Ova mama je gejmer

29.11.2023.
Praviti spisak najboljih a biti objektivan je nekada jako teško jer svi mi imamo neke svoje favorite, od Super Maria do 
Detaljnije
Ja uvek preporučujem da dete uvedete u svet video igara porodično! Igrajte igre koje će vas opustiti, nasmejati i približiti jede drugima. Razgovarajte sa decom o tome šta igraju i saznajte šta je to što ih privlači određenoj igri.
Detaljnije
Da li ste zavisni od gejminga? Odgovorite na ovih devet pitanja i biće vam jasnije gde ste vi tu.
Detaljnije
Kupovina poklona nikada nije bila laka, i zbog toga smo rešili da pokušamo da vam pomognemo pri izboru za čini nam se, najzahtevniju grupu - tinejdžere!
Detaljnije
Da li je svaka generacija imala ovakve momente suočavanja sa odlaskom idola i heroja mladosti uz koje je odrastala, ili nas ovi napuštaja mnogo mlađi nego što bi trebalo?
Detaljnije
Nedavno sam pročitala da je Newzoo objavio da su mobilne igre po prvi put, ikada, zabeležile pad! Iako je Newzoo prethodno imao forkast po kojem će gejming ržište nastaviti da raste, pad od 6.4% bi mogao da nas natera da se zapitamo šta se dešava.
Detaljnije
TVORAC na tera da se zapitamo ko su nam pravi neprijatelji i da li smo sami sebi najveća pretnja.
Detaljnije
Mačke u video igrama nisu samo vizuelni ukras. One predstavljaju utočište, simbolizuju hrabrost i prijateljstvo, a njihova prisutnost omogućava igračima da osete blisku emotivnu vezu.
Detaljnije
Ove video igre su način da se približite iskustvu Drugog svetskog rata iznad oblaka i borbenih zona. Uzmite kontrolu nad svojim omiljenim avionima i budite deo istorije. Ali samo u igrama jer nam drugi ratovi nisu potrebni.
Detaljnije
Sada, više nego ikada, svet gejminga postaje bogatiji i raznovrsniji, zahvaljujući doprinosima različitih delova sveta. Hajde da prestanemo da se plašimo i da saznamo kako najbolje da iskoristimo potencijal koji imamo.
Detaljnije
Ove igre su savršeni primeri kako podrška razvojnog tima i posvećenost zajednici mogu potpuno promeniti sudbinu video igre i pretvoriti je u uspeh.
Detaljnije
Video igre su daleko više od puke zabave, one predstavljaju moćan alat za razvoj logičkog razmišljanja i veština kod dece. Kroz pravilan izbor igara i aktivno uključivanje u proces učenja, roditelji mogu omogućiti svojoj deci da razvijaju ključne kompetencije dok se istovremeno zabavljaju.
Detaljnije
Poslednjih par meseci je skoro svima došlo do velikog pada riča na Instagramu, i smanjenog broja lajkova. Dok neki tvrde da je to zbog odmora, drugi okrivljuju algoritam, ima nešto što se zove shadowban.
Detaljnije
Mlađe generacije su sve više vezane za gejming kao deo modernog načina života, i novih tehnologija, i ukoliko ne želite vi da se igrate, njima svakako to nećete moći da zabranite, a i ne preporučujem Vam da to radite.
Detaljnije
Uz mogućnost da usmerite neverovatnu pažnju na detalje, vaš logički um se ističe u bilo čemu, od matematičkih zadataka do uparivanja tri šara iste boje.
Detaljnije
Kada neko želi da uđe u svet gejminga, san mu je da ima Logitech ili Razer premu. Sve ostalo je ono što se podvodi pod zamene koje moraju imati jer ova dva brenda nisu jeftina.
Detaljnije
Muzika ulepšava svaki momenat naših života i čini ih nezaboravnim, veseli ili tužni. Svaka emocija ima svoj ton.
Detaljnije
Umetnost ima sposobnost da prenese duboke emocije, priče i raznolike perspektive. Kroz istoriju, veliki umetnici su nas inspirisali svojim delima, a neka od tih dela su pronašla put i do sveta video igara.
Detaljnije