Vesti/Najnovije
24.08.2020.

Cyberpunk 2077 će imati besplatan DLC

Tu je i proširenje koje će se kupovati

Na Twitter nalozima poznatih developera i igara se u poslednje vreme mogu naći jako interesantne informacije. Ova mreža se čak koristi i za objavljivanje bitnih vesti i ispitivanje reakcija ljudi na pojedine nedoumice ili informacije.

CDPR, čini se, radi to isto. Ne samo da imamo nalog igre već su skoro svi bitni saradnici koji rade na ovoj igri na Twitter-u počeli da dele informacije i tizuju fanove.

Developer je odogovorio na pitanje o namerama i planovima da Cyberpunk 2077 dobije "free DLC" kao The Witcher 3, koji je doneo kompletnu mapu besplatnih sadržaja kako bi podržali igru nakon lansiranja. U odgovoru, CDPR je odgovorio pomoću gif-a koji da napišemo, kako ne biste tražili, kaže "Oooo DA!"

Pored ovog besplatnog DLC, podsećamo vas da je u Aprilu potvrđeno da će Cyberpunk 2077 imati dodatke koji će se naplaćivati i da će bitni slični onima koji su bili dostupni za Witcher, kao Hearts of Stone i Blood and Wine.

Imaćemo i strip baziran na Trauma Timu u izdanju Dark Horse Comics.

I nikako ne zaboravite da očekujemo i novu epizodu Night City Wire!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299 ,00 RSD

Slični članci

20.
Aug.
2020.
Playstation
11.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
CD Projekt Red premijerno je predstavio novu epizodu svoje prezentacije Night City Wire za Cyberpunk 2077, a najavljuje se već i sledeća.