prilagođeni sadržaj koji drugi igrači postavljaju na korišćenje, što nam daje bezbroj opcija.

 

Redecor

Ova mobilna igra iz 2020. godine je malo drugačija. Fokus igre Redecor je na tome da odredi koliko dobro možete da pratite uputstva, umesto da vam daje potpunu slobodu u tome kako želite da sobe izgledaju. Nudi vam nove izazove koje svakodnevno ispunjavate dok imate zadatak da redizajnirate određene sobe u određenom stilu.

Možete glasati za različite dizajne koje su kreirali drugi igrači širom sveta, a koji izgledaju kao fotografije stvarnih soba. Ovo vam može vam otvoriti kreativnost i pogled za potpuno novi svet dizajna enterijera, jer ste primorani da razmišljate van okvira i istražujete nove stilove koje inače sami ne birate.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.799,00 RSD
Vrsta
Nova
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lampe MOS78
Lampa Harry Potter - Cauldron Zvanično licenciran Harry Potter proizvod
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 20%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lampe MOS024
3 različita moda rada - tri podešavanja svetla. Dualno napajanje preko baterija...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gadgets HAC1980
ELEGOO Mini prečišćivači vazduha sa aktivnim ugljem - pakovanje od 2 k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Vrsta
Nova
4.799 ,00 RSD

Slični članci

07.
Mar.
2024.
Ova mama je gejmer
Bilo da ste neko ko redovno čita neku knjigu ili to radite samo na odmoru,danas je idalan dan da se posvetimo knjigama!
22.
Feb.
2024.
Vesti/Najnovije
Lord of the rings je franšiza koja ima neverovatan broj fanova i baš zbog toga uvek u ponudi imamo čaše, šolje, flaše, ter...
04.
Jan.
2024.
Ova mama je gejmer
Šolje i čaše postaju nezamenjiv deo svakog iskrenog zaljubljenika u STAR WARS. Da li ste proverili našu ponudu i neke od najpoznatijih p...