Ova mama je gejmer

Games Blog vam donosi ekskluzivni intervju koji je morao da sačeka 00:01 naravno 10.12.2020 kada je istekao NDA Ugovor koji su potpisali svi oni koji su radili i stvarali neverovatan Cyberpunk 2077 svet. Predstavljamo vam Nikolu Nikitu Jeremića, člana audio tima koji je radio savršenu muziku koja sada postaje žanr za sebe.
Detaljnije
Za mnoge fanove, višegodišnje čekanje na Cyberpunk 2077 će se završiti i zaigraće kao jedan od junaka koga su nekako izdvojili ovih godina. Ipak, i na žalost, ima onih koji neće zaigrati igru. Jedan od njih je celu  Cyberpunk 2077 zajednicu ujedinio u odavanju počasti ne samo njemu, već svima koji su za ovih 8 godina izgubili živote.
Detaljnije
Nekada su u modi bili lekari, advokati i sportisti. Danas su youtuberi i gejmeri. I to nije ništa strašno ukoliko ih pravilno usmeravate.
Detaljnije
Danas je The Guardian objavio interesantan tekst o istraživanjima koje je sproveo Oxford University a koje potvrđuje neka ranija o kojima sam pisala. Ukratko - Igrajte igre, dobre su za zdravlje. Ali naravno, ima tu par napomena.
Detaljnije
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika sa snjimanja filma Matrix 4 i skoro ćelave glave Kianu Revesa.
Detaljnije
U svetu će se ovoga Novembra voditi neočekivana borba između PS5 i Atari VCS.
Detaljnije
Postoje oni koji se toliko plaše gejminga da će svom detetu dozvoliti toliko pogrešnih stvari samo da ne bi igralo igrice. Kako im objasniti koliko greše?
Detaljnije
Sedam sezona i umesto velikog finala imamo veliko razočarenje.
Detaljnije