Ova mama je gejmer

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Detaljnije
Priključite se konkursu „Tor, moj bog rata“  i pokažite nam svoju kreativnost!  
Detaljnije
13.06.2022.
Svaki Disney film prati gomila propratnih dešavanja, uključujući ne samo onno što je blisko povezano sa filmom, već i sa gadgetima i video igrama. Hoće li se to ovoga leta ponoviti sa BUZZ Lightyear?
Detaljnije
Više od godinu dana pre premijere imamo trejler koji je izbacio Lionsgate za prequal The Hunger Games pod nazivom The Ballad of Songbirds and Snakes.
Detaljnije
Posle ovog ludila oko korone, čovek bi pomislio da ćemo se baviti samo lepim stvarima i uživanjima. Trend video igara i filmova ove godine ipak pokazuje da volimo da se plašimo.
Detaljnije
Ovaj film jasno pokazuje da nema zamene i naslednika dostojih da nastave ovu fenomenalnu priču.
Detaljnije
Treći Moj ONline filmski festival od trajaće od 28. maja do 5. juna na platformi mojoff.net.
Detaljnije
Postoje proizvodi koji budu popularni i brzo nestanu a postoje i proizvodi za koje mislimo da nikada više neće biti potrebni a onda nas iznenade. Takav je slučaj sa web kamerama.
Detaljnije
Gejmeri, muzičari, roditelji... Ove subote su mnogi sedeli zajedno i komentarisali izbor za najbolju pesmu Evrope.
Detaljnije
Ovih dana mnogi krive gejming zbog loših ocena svoje dece. Da li je stvarno gejming pravi ili dežurni krivac za sve?
Detaljnije
Protiv gejminga ne treba voditi bitke. Gejming je tu i sigurno je da se neće povući. Na nama je da nađemo način da se pravilno postavimo prema ovom fenomenu.
Detaljnije
U praistoriji su se igrali kamenčićima kako prikazuju neki nađeni crteži. Kamenčići su unapređeni u platnene lopte, platnene lopte u klikere a klikeri u prave lopte. Danas su to sportovi koji se igraju i uživo i online.
Detaljnije
Gejming nisu samo video igre. Osnova na kojoj su izgrađene i nastale video igre su neke stare društvene igre, među kojima su i kockice. Kako se neke stvari vraćaju, sada se sve više igraju neke stare igre a kockice doživljavaju pravu renesansu i verujte mi, glava će Vas zaboleti od izbora boja, materijala i oblika.
Detaljnije
Sam omot me je odmah privukao ali nisam ni sanjao da će me baš ta igra toliko zaludeti.
Detaljnije
Gejmerske stolice su uvek interesantne, a čini se da je trust rešio da nasa konstantno iznenađuje novim modelima.
Detaljnije
Harry Potter kao lik iz knjige, kao junak iz filma ali i kao deo naših života. Sada se vraća, na neki način!
Detaljnije
Moj prvi, malo poslovniji susret sa ovom kompanijom je bio u Atini na prezentaciji igre Red Dead Redemption 2. I tada su mi izgledali totalno opušteni i zabavni. A onda sam čula urbane legende o ovoj kompaniji. Šta je ono što znamo a šta je ono što se nagađa o ovom gejming veteranu?  
Detaljnije
Vreme je raznih lista, pa zašto onda da jedna ne bude posvećena ženskim likovima u igrama 2021. godine, i to onim najboljim igrama.
Detaljnije
RoboCop za ZX Spectrum ima veliko znacenje. Ova igra je osvojila ogromna priznanja. Dobila je Crash Smash od CRASH-a, Sinclair Users i Your Sinclair dali su joj 94% i prosecnu ocenu 8.8/10.
Detaljnije
Predlazemo da svako ko ima mogucnost proba-odigra E.T the Extra-Terrestrial i sam donese zakljucak da li je igra najveci istorijski promasaj ili je pak zanimljiva za igrati. 
Detaljnije