PC
31.12.2020.

Trust GXT 1155 Rally Racing i GXT 1150 pacer adapter

Čini se da nam je svima ovako nešto potrebno

Svi smo željni noviteta. I želimo da ipak imaju normalne cene kako bi mogli da imamo neki cilj i opciju da te novitete i kupimo. Trust je najavio od januara na našem tržištu jedan takav proizvod. O GXT 1155 smo pisali proše nedelje, a sada ćemo samo pokušati da odgovorimo na neka od vaših pitanja. 

Sve detaljne informacije ćemo moći da podelimo kada proizvod stigne u radnje. I kada ga testiramo!

Najveći zaljubljenici u brzine oduvek žele da imaju okruženje za igre koje ih  maksimalno podseća na vožnju istinskim automobilom i zato su specijalne "trkačke" stolice jedan od najcenjenijih dodataka za sve one koji u udobnosti doma žele da uživaju u uzbuđenju Formule 1 ili vrtoglavoj reli trci.  

Stariji igrači se sećaju fenomenalnog Logitech sedišta, koje je, ako se ne varamo, prvi put predstavljeno u okviru WCG turnira u Sava centru, a kao deo KGB štanda. Nakon toga, sedište se selilo po elitnim radnjama u Srbiji a bilo je i neizostavni deo svakog sajma automobila. Poslednje dve godine, sedište je nestalo! Ili ga bar mi nismo primetili.

Možda je neko pomislio da su sedišta za vožnju prestala da budu popularna i interesantna.

Možda je uzrok bila loša ponuda volana.

2021. godina nam donosi promene i dosta noviteta kada su u pitanju vožnje. Trust nije jedini koji najavljuje ovakva sedišta ali je, čini se, najprihvatljiviji za sada sa cenom.

Trust GXT 1155 Rally Racing je sedište dizajnirano za uživanje u trkačkim simulacijama na najbolji mogući način. Osim sedišta tu je i podrška za postavljanje volana i pedala, koje mogu biti bilo koje marke.  Trust nije želeo da kupce uslovi svojim periferijama, već su se potrudili da ovaj proizvod bude kompatibilan da svim ponuđenim modelima ostalih proizvođača. Dizajnirano je tako da svaki igrač, ili bolje reći vozač, namesti svoj položaj i držanje koji bi imali u pravom automobilu. Sedište je podesivo po visini i dubini ilako se prilagođava ljudima visine između 140 cm i 210 cm. 

Ovo je vrhunski proizvod jer je sedište napravljeno od posebne pene visoke gustine i ima  izvrsnu završnu obradu od eko kože. Neverovatno je udobno ine uključuje samo sedište, već pronalazimo i univerzalnu potporu za volan i pedale što vam omogućava da svoje igračko iskustvo prilagodite svojim zahtevima u potpunosti.  Sedište je potpuno sklopivo i rasklopivo, tako da se lako može čuvati nakon upotrebe. ž

Visina odnovnog proizvoda je 1010 mm, širina je 500 mm dok je dubina 1500 mm. Težina je 22 kilograma.  Samo sedište je 45 cm x 33 cm dok je naslon za leđa visine 80 cm. Sedište je naslona visine 80 cm, dok su mu osnovne mere 45 cm x 33 cm. 

Možete ga postaviti na svim površinama /tepih, laminat, parket, beton, pločice...). Potrebna vam je slobodna površina dimenzija najmanje 150 x 60 cm.

Uputstvo koje se nalazi u kutiji je jako precizno i lako za korišćenje.



Očekivana cena 49.999 dinara

 

GXT 1150 Pecer Racing je adapter koji transformiše vašu dosadnu i običnu stolicu u sedište za trkanje i dolazi sa dve čvrste osnove tako da možete da pričvrstite volan, pedale, pa čak i menjač brzine. Pored toga, omogućava vam podešavanje visine i udaljenosti do upravljača kao i ugao i udaljenost do pedala.  Njegova montaža je vrlo jednostavna. Potrebno je da uklonite samo dva točka sa vaše stolice i kompatibilan je ne samo sa gejmerskim stolicama već i sa bilo kojom drugom kancalarijskom stolicom, ili kućnom stolicom sa točkovima. I rad i igra na istom mestu.

Trust GXT 1150 nema sedište. Morate da uklonite dva točka sa nogu stolice i postavite ih u odgovarajuće prostore nosača. Na taj način će pokreti biti ograničeni i moći ćete da uživate u iskustvu igranja na visokom nivou. Ovom proizvodu nije potrebno traiti dodatno mesto. Ovo je savršeno rešenje za one koji nemaju dovoljno prostora i već su opremljeni odgovarajućom stolicom. U većini slučajeva bi sedište moglo da predstavlja dodatnu opremu koja zatrpava prostor, a ovaj proizvod lako rešava taj problem. Kao i GXT 1155, ovaj model je takođe izuzetno svestran, kompatibilan sa bilo kojim tipom upravljača, pedala i menjača, a nudi brojne mogućnosti podešavanja prema vašim potrebama.

Potreban vam je slobodan prostor dimenzija  150 x 75 cm.

Težina mu je 10 kilograma.

Očekivana cena 25.999 dinara

* Tacne cene ćemo uskoro oglasiti, kao i datume kada se proizvod očekuje u prodaji.

 

 

Slični članci

24.
Jan.
2024.
PC
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je preterani izbor isto loš. Imamo miševe koji...
20.
Dec.
2023.
PC
Konzola ili PC? Kod nas u Games radnjama nema razlike! Ali, možda su ovo najbolje PC igre za igranje u 2023.
30.
Jun.
2023.
PC
Podloga za miša je uvek bio dodatak o kojem mnogi ne razmišljaju i ne planiraju dok ne shvate koliko im je potreban.