Playstation
12.08.2020.

Trust GXT 488 Forze Slušalice

Licencirane za PlayStation

GXT 488 Forze slušalice za PS4 su nove na tržištu u svetu, a u Srbiji ih još uvek ima samo u ponudi u Games radnjama.

Oznaka koja stoji na kutiji objašnjava da su u pitanju slušalice koje su prošle sve testove koje Sony PlayStation postavlja kada je u pitanju kvalitet.

GXT 488 Forze PS4 slušalice stižu u tri različite boje. Pored standardne crne, tu su i camo varijante plave i sive. Moja zamerka, kao nekoga ko trenutno koristi GXT 781 Rixa miša sa podlogom ali i ima GXT 1255 Outlaw ranac u zelenoj camo varijanti, je u vezi zelene boje. Prosto je neverovatno da se ova varijantanije uzela u obzir a toliko je proizvoda koji imaju istu boju. Možda sam ja samo žensko koje voli da uklapa stvari ali mislim da nisam jedina koja ima tu zamerku. Ništa lepše of kompleta proizvoda koji čine savršenu celinu. Ali da se vratimo tehničkim sitnicama.

GXT 488 Forze PS4 slušalice se povezuju na PS4 Dualshock 4 kontroler preko 3.5 mm džeka. Dužina kabla je 1,2m i mislim da je to sasvim dovoljna dužina koja ne pravi probleme tokom igranja.

Iako na kutiji stoji da je PS4 kompatibilan proizvod, imajte u vidu da ga je moguće koristiti i na Xbox konzoli ali i na PC računaru. Kompatibilnost jeste bitna kada birate proizvode a mnogi o tome ne razmišljaju kada kupuju. Naročito oni koji kupuju nekome poklon. Dobro proverite koja je konzola u pitanju (čak ni PlayStation nije uvek isto već vodite računa da li je PS3 ili PS4, a uskoro i PS5). Slušalice imaju 3.5 mm džek i ne prave probleme sa drajverima.

Kada je u pitanju reprodukcija zvuka, proizvođač još jednom dokazuje da nije bitan samo izgled već i kvalitet. Frekvencija je 20Hz do 20,000Hz i to je standard, ali su performanse 50 mm aktivnih zvučnika primetno više od standardnih slušalica. Basovi su impresivni a najvišlji tonovi zvuče perfektno. Zvuk je odličan ne samo za igranje već i za slušanje muzike. Pokušali smo i sa testom na platformama kako bi videli imali razlike i moramo reći da je zvuk isti, kako na PS4 tako i na PC računaru.

Moramo napomenuti da ove slušalice podržavaju samo stereo ali ne i surround zvuk. Pošto su ovo slušalice sa džekom i dizajnirane za PS4, evidentno je da se to nije moglo izbeći. Međutim, to ne umanjuje osećaj za vreme igre i naravno da ćete igrati sa slušalicama na ušima. Zvuk je izuzetno prijatan ali je prijatno i udobno i nošenje ovih slušalica. Deo koji ide na ušnu školjku je neverovatno mekan i savršeno naležu na uvo. Nosili smo ih par sati za vreme igranja i nije bilo nikakvih problema. Deo za glavu, rajf kako ga neki zovu, može da se podesi i pristaje svim veličinama glave, ali je dodatno i postavljen tako da vas neće žuljati i smetati. Materijal koji je korišćen je sintetička koža.

Na testu su ove slušalice iznenadile i jednostavnim rukovanjem. Imaju integrisani daljinski upravljač preko koga se reguliše jačina zvuka i uključenje i isključenje. To dosta olakšava rukovanje jer nema potrebe da idete kroz meni kako bi prilagodili zvuk svojim potrebama.

Slušalice imaju na sebi i mikrofon koji se pokazao odličan na testu. Blizu je vaših usta ali nemate onaj užasan osećaj kao da ćete ga u jednom momentu progutati. Za saigrače je dobar i rezultati pokazuju jasan i prihvatljiv zvuk koji nikako nije ispod traženih standarda. Nema zvukova u pozadini. Svi smo se složili da je mikrofon izuzetno dobar i pouzdan.

U pakovanju dobijate nalepnicu u uputstvo ali nema torbice. Ja lično sam pristalica toga da se slušalice nose u kutiji i torbici i ovo je po meni jedan nedostatak.

Fleksibilnost je ono što svakako dobijate sa ovim slušalicama ali i toliko bitan komfor. Dizaj je pravi, gejmerski i to može biti jedina prepreka da ove slušalice ponesete sa sobom i negde kada izađete.

Mada, gejmeri su u modi!

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL283
Reprodukcija zvuka Stereo Audio kanal 2.0 Osetljivost 115 dB Nivo zvučnog pritiska...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL282
Reprodukcija zvuka Stereo Audio kanal 2.0 Osetljivost 115 dB Nivo zvučnog pritiska...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.499,00 RSD
Vrsta
Nova
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL281
Reprodukcija zvuka Stereo Audio kanal 2.0 Osetljivost 115 dB Nivo zvučnog pritiska...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.499,00 RSD
Vrsta
Nova
5.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Aug.
2022.
Playstation
Novi softverski patent kompanije Sony obećava blokadu spojlera sadržaja u sadržaju video igara koje generiše korisnik, kao što su strimovi, sni...
05.
Aug.
2022.
Playstation
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
02.
Aug.
2022.
Playstation
Ps plus ponuda za avgust odavno nije bila bolja a od danas možete da ih skinete ukoliko posedujete pretplatu.
27.
Jul.
2022.
Playstation
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
26.
Jul.
2022.
Playstation
The Last of Us Part I na PS5 će sadržati mnoštvo poboljšanja i prezentacije koja će igru približiti njenoj originalnoj viziji, kaže suosnivač...
20.
Jul.
2022.
Playstation
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava...
19.
Jul.
2022.
Playstation
Sony je obavestio svoje kupce da više neće koristiti svoje Ask PlayStation Twitter naloge za rešavanje problema korisnika PlayStation podr...
18.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejl...
13.
Jul.
2022.
Playstation
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
11.
Jul.
2022.
Playstation
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.