Vesti/Najnovije
21.10.2021.
Autor: Nemanja Kočica

Elden Ring je odložen

Ali možda ga zaigramo ranije u Network testu ovog novembra.

Okaljani (Tarnished) moraćemo još da se strpimo do uzdizanja i preuzimanja titule Elden Lord-a u Međuzemljama (Lands Between).

Elden Ring, dugo očekivani akcioni RPG iz fascinantnog uma Hidetaka Miyazaki je odložen, srećom za samo pet nedelja. Prvobitni datum izlaska spiritualnog naslednika Souls igara je bio 21.01.2022. koji je sada pomeran na 25.02.2022. Kao da februar već nije pretrpan neverovatnim igrama, među kojima su  Horizon Forbidden West – apsolutni Playstation hit, Dying Light 2 i Destiny 2: The Witch Queen. Kao po običaju žrtvovaćemo san kako bi se svi ovi hitovi odigrali na konzolama nove generacije.

Odlaganje nije toliko strašno i nešto je na šta nas je korona nažalost navikla. Ali nisu sve loše vesti, ubrzo nakon vesti o odlaganju Elden Ring igre, dobili smo najavu za "Closed Network Test". Drugim reči, zatvorena BETA na koju se možete prijaviti putem zvaničnog Bandai Namco sajta do prvog novembra. Tehnički test će imati pet sesija igranja od 12-og do 14-og novembra. Nema detaljnih informacija o sadržaju koji ćemo igrati, ali budite spremni da umrete mnogo puta. Closed Network Test će biti dostupan na PS4, PS5, Xbox One i Series S/X konzolama, PC igrači će nažalost biti preskočeni u ovom testu.

Elden Ring je prvi put najavljen na E3 sajmu 2019 godine i od tada smo dobili par trejlera, ali igra je i dalje obavijena velom misterije. Naravno na internetu ništa nije sigurno i tako smo dobili kratak video. Snimak je navodno sa Xbox One konzole i prvo što smo primetili je skakanje glavnog karaktera bez sprinta, nešto što nismo mogli u ranijim Souls igrama, sem u Sekiro: Shadows Die Twice gde smo imali posebno dugme za skok.

Za razliku od prošlih From Software igara, Elden Ring je smešten u otvoren svet, kreiran od strane George R. R. Martina, pisca romana "A Song of Ice and Fire" i Hidetaka Miyazaki.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50083
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO770
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

05.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Iz iskustva znamo da čim krene da se o nečum mnogo priča i nagađa, stiže i prava informacija. Nadamo se da će tako biti i sa GTA 6.
09.
Apr.
2021.
Playstation
Bethesda tvrdi da im je potrebno još neko vreme da urade planirano i isporuče kvalitet koji su zamislili.
28.
Oct.
2020.
Ova mama je gejmer
Juče su društvene mreže opet bile pretrpane "žutim" objavama o odlaganju Cyberpunk 2077 a meni je nekako to bilo manje iznenađenje od slika ...