PC
29.04.2024.

Gamerski proizvodi koje bi svako poželeo

Dan kada zamišljamo želju

Želje mogu biti razne. Ono što je nekome malo, drugome je čitav svet. Kažu da je danas Dan kada zamišljamo želju, i velike su šanse daće se osvariti. A kada bi Vas neko pitao koji su to Games proizvodi koje bi svako poželeo, šta bi bio vaš odgovor?

Sigurni smo da je na vrhu liste najnoviji brend u našoj ponudi - Glorious

Pored Glorious tastatura, ono što je mnogima interesantno je dodatna oprema za tastature. Pulleri swičevačetkice za podmazivanje su osnovni alat svakog profi gejmera i zaljubljenika u dobru tastaturu. Nakon toga treba pravilno odabrati svičeve i gumice, samo pazite jer je izbor neverovatan!

Model O je miš koji svako želi da vidi na svom stolu. Žični ili bežični, crni ili beli, bitno je da je Model O. 

GLORIOUS Model O je odličan ultra lagan miš za igranje koji se čini veoma dobro izgrađenim i čvrstim, sa dizajnom u obliku saća koji ga svrstava među najlakše miševe koji su u ponudi. Ovaj model samo sa kablovima dolazi sa izvanrednim kablom koji je lagan i fleksibilan. Ima ukupno šest dugmadi, uključujući dva sa strane, i svi se lako programiraju u pratećem softveru. Performanse senzora su takođe izuzetno precizne i dosledne, a miš ima širok CPI opseg. Takođe ima odličnu latenciju klika i veoma udoban ambidekstralni dizajn pogodan za bilo koji stil hvatanja. Međutim, njegovo veliko telo nije pogodno za ljude sa manjim rukama koji će se osećati udobnije kada koriste GLORIOUS Model O-, manju verziju koja ima sličan učinak.

 

Gejmerske stolice su i dalje neverovatno tražene a ponuda je i dalje jako loša. Zbog toga je nova Spawn kolekcija, naročito Tesla dosta tražena. 

Cougar je brend koji je poznat po kvalitetnim stolicama i svaki njihov modela ima svoje obožavaoce. Model Cougar NxSys Aero je stolica za sve namere i svrhe. Ova gejming stolica nije dizajnirana samo za vlažno vreme na Tajvanu. Ideja o dodavanju hlađenja ili čak grejanja stolici nije baš nova jer Cooler Master radi nešto slično.

Cougar tvrdi da radi nešto drugačije sa NxSys Aero jer ne dolazi samo sa integrisanim 200mm ventilator koji je postavljen unutar naslona da usmerava vazduh ka leđima svog putnika, već je sredina tog naslona takođe napravljena od elastomerne mreže sa ventilisanim zadnjim poklopcem, tako da ne dobijate samo taj blagi povetarac tamo gde vam je najpotrebniji, već takođe možete da uživate u podršci nalik na viseću mrežu. Još jedan aspekt koji je izdvaja je ARGB ventilator koji omogućava da možete da uključite osvetljenje tako da odgovara vašem raspoloženju ili da odgovara vašoj trenutnoj estetici. Dugme za RGB osvetljenje na jednoj strani naslona vam omogućava da se krećete kroz sedam različitih dostupnih efekata.

 

Koji proizvod iz naše ponude je na vašoj listi želja?

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00530
Glorious Model O bežični gejmerski miš mat bele boje Optički G...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00527
Glorious Model O - Black profesionalni žičani gaming miš Senzor: Pixart PMW-3...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Da li si spreman da svoje sesije igranja podigneš na viši nivo? Ne traži ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39.999,00 RSD
Vrsta
Nova
39.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Cougar Nexus Arrow gejming stolica nudi miks inovativnih karakteristika i udobnosti. Mr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
52.999,00 RSD
Vrsta
Nova
52.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Metal Gear Solid XL podloga za miša i podmetač Dimenzije podloga: 8...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD

Slični članci

27.
Nov.
2023.
Društvene igre
Društvene  igre možete igrati sami, ali je uvek interesantnije porodično ili sa prijateljima.
17.
Nov.
2023.
Ova mama je gejmer
Kupovina poklona nikada nije bila laka, i zbog toga smo rešili da pokušamo da vam pomognemo pri izboru za čini nam se, najzahtevniju grupu - ti...
03.
Nov.
2023.
Vesti/Najnovije
Bliži se ono doba godine kada želimo svoje najdraže da iznenadimo poklonima i pokažemo im koliko nam znače. Onaj period kada je uvek najveći problem - Kako i...