Ova mama je gejmer

03.03.2024.
Kada bolje razumemo uzroke gubitka sluha, možemo poboljšati kvalitet života onih koji ga  doživljavaju.
Detaljnije
Prvi mart je dan kada se veliki broj ljudi širom sveta isključuje sa društvenih mreža. telefona i sličnih uređaja uz nastojanja da se posvetimo prirodi i jedni drugima.
Detaljnije
Nekako smo se navikli na klik bejtove kada su u pitanju nebulozni naslovi u novinama i portalima. Prolazi i kod serija i filmova koji navodno donose jedno a vidimo nešto sasvim drugačije, ali mi je ovo prvi put da opis predstave nije tačan! Možda je prvobitno i bila ideja da se priča promeni i ponudi nešto malo drugačije od serije ali je, bar meni, veliko razočarenje što smo dobili prepričanu seriju sa sve fast forward opcijama.
Detaljnije
"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih" 
Detaljnije
Video igre nisu uvek samo pucanje i ubijanje. Dosta igara nam govori o odnosima u porodici i donese neke lepe emocije i pouke.
Detaljnije
Sve porodice su srećne nekako isto a svaka je tužna na svoj način. A šta se dešava kada imamo disfunkcionalne porodice? Dobijamo interesantne video igre!
Detaljnije
Film SUNCE MAMINO će svoju bioskopsku premijeru sa publikom imati 13. februara,a naša ekipa je imala tu čast da oaj film pogleda na premijeri za novinare. I evo naše recenzije.
Detaljnije
Igra koja je mnogo obećavala ali to nije odmah ispunila, i to ne svojom greškom! Ko je kriv?
Detaljnije
28.01.2024.
Dok se svuda piše o najboljima, možda je pravo vreme da se prisetimo i igara koje su nas razočarale prošle godine.
Detaljnije
U poslednje vreme mi se čini da su roditelji postali oprezniji kada su u pitanju igre koje daju deci da igraju. Ali... do sada me niko još nije pitao koje su to igre koje deca ne bi smela da ih vide da igraju.
Detaljnije
Verovali ili ne, gledaćemo igrani Minecraft film! Tu su Jason Momoa, Jack Black, Jennifer Coolidge i još neka poznata imena. Samo... kako li će uopšte izgledati na sand box igra na velikom platnu?
Detaljnije
Svaka poznata ličnost,svaki film ili igra, sve ono što je na uvidu javnosti je podložno tračevima i pričama. Neke su istinite, neke odmah prepoznamo kao nemoguće, ali ima onih koje su se toliko puta ponovile da je laž postala istina. Evo par mitova gejming sveta za koje je dokazano da nisu tačni.
Detaljnije
Šolje i čaše postaju nezamenjiv deo svakog iskrenog zaljubljenika u STAR WARS. Da li ste proverili našu ponudu i neke od najpoznatijih pića koja se služe u ovim šoljama?
Detaljnije
Čak iako ove igre nisu savršene, zaista ćete ceniti njihov božićni duh i nostalgiju za nekim prošlim godinama.
Detaljnije
28.12.2023.
Ovog vikenda sam posetila Milano sa ćerkom. Kako je ona zaljubljenik u manga i anime, rešili smo da posetimo par specijalizovanih  radnji. I tek tada sam shvatila koliko je ovo postao globalni trend. Sada se samo pitam ko će kod nas prvi otvoriti ovako neku radnju.
Detaljnije
Video igre sa temom praznika nisu ni približno tako uobičajene kao TV emisije ili filmovi sa prazničnom temom, ali ako želite da uđete u božićni duh uz igru ili dve pre posete Deda Mraza, postoje neke opcije. Evo izbora nekih nedavnih izdanja i starih favorita.
Detaljnije
Gejming može biti interesantan hobi koji Vam u nekom momentu može biti i isplativ. 
Detaljnije
29.11.2023.
Praviti spisak najboljih a biti objektivan je nekada jako teško jer svi mi imamo neke svoje favorite, od Super Maria do 
Detaljnije
Ja uvek preporučujem da dete uvedete u svet video igara porodično! Igrajte igre koje će vas opustiti, nasmejati i približiti jede drugima. Razgovarajte sa decom o tome šta igraju i saznajte šta je to što ih privlači određenoj igri.
Detaljnije