PC
14.10.2020.

Predstavljamo - Spartan Gear Agoge

Male a jake

Spartan Gear je nekima još uvek nepoznat brend iako je kod nas na tržištu preko godinu dana. U susednoj Grčkoj spada u grupu brendova koji se prepoznaju po odličnom odnosu cene i kvaliteta. Da budemo još konkretniji, poznati su po činjenici da su izuzetno povoljni sa cenama.

Ok, Grčka, Spartan i grčki brend, lako je za pamćenje.

Osnovna stvar u poslednje vreme, kod većine onih koji rade recenzije je da se govori kako je nešto skuplje nego bi trebalo da bude i stalno se porede proizvodi koji realno nemaju sličnosti. Nije svaka gejmerska slušalica ista i nije sve istog kvaliteta da bi se sve stavljalo u istu grupu. Spartan nije Razer ili Logitech, i ukoliko to tražite, onda je bolje da ovu recenziju prekoskočite. Ali, ukoliko tražite nešto novo u rangu Bloody, Genius ili Red Dragon, onda je ovo tekst za vas.

Dosta dobrog u malom pakovanju!

Ova varijanta gejmerskih bubica sa mikrofonom koji se skida je u svetu postao pravi hit dok se kod nas na tržištu može naći izuzetno mali broj modela. Mislim da je ovo definitivno najjeftiniji model u Srbiji sa cenom od 1.999 dinara.

Pakovanje je standardno dobro. Mala kutija sa slikom slušalica i osnovnim karakteristikama i oznakom da su kompatibilne sa PC, PS4, XBOX1, tabletima i mobilnim telefonima koji imaju 3,5mm džek. U pakovanju imate slušalice, kabl, dodatak za kabl (kada ih koristite na PC računaru), odvojiv mikrofon i jastučiće za slušalice (tri veličine).

Na kablu se nalazi kontroler kojim regulišete jačinu kao i javljanje na pozive. Ove slušalice imaju dva mikrofona, jedan koji je na njima i drugi koji se može stavlja po potrebi. On je planiran za gejming. Jednostavno samo namestite na levoj bubici i igrate. Mikrofon je dobar za Discord i Skype, kao i gejming partije. Jasno će vas čuti oni sa kojima razgovarate ali imajte u vidu da ni jedan od ova dva mikrofona nije za snimanje.

Dizajn je sličan ostalim modelima bubica za gejming. Realno, teško je napraviti nešto baš novo i drugačije i imati dobru cenu. Oznaka firme na bubicama i ime firme na kontroleru uz minimalistički dizajn. Jednostavno i efektno.

Ja sam ove slušalice prvi put testirala na Diskordu i Twitch podkastu za QSKL i neverovatno su me iznenadile jačinom zvuka. Na nekim slušalicama morate "odvrnuti do kraja" da bi dobili jačinu koja je ovde već negde na pola. I jednostavno ništa iz svoje okoline ne čujete. Ni jedan jedini šum. To mi se odavno nije desilo sa nekim bubicama. Nosila sam ih nakon toga i po više sati i bile su udobne a i nisu ispadale. Potrebno je par puta da probate da ih namestite iz prve na početku, da legnu u uvo kako treba ali se brzo ispraksujete i namestite ih odmah. Isto je i kada poželite da promenite jastučiće. Skidaju se lako ali je potrebno malo vremena da se nameste.

Ukoliko rešite da se šetate sa ovim slušalicama i slušate muziku, preporučujem da ipak ne puštate preglasno jer je ipak bitno da čujete saobraćaj i budete svesni toga da se nalazite na ulici. U stanu i zatvorenim prostorima, uživajte koliko god to glasno poželite. Kada govorimo o muzici, ne očekujte jasne basove i neverovatno čist zvuk jer to je jednostavno nemoguće kada je u pitanju ovaj cenovni rang.

Specifikacija

Povezivanje:3.5mm

Frekventni odziv: 20Hz - 20 kHz

Osetljivost: 96dB (+/- 3dB)

Mikrofon frekventni odziv: 100Hz to 10kHz

Mikrofon osetljivost: +/4B 3dB)

Za

  • Odlična cena
  • Dobar dizajn
  • Udobne

Protiv

  • Zvuk nije najidealniji za muziku

Zaključak

Ovo su definitivno bubice koje imaju nisku cenu i odlične su za gejming i osnovne potrebe. Nisu namenjene zaljubljenicima u zvuk jer za njih nisu ni napravljene ali su dobre za sve ostalo.

Za sve one koji požele da kupe ove slušalice, Games daje 20% popusta za online kupovinu. Ponuda je vremenski ograničena. 

Potrebno je da samo stavite slušalice u korpu i popust će vam biti obračunat. Podsećamo vas da je i za sve iznose preko 2999 dinara besplatna isporuka pa razmislite da li ćete obradovati još nekoga.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00230
Miš Spartan Gear Talos
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.299,00 RSD
Vrsta
Nova
1.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL00752
Tip veze: mini priključak 3,5 mm + USB za računar (samo LED svetlo). Uključuje adapt...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD

Slični članci

24.
Jan.
2024.
PC
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je preterani izbor isto loš. Imamo miševe koji...
20.
Dec.
2023.
PC
Konzola ili PC? Kod nas u Games radnjama nema razlike! Ali, možda su ovo najbolje PC igre za igranje u 2023.
30.
Jun.
2023.
PC
Podloga za miša je uvek bio dodatak o kojem mnogi ne razmišljaju i ne planiraju dok ne shvate koliko im je potreban.